rady
|
|
« kedy: 05. Máj , 2006, 10:37:45 » |
|
Takže dnes mi prosound posiela kópiu Tech 21 SansAmp GT2. Oproti originálu má nožné prepínanie kanálov, pre každý kanál vlastný gain a volume, pre všetky tri spoločné bass a treble. Obrázok povie viac...
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Máj , 2006, 11:18:32 » |
|
No jo,budeš mat 3 zvuky,ale asi v jednom mode.Neviem,ale trošku neprakticke.Alebo sa prepinaju mody?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Máj , 2006, 11:27:11 » |
|
budem môcť prepínať medzi tweed-britanic-california, každý s iným gainom. takže medzi clean-crunch-lead defacto. oproti originálu je to vežmi významný posun k variabilite. a tá cena...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Máj , 2006, 11:36:35 » |
|
Je vežmi fajn, že sa môžu prepínať kanály a nemusíš hrať celú skladbu na jednom zvuku (Len je to zaujímavo vyriešené len 2 prepínačmi. :hm: ). Ale na škodu pri tom je, že korekcie sú spoločné. Dobré sú aj samostatné hlasitosti na jednotlivé kanály. Celkovo je to však o dosť praktickejšie, ako ovládanie Behringera. Som zvedavý na zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Máj , 2006, 11:41:35 » |
|
rady napísal:budem môcť prepínať medzi tweed-britanic-california, každý s iným gainom. takže medzi clean-crunch-lead defacto. oproti originálu je to vežmi významný posun k variabilite. a tá cena... tak potom je vsjo O.K.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Máj , 2006, 11:44:38 » |
|
pitu napísal:Je vežmi fajn, že sa môžu prepínať kanály a nemusíš hrať celú skladbu na jednom zvuku (Len je to zaujímavo vyriešené len 2 prepínačmi. :hm: ). Ale na škodu pri tom je, že korekcie sú spoločné. Dobré sú aj samostatné hlasitosti na jednotlivé kanály. Celkovo je to však o dosť praktickejšie, ako ovládanie Behringera. Som zvedavý na zvuk. Aky behringer mysliš?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Máj , 2006, 16:22:00 » |
|
preco to nema stredy ?? :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. Máj , 2006, 16:29:47 » |
|
Lebo metlaci ich aj tak odtial kastruju prec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Máj , 2006, 16:59:58 » |
|
rasto: ale ked tam taky potak nie je neznamena to ze su ako keby na \"nule\" ? (myslim v skole -5.. 0..+5) teda nie su potalcene ani vykastrovane ci nemam pravdu? :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. Máj , 2006, 17:03:19 » |
|
Oficialna odpoved Tech 21 - stredy odoberies tym, ze pridas spodky a vysky. Stredy pridas tym, ze odoberies spodky a vysky. To je teoria. A prax? Tipnite si... Ono je inak celkom zaujimave, ze Behringer ked kopiroval Tech 21 BDDI Sansamp, tak to okopiroval tiez bez tych stredov. Keby tam tie stredy pridali, nikto by ich nemhol obvinit z kopirovania a navyse by ten produkt bol skutocne zaujimavy a ovela hodnotnejsi. Ale od firmy, co kopiruje aj manualy, to asi cakat nemozno tak skoro. :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. Máj , 2006, 17:09:46 » |
|
plichto napísal v inej teme:Len tolko ze plagiatorstvo by som osobne postavil ako zlocin po boku napr. vykradnutia banky alebo ozbrojeneho prepadnutia Za tento efekt by si prosounda zavrel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. Máj , 2006, 17:15:51 » |
|
magez napísal:Oficialna odpoved Tech 21 - stredy odoberies tym, ze pridas spodky a vysky. Stredy pridas tym, ze odoberies spodky a vysky. no vidim, ze Tech 21 to ma naozaj premakan s tym ako usterit miesto a potak :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. Máj , 2006, 18:50:23 » |
|
darthez napísal:magez napísal:Oficialna odpoved Tech 21 - stredy odoberies tym, ze pridas spodky a vysky. Stredy pridas tym, ze odoberies spodky a vysky. no vidim, ze Tech 21 to ma naozaj premakan s tym ako usterit miesto a potak :hairy To maš pravdu,že to maju premakane a to až tak,že tam ten potak nepotrebuješ.Ja mam PSA-1 a vobec mi tam nechyba,pretože zvuk sa tvori kombinaciou viacerych potakov a dostaneš z toho zvuky od marshall.fender.mesa až po masaker. Akosi sa tie prispevky zmixovali.Uf. Naposledy upravil rudy, : 05.05.2006 o 19:52 Chybal ti jeden [ / quote] Naposledy upravil martinlm, : 05.05.2006 o 20:05 RASTISOVA POZNAMKANiekedy nez pocitat QUOTE je jednoduchsie znovu zacitovat povodny prispevok -> copy -> prec z povodneho prispevku -> do prispevku, ktory chcem zeditovat -> paste povodnej citacie miesto pokazenej citacie -> mudra poznamka na zaver - > prec z prispevku Naposledy upravil rastis, : 05.05.2006 o 20:24
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Máj , 2006, 18:53:46 » |
|
A zasa.Som vedel,že si nemam davat ten\"bavorak\".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Máj , 2006, 19:00:55 » |
|
rudy napísal: .....,pretože zvuk sa tvori kombinaciou viacerych potakov a dostaneš z toho zvuky od marshall.fender.mesa až po masaker. [/quote]
takymto mašinám asi nikdy nepochopim. dokaze robit zvuk od fendra cez marshall az po mesa boogie. hmhm :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|