Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 10:25:19
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako na design predneho panelu?  (Prečítané 9941 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 03. Máj , 2006, 21:07:54 »

Sietotlac je dost technicky narocny proces. Pouziva sa aj pri vyrobe plosakov. Pokial nemas niekoho znameho, kto to robi vo firme, tak je to nemozne.
Zaznamenané

jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« Odpoveď #16 kedy: 03. Máj , 2006, 21:11:51 »

myslim, ze ucelu posluzi aj spominana metoda s nalepkami, vdaka vsetkym...:)
Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #17 kedy: 03. Máj , 2006, 21:25:07 »

sietotlac nie je ani tak narocna ako nakladna, oplati sa pri vacsich poctoch, pri jednom kuse ta vide potlac takeho panela aj 500-700 Sk. Matnu Zlatu foliu mam aj ja vo firme, viem ti na to spravit aj potlac UV exterierovymi farbami, da sa to aj zlakovat obycajnym priesvitnym lakom a drzi to jak svina, mam to odskusane. Dalsie riesenie by bolo zohnat si nejaky pekny plech a dat si to do toho vygravirovat, to robi aj jeden chlapik u nas, ale neviem, kolko to stoji...
Zaznamenané

stoka!
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #18 kedy: 03. Máj , 2006, 22:23:57 »

Ahoj, ked to tak citam, takto od temy sa spytam: Slo by na aute na preny naraznik nakreslit poznavaciu znacku? Presne ako keby tam bola ŠPZtka, ale bola by len nakreslená. :-))) (mám blbý nárazník a rámčeky sa mi furt lámu)
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #19 kedy: 03. Máj , 2006, 22:27:43 »

Fuuuuu, mozno by to islo, ale neviem aky ohlas by to malo u strazcov zakona ha ha ha ... ci to je bezne ? :blink:
Zaznamenané

... all life is future to past ...
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #20 kedy: 04. Máj , 2006, 10:51:32 »

Milos1 napísal:
Citácia
Ahoj, ked to tak citam, takto od temy sa spytam: Slo by na aute na preny naraznik nakreslit poznavaciu znacku? Presne ako keby tam bola ŠPZtka, ale bola by len nakreslená. :-))) (mám blbý nárazník a rámčeky sa mi furt lámu)

poznam ludi ktory maju v predu na aute spz nalepenu- normalne folia a dost. a tvrdia ze je to koser, ak ti to policajti schvalia, zrejme sa to potom pise aj do technicaku.ale krk by som za to nedal. fakt ale je ze tych ludi poznam a v zivote s tym nemali opletacky. maju to hlavne vtedy ak sa jedna o upravene auta kde sa na custom naraznik znacka neda bezne umiestnit. samozrejme ze naraznik musi splnat homologizaciu.
Zaznamenané

o-yep sro
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #21 kedy: 04. Máj , 2006, 10:58:10 »

No jo. Diy, skus zohnat dake fotky ako to vyzera :-)))
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #22 kedy: 05. Máj , 2006, 09:44:03 »

daj si to vygravirovat, bude show!
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
makovica
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #23 kedy: 25. Apríl , 2007, 10:17:07 »

dalsia moznost ako spravit tu potlac je ze vytlacis na laserovke na tu foliu co sa pouziva na plosaky obrazec, nazehlis ho na plech a prelakujes. Teoreticky by to malo fungovat. Som frajer
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #24 kedy: 25. Apríl , 2007, 10:23:32 »

Staci pouzit normalnu lacnu transparentnu - priehladnu samolepiacu foliu.
Vytlacit bud to na laserovke (v tom pripade treba mat foliu pre laserovky) alebo na atramente.
Ak sa to vytlaci na atramente tak treba nechat aspon 10 minut vyschnut!
potom na tu vytlacenu foliu opatrne nalepit taku istu ale nepotlacenu (aby bolo pismo chranene ked sa to bude lepit na plech)
potom to cele opatrne nalepit na plech (zacat od stredu a vytlacat vzdhuch smerom k okrajom)
potom si treba kupit lak v spreji a aspon v 3 vrstvach nastriekat. POZOR! poriadne nastriekat po okrajoch - inak to na okrajoch po case zozltne!!
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
HotRod
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #25 kedy: 25. Apríl , 2007, 12:45:56 »

dalsia moznost ako spravit tu potlac je ze vytlacis na laserovke na tu foliu co sa pouziva na plosaky obrazec, nazehlis ho na plech a prelakujes. Teoreticky by to malo fungovat. Som frajer

teoreticky ano.ale v praxi to funguje len na plosaky.....plechy su prilis hrube,na plosaku ma ta med len nepatrnu hrubku.....skusal som to nespocetne krat s roznymi plechmi,zehlickami(skusal som to dat aj do teplovzdusnej rury :) ) a vzdy som skoncil tak ze som tam dal priesvitnu foliu vytlacenu na laserovke......dalsia vec....ked ten toner prelakujes tak sa rozpusti v tom laku a roztecie.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #26 kedy: 25. Apríl , 2007, 13:16:06 »

...potom na tu vytlacenu foliu opatrne nalepit taku istu ale nepotlacenu (aby bolo pismo chranene ked sa to bude lepit na plech)
Nie je to lahsie vytlacit na foliu zrkadlovo a nalepit tak, aby pismenka boli vlastne na plechu a nedali sa z vonka zoskrabat/zrusit a teda boli normalne citatelne?

Aha, to lepenie by to asi znicilo.
« Posledná zmena: 25. Apríl , 2007, 13:16:23 od Martinlm » Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #27 kedy: 16. Máj , 2007, 10:43:23 »

Proform.sk alebo ked tak 02/62412092.BA Ovsiste nam.1
Tusin za 300sk/kus vyplotruju hoci co asi v tej velkost.Len tusim nie bielu.
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #28 kedy: 26. November , 2008, 15:08:00 »

Staci pouzit normalnu lacnu transparentnu - priehladnu samolepiacu foliu.
Vytlacit bud to na laserovke (v tom pripade treba mat foliu pre laserovky) alebo na atramente.

Tiez som si dal teraz vytlacit popisky na samolepiacu priesvitnu foliu laserkou. Bez problemu to ide zalakovat autolakom. Nic sa tomu nestane, skor tie popisky budu viac matnejsie, lebo ta folia co mam je leskla a neda sa potom ani odlepit. Vyzera to schopne a je to za par korun. :)
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #29 kedy: 26. November , 2008, 15:41:53 »

Ja som zohnal foliu iba v jednej pc predajni a tiez mi to tam aj vytlacili. Farebna laserovka s velkym rozlisenim. :)
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.