proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3375 kedy: 08. September , 2015, 09:03:19 » |
|
Akoze preco nie? Sobota? Aj Mr.Redwine by mozno na toto pivo dobehol inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #3376 kedy: 08. September , 2015, 09:05:26 » |
|
Ja by som s Vami v sobotu na pivo aj siel ale hram v Trnave a navyse sa vas trocha bojim.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3377 kedy: 08. September , 2015, 13:06:57 » |
|
inak rad by osm šiel pozriet niekde kde sa hra To je trosku problem, kedze my mame tradiciu, ze zo zasady nechodime nikde, kde sa hra. Je maloco horsie, ako vecer pri pive pocuvat covery ala Smoke on the water a nepocut sa pritom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #3378 kedy: 10. September , 2015, 15:44:40 » |
|
tak zase raz haluz v mojom živote , vybalený nachystaný hodinu pred odchodom pre istotu volam školitelovy a on že ...... ale Vy to nemate ešte zaplatene a ak to nezaplatíte do dvoch hodín alebo na mieste tak sa nemožte zučastnit ....... čož už technicky nebolo možne proste udajne fakturu poslali pred mesiacom ale k mojmu zamestnavatelovy udajne doteraz nedorazila takže nikam nejdem ...................... nerobim si pču ......... Ty si srandista, Števo. A bol nejaký problém to zaplatiť? Veď si musel počítať s platbou za akciu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #3379 kedy: 10. September , 2015, 17:06:57 » |
|
ani nejdem písat že som vydrbl 40e za ubytovanie ktore mi prepadlo
to daj preplatiť zamestnávateľovi, keď je to jeho chyba. Tak ma to mrzí, už som aj bol nachystaný dať dnes s tebou pivko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3380 kedy: 08. December , 2015, 15:03:31 » |
|
jednak 20.12 musim byt od rana fit, jednak ma chodit do krciem bavi coraz menej a v neposlednom rade som na organizovanie a agitovanie "gpc piv" uz davno rezignoval. takze prajem peknu ucast a na zdravie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #3381 kedy: 08. December , 2015, 18:49:17 » |
|
Števino, bohužiaľ v sobotu ako obvykle hrám, ešte aj mimo BA. Uži si to konečne, dúfam, že sa aj parťáci na pivo a muziku nájdu!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3382 kedy: 08. December , 2015, 19:33:39 » |
|
tak ja ako sa poznam po druhom pive si parta najdem , sposobom -- ahoj hej Ty okoloiduci pod sem nehráš náhodou na gitaru................. neeee ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, neva
Neviem veru, ci sa to v tej namyslenej odludstenej Blave takto zadari.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #3383 kedy: 08. December , 2015, 22:36:49 » |
|
veď prídi o deň skôr 18teho som v Bratislave, aspoň sa domáci nebudú vyhovárať na víkend
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3384 kedy: 09. December , 2015, 09:44:55 » |
|
asi si narazil vzdy len na vychodniarov v tej blave preto boli take divne reakcie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #3385 kedy: 09. December , 2015, 09:59:35 » |
|
Ja hram 19teho s Durim Kupcom a hostami v dubravke v rock cafe, ak mas cestu zbehni na pivko :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3386 kedy: 09. December , 2015, 10:18:24 » |
|
asi si narazil vzdy len na vychodniarov v tej blave preto boli take divne reakcie.. Keby len vychodniari, ti si aspon palenku daju. Ale inak sami bradati vegetarianski chlapci v obtiahnutych gatach, tepli metrosexuali a podobna dekadentna cvarga sama.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3387 kedy: 09. December , 2015, 10:22:38 » |
|
to znie dobre ked už nepokecat aspoň popočúvať , , klasická laznícka otázka - kolko je vstupne , je to daleko od rače chodia večer nejaké spoje j a Kajo hmm môžeš napraviť reputaciu , inak ja až na jednu naprosto šialenu ženu ktorej som sa ledva zbavil mam s východniarmi len dobre skúsenosti , pravda pit som snimi nepil .... račej No ak by si dosiel do dej Doombrafky, tak by sme sa videli, to by som aspon aj killa zaroven dosiel pozriet - dve velke ryby jednou ranou. A odtial do Race sa dostanes v klude nocakom, chodia kazdu hodinu.
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2015, 10:23:04 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3388 kedy: 09. December , 2015, 17:32:31 » |
|
... ale ten termín od Progiho odlučtena sa mi páči , asi tak na mna vždy ba pôsobila - ten čudný vyraz ľudí ked som niekoho oslovil - akoby žili v bubline
pambodaj stastia kazdemu okoloiducemu plati tak do 1000 obyvatelov. uskupenia s vacsim poctom si na take nepotrpia. nad 100 000 si s pambodaj stastia uz zarucene za uchylaka a kazdy caka, ci nahodou neplanujes rozprestret balonak. nepride mi na tom nic cudne mimochodom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #3389 kedy: 17. December , 2015, 15:43:53 » |
|
No ak by si dosiel do dej Doombrafky, tak by sme sa videli, to by som aspon aj killa zaroven dosiel pozriet - dve velke ryby jednou ranou.
Vyzeralo to, že nebudem v sobotu v BA, tak som sa nezapájal, ale asi budem. Killo a Juro Kupec je lákavá kombinácia, tak sa tam asi uvidíme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|