Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 21:26:11
Strán: 1 [2] 3 4 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KIRK HAMMET  (Prečítané 47456 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #15 kedy: 11. Január , 2005, 23:48:20 »

Nemam ho rad a ani jedno jeho solo mi nepripada ani pekne, ani zaujimave a ani len aspon technicky namakane... Celkom dobre to vystihol stagemaster...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 11. Január , 2005, 23:52:39 »

vyuzijem nastavajuci trend - ja si myslim, ze je precenovany, rovnako ako cela metalika.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #17 kedy: 12. Január , 2005, 00:21:48 »

Kirk Hammet ma sice kozene gate a plnu prdel gitar, ale to ho este gitaristom enrobi a to by si mali k srdcu vziat viaceri........
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #18 kedy: 12. Január , 2005, 00:35:46 »

ale v seatli ked to zahral, tak som si to na videu asi 100krat prehral, kym som sa to 1. nenaucil, 2. zistil co to vlastne je. a objavil som hendrixa.
Zaznamenané
hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #19 kedy: 12. Január , 2005, 13:50:54 »

DARTHEZ->to ze ma plnu rit gitar ho gitaristom nerobi. Gitaristom ho robi asi to, ze hra na gitare dlhsie, ako ty vobec existujes na svete, a myslim si ze ked niekto odohral 20 rokov koncertov, nahral ...ani neviem pesne kolko albumov(asi Som frajer..a mal hodiny u Satrianiho(to sice dobreho gitaristu nespravi).... Povedal by som, ze nieco o gitare asi bude vediet.......Nemyslis?:hm:
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #20 kedy: 12. Január , 2005, 18:42:17 »

ja si myslim, ze to je debata o nicom. kirk ma nejaky styl a ten nevyhovuje kazdemu a kazdom stadiu vyvoja. proste jeho sola su jeho vyjadrovacim prostriedkom, zrejme to tak citi. ja to budem respektovat. stale to obcas pocuvam tak co.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 12. Január , 2005, 20:05:56 »

hammetko: tato debata je neobjektivna uz len kvoli Tvojmu nicku. neviem ako dlho hra Hammet na gitare, rovnako ako neviem ochopit, odkial Ty vies kolko mam rokov, ale sak dobre. Hammet podla mna mal ostat v Exoduse, tam by napredoval. odohral par dobrych sol v metallice, ale uz je to na prd. su stovky gitaristov ako on a desiatky lepsich ako on, takze ja bych sa nad nim az tak nevzrusoval.
Zaznamenané

BOOGIESOUND

hammetko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 12. Január , 2005, 22:48:20 »

Mas pravdu, o tej objektivite. A tvoj vek? nemyslim, ze by si mal viac ako 27 rokov....alebo hej?Ak hej, tak sorry... Takto by ta debata pokracovala donekonecna.... Tvoj nazor respektujem, no nesuhlasim s nim...:no:
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #23 kedy: 13. Január , 2005, 07:37:43 »

Hammetko z toho vyrastie aj ja som mal Kirka za vzor a stacilo že som si stiahol Vengeance od Malmsteena a na kirka som zabudol ale uznávam bola tam dost dlhá pauza co som nic nepočúval takže som dozrel až časom.Podobný subjektívny názor mám teraz na JP a pritom pre iných nie je najlepší ale pre mna áno.Tak čo už. Len sa mi tu nepobite je aký je hrá a to je podstatné.
Zaznamenané

tatko fóra
A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #24 kedy: 13. Január , 2005, 15:27:24 »

Pre mna boli urcite obdobie Hammet, Ulrich a ostani bohovia a na nic ine som nedal dopustit. Ale raz mi ktosi v emaile poslal mp3 dance of eternity (skalni vedia, o koho ide:), a vtedy nastal zlom. Odvtedy mi zacala pripada Kirkova hra a takisto hra celej metallici nudna a na jedno kopyto. A ten jeho wah to docielil. Jedine,co si z live dokazem vypocut su skladby na S&M... Ale myslim si,ze realita je taka, ze Kirk si vybudoval svoj vlastny styl. Nikoho obdobneho nepoznam.
Zaznamenané
hammetko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 13. Január , 2005, 17:41:25 »

Citácia
Originally posted by A.J. Ale myslim si,ze realita je taka, ze Kirk si vybudoval svoj vlastny styl. Nikoho obdobneho nepoznam.
Co dotat? AMEN:ohgod:
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 13. Január , 2005, 23:42:20 »

hammetko: ""slovo"" amen radsej pouzijem pri dolezitejsich veciach ako je opis Kirka Hammeta :yes:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

hammetko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 13. Január , 2005, 23:45:35 »

Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!?
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 13. Január , 2005, 23:49:33 »

hammetko: neries....
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Ivoss
pravidelný návštevník
Príspevkov: 154

« Odpoveď #29 kedy: 15. Január , 2005, 15:55:30 »

Darthez:ale no,si lepší od K.H ked ho tak súdiš? Mohol by Kirk povedat o tebe že si super gitarista??A aj ja neviem,na koho sa Kirk podobá,alebo po kom by sa mal opičiť... :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.