Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 17:28:48
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KIRK HAMMET  (Prečítané 47349 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #30 kedy: 15. Január , 2005, 22:04:52 »

Ivoss: myslim ze slovo ""opicit"" som nepouzil, ale ok mne je ten chlapik nesmypaticky. celkvo metallica moc o sebe vykrikuje. ma jednos tastie a to je jej nazov. ale o tom som t uz pisal. je kvantom lepsich kapiel toho stylu ako oni a kapiel ktore s tym prisli skorej, ale ak mas hudobny prehlad tymto smerom, atk to vies aj sam
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #31 kedy: 13. Marec , 2005, 15:30:44 »

mojaku: king je iba jeden a sice Kerry King :)) ja bych sa nad hammetom toko nerozplyval, zas taky ""hrac"" to nie je...a na tomto fore uz jednu temu ma, takze najskor precitat :) v akej kapele hras? inak skus mrknut sekciu kapely - metallica,tam je toho dost popisane aj o hammetovi :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #32 kedy: 13. Marec , 2005, 17:25:38 »

no.. v prvom rade treba zacat so zbierkou gramatiky slovenskeho jazyka Žmurk Hammet je velmi priemerny gitarista, aspon podla mna. Su stovky lepsich, aj ked mam niektore albumy od metaliky rad nieje to hammetovym hranim.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 13. Marec , 2005, 17:32:54 »

povodne som chcel napisat dlhsiu reakci na tu temu, co je uz zmazana, ale uvedomil som si, ze to nema cenu :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 13. Marec , 2005, 17:56:15 »

co ste tu vsetci taky namysleny ci co.Usmejte sa hudba je zabava.a nie tu trieskat onicom,ze kto je lepsiiii,ako male deti.Najlepsi gitarista je nas sused,ten zahra na akustyke vsetko
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 13. Marec , 2005, 17:58:02 »

roberto-zahras sola z one od metly,hmmm...Huh!?chcel by som ta pocut
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #36 kedy: 13. Marec , 2005, 19:33:12 »

mojaku - pises, ze je to zabava a ze je onicom porovnavat, kto je lepsi. A hned prveho, kto Hammeta skritizuje sa pytas, ze ci to teda sam zahra :hm:. Tak ako ? :). Ani ja Hammeta moc nemusim, a aj ked nie vsetky jeho sola z fleku zahram, je X lepsich gitaristov. Aj tu ma vela fanusikov...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 13. Marec , 2005, 21:16:52 »

ano mas pravdu v tomto.ja len ze ste tu akysi nepriatelsky,tvrdo si hajite svoje farby-ale to sa mi paci.Ja napriklad obdivujem Lenku Filipovu.Co ona dokaze s gitarou,klobuk dole.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 13. Marec , 2005, 21:22:26 »

Ja ho mam raad je to vynikajuci gitarista!!! A ty co o nom zacnu rozpravat, ze neveim hrat a jeho styl hry je ubohy, by som len chcel povedat, ze co dokazali oni a co on stou svojou ubohou hrou!!!! Samozrejem je 1000 dalsi 100x lepsi gitaristou ale ani zdaleka nedokazali to co on!
Zaznamenané
jurixon
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #39 kedy: 13. Marec , 2005, 21:26:13 »

Hm... Aj to je nazor...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #40 kedy: 13. Marec , 2005, 21:27:35 »

Citácia
Originally posted by MEGADAVE ...Samozrejem je 1000 dalsi 100x lepsi gitaristou ale ani zdaleka nedokazali to co on! ...
...klidek, klidek... Žmurk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 13. Marec , 2005, 21:34:21 »

megadave vies co hovoris,si fine,co take naj cvicis?nozes mi nieco poslat?bud rychle alebo nieco ...,posielajte,rad sa naucim nieco nove
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 13. Marec , 2005, 21:54:50 »

Citácia
Originally posted by MEGADAVE ...Samozrejem je 1000 dalsi 100x lepsi gitaristou ale ani zdaleka nedokazali to co on!...
tak sorry ale toto je strasna kravina :) presne v tom je ten problem, ze je 1000lepsich, ale zrovna takyto sa presadia :)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 13. Marec , 2005, 22:19:12 »

neee ono to vyznelo ze som sa nejak nestval, ale len som chcel povedat svoj nazor a pripomenut ze toho dokazal naozaj vela!!!:) Mna zas nebavi pocuvat vkuse nejakeho Malmstina ci jak, to je meno boha, nemam ani shaj jak sa to pise, ale snad viete koho myslim :) Je to neuveritelny gitarista, ale to je az moc:)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 29. Marec , 2005, 19:49:50 »

Ja mám Kirka vežmi rád uvedomujúc si ,že nie je najrýchlejší a technicky najvyspelejší gitarista na svete ale i tak na neho nedám dopustiť! :) Pochopitelne ,že Malmsteen alebo iný ho zanechá ďaleko za sebou (nemá zmysel tvrdiť ,že nie) ale pre mňa je tak či tak dlhé roky čislo 1 ! Myslel som ,že z toho vyrastiem ale akosi nie a nie :) PS: v úvode tejto témy zaznelo pár vecí ktoré by som chcel (aj keď s odstupom času) poopraviť. Na koncerte v Montreale počas turné Metallici k Čiernemu albumu James doplatil na nedorozumenie s pyrotechnikom tým ,že mu plameňe opálili ruku a časť tváre a bol prevezený do nemocnice. Metallica sa fanúšikom ospravedlnila a odišla. Všetko bolo v poriadku až kým leader ďalšiej účinkujúcej kapely Axel neposlal po pár skladbách fanúšikov do [] , nehodil mikrofón o zem a z nepochopitežných príčim odišiel. Nato fanúšikovia rozmlátili štadión a Metallica ani GnR nemohli niekožko hodín výjsť z šatní. Ostrihal sa potom iba James a to len po bokoch hlavy pretože ho tam spálilo.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.114 sekund, 23 otázok.