kaolko
|
|
« Odpoveď #1920 kedy: 23. December , 2009, 17:41:18 » |
|
jasne, normalny maliar / natierac, len nerozumiem, preco sa tak uzko specializovali na kaviarne oni malovali kaviarne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #1921 kedy: 23. December , 2009, 17:41:39 » |
|
oni malovali.. nekreslili terminus technikus, v hovorovej reči je to skoro jedno jasne, normalny maliar / natierac, len nerozumiem, preco sa tak uzko specializovali na kaviarne aby zastierali svoj alkoholizmus
|
|
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 17:43:01 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1922 kedy: 23. December , 2009, 17:43:21 » |
|
nie nie v skutocnosti sa skryvali pred RKC videl si uz niekedy knaza v talari v kaviarni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #1923 kedy: 23. December , 2009, 17:43:52 » |
|
to znelo velmi frigidne.. az budes mat frajera co bude vyzerat jak z casaku a bombulu bude mat jak ibby maiga, tak potom si spomen na 'ludske telo je uplne normalny objekt ako vsekto ostatne' to nakreslis tak akurat zopar palickovych postav roztrasenou rukou jasne, ze je to uplne normalny objekt ... taky Progrocker dostane identicku erekciu pri pohlade na zenu, ako na Gibson, co je uplne obycajna vec (sorry Progi, padol si mi ako prvy pod ranu)
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1924 kedy: 23. December , 2009, 17:44:22 » |
|
jasne, ze je to uplne normalny objekt ... taky Progrocker dostane identicku erekciu pri pohlade na zenu, ako na Gibson, co je uplne obycajna vec (sorry Progi, padol si mi ako prvy pod ranu) Pohoda. Ja ocenim krasu v akejkolvek forme.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1925 kedy: 23. December , 2009, 17:47:39 » |
|
ach to si spomeniem na davne casy strednej skoly.. kedy sa spoluziacky pripravovali na VSVU, tak sa kreslilo odusu a padol som za obet prave ja ked som tam dosiel tak ten ujo co ich tam viedol ze: ooo lepsiu vzorku ste ani doviest nemohli (pri pojme vzorka sa mi cvrkol pytlik), priam aristokraticke crty (inymi slovami mam hranatu tvar, ked nakreslite stvorec so supim nosom na papier tak to som ja a ani ofinu mu nemusite davat) a akty mi robili dost problem.. ked si na to spomeniem tak asi aj spoluziackam kedze ani jedna sa na VSVU nedostala :D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #1926 kedy: 23. December , 2009, 17:49:10 » |
|
to znelo velmi frigidne.. az budes mat frajera co bude vyzerat jak z casaku a bombulu bude mat jak ibby maiga, tak potom si spomen na 'ludske telo je uplne normalny objekt ako vsekto ostatne' to nakreslis tak akurat zopar palickovych postav roztrasenou rukou teraz sa vo veľa veciach mýliš - nepriťahujú ma časopisové typy, a to, že sa dokážem pozerať na ľudské telo a kresliť ho, nesúvisí s túžbami, k nim je potrebné aj niečo iné... a už idem robiť, lebo to by som radšej fakt išla na to pivo ako tu o tomto debatovať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1927 kedy: 23. December , 2009, 17:50:25 » |
|
teraz sa vo veľa veciach mýliš - nepriťahujú ma časopisové typy, a to, že sa dokážem pozerať na ľudské telo a kresliť ho, nesúvisí s túžbami, k nim je potrebné aj niečo iné... a už idem robiť, lebo to by som radšej fakt išla na to pivo ako tu o tomto debatovať...
ja viem ja viem pouzil som ta len ako priklad kedze si tu jedina samicka :D .. a hej viem viem Marian Varga
|
|
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 17:50:49 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1928 kedy: 23. December , 2009, 17:51:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #1929 kedy: 23. December , 2009, 17:51:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #1930 kedy: 23. December , 2009, 18:09:47 » |
|
ked si na to spomeniem tak asi aj spoluziackam kedze ani jedna sa na VSVU nedostala :
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1931 kedy: 08. Január , 2010, 19:44:16 » |
|
kedy pojdeme na pivo ? kedysi sme 2 roky chodili kazdy mesiac a teraz sme uz 2 roky neboli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #1932 kedy: 08. Január , 2010, 19:46:47 » |
|
odkedy to neorganizujem tak vam to veru nejde. dokonca sa roboli aj fotogalerie z kazdeho stretnutia. ej to boli casy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #1933 kedy: 08. Január , 2010, 19:47:50 » |
|
kedy pojdeme na pivo ? kedysi sme 2 roky chodili kazdy mesiac a teraz sme uz 2 roky neboli podme buducu stredu 13.1. na Rastislava. Tak ta ozeriem, ze Lucia vykaze a zas nebudes verit ze byvas za dverami s vasou menovkou. (plus Branislav prespi vymknuty v brane)
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1934 kedy: 08. Január , 2010, 19:49:59 » |
|
jasan. pozyvam vas vsetkych na meninove pivo. takze zavazne - streda, 13.1 - 20.00 kto pride ? JA. este ? samozrejme jedine fajciarsky podnik, to este do stredy vymyslime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|