Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 31. Január , 2008, 01:55:21 » |
|
no ja Ti neviem... som v rozopakoch. iny ludia by mali k tomu nieco rozpravat a onakvejsi ludia tam rozdavali zivotne mudra.... (...) Teraz si ma priviedol do pomykova, bud si to uplne inak pochopil, alebo si skor zo mna robis srandu Tak ako je to s tym Muzikusom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 31. Január , 2008, 08:05:48 » |
|
co? jaky muzikus? aj ja chcem vediet..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 31. Január , 2008, 10:19:07 » |
|
co? jaky muzikus? aj ja chcem vediet.. uz si jak Kurt Cobain
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 31. Január , 2008, 10:41:34 » |
|
uz si jak Kurt Cobain heh, to je sila, z naseho " uzasneho " Kurta sa uz stala aj nadavka
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 31. Január , 2008, 11:03:08 » |
|
a co s nim bolo? dalsia hrozostrasna zvest o pokazenom g-majori
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 31. Január , 2008, 11:04:30 » |
|
Teraz si ma priviedol do pomykova, bud si to uplne inak pochopil, alebo si skor zo mna robis srandu Tak ako je to s tym Muzikusom? Vážení občania, chcem tu dementovať tieto neoverené reči. To, čo tu odznelo z útržkovitých neoficiálnych informácií, sa nezakladá tak celkom na pravde. Skutočnosť je ešte ďaleko horšia Nachádzajú sa tam okrem inkriminovanej fotky aj iné fotky osôb známych z tohto fóra ....
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 11:06:37 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 31. Január , 2008, 11:15:55 » |
|
tu uz fakt koncia vsetjy srandy a co bolo s tym g-majorom? rastis ty si dajaky sikovny odkedy si zacal laborovat s tym kondikom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 31. Január , 2008, 11:17:29 » |
|
a co s nim bolo? dalsia hrozostrasna zvest o pokazenom g-majori no bolo to hrozne. najprv zacal blykat display, potom to zacalo divne pachnut. to sme uz s Matom pozerali na seba a vedeli sme, ze bude treba nieco spravit. ale to najhorsie malo este iba prist. ... prsty sa mi na klavesnici este stale trasu... zacalo to vidavat hrozostrasne hrdelne zvuky - jak z nejakeho beckoveho hororu. to sa uz odtial valil aj husty stiplavy dym pachnuci jak kopyta satana z najhlbsich pekiel... spolocnymi silami sme pritlacili a priviazali g-major o stol. ja som vytiahol dreveny kolik a Martin odriekaval akesi zaklinadla liptovskomikulaskych starych materiii.... prepac, ale neda sa mi to ani dopisat, je to este velmi cerstve...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 31. Január , 2008, 12:34:24 » |
|
Som rad, ze svoj som kupoval novy so zarukou... ak zacne takto pekelnicit, poslem ho diabolskou linkou naspat do ciech
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 31. Január , 2008, 12:59:08 » |
|
no ono to bolo podstatne trivialnejsie a hlavne ovela menej zaujimave, ale kto by to cital potom ale odniesol som si z toho poznatok, ze AD prevodnik je v tom taky isty AKM xxxx , ako na niektorom modely zvukovky Terratec a DSP chip je v tom taka ista Motorola xxxx , ako v nejakom hifi receivery od nejakej firmy, ktorej nazov som uz stihol zase zabudnut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 31. Január , 2008, 15:01:10 » |
|
(...) a DSP chip je v tom taka ista Motorola xxxx , ako v nejakom hifi receivery od nejakej firmy, ktorej nazov som uz stihol zase zabudnut Slo o B&K receiver s integrovanym zosilnovacom v hodnote 60 000,-.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 31. Január , 2008, 15:16:07 » |
|
teraz co je vacsie fooopaaa - ci to, ze do specializovaneho gitaroveho procesoru davaju chip z blbeho receiveru alebo ze do receiveru za 60 litorv davaju chip z gitarovej blbosti za 15 litrov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 31. Január , 2008, 15:29:43 » |
|
no ono to bolo podstatne trivialnejsie a hlavne ovela menej zaujimave, ale kto by to cital potom ale odniesol som si z toho poznatok, ze AD prevodnik je v tom taky isty AKM xxxx , ako na niektorom modely zvukovky Terratec a DSP chip je v tom taka ista Motorola xxxx , ako v nejakom hifi receivery od nejakej firmy, ktorej nazov som uz stihol zase zabudnut Opäť jedna vec sa potvrdila - súčiastková základňa je dnes v globalizovanom svete unifikovaná a všetci varia prakticky z toho istého špajzu. A že nie je všetko zlato, na čom sa značka blyští, je tuším opäť o niečo jasnejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 31. Január , 2008, 15:39:20 » |
|
nnooo. sme s Matom googlili ten AKM prevodnik a vyskytoval sa iba na pomerne drahsom starsom Terratecu. konkretne AKM robi rozne prevodniky od low-endu pre Creative az po semi profi pre Pro Tools LE. takisto tu konkretnu Motorolu sme hladali a nasli sme ju pri pomerne drahom pristroji, nebola uvadzana pri nejakom low ende. Motorola tiez robi DSP, ktore osadzaju lacne firmy a robi DSP, ktore osadzaju drahsie firmy, ale nie su to tie iste chipy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|