Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 17:25:03
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KIRK HAMMET  (Prečítané 47337 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #180 kedy: 23. August , 2007, 17:34:28 »

nebolo to len tak zinscenovane?? pochybujem ze by to pustili von...alebo zeby? Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #181 kedy: 23. August , 2007, 17:37:23 »

nebolo to len tak zinscenovane?? pochybujem ze by to pustili von...alebo zeby? Žmurk

nebolo..proste kirkovy nesiel do prstov ten riff co vydumal james. ta scena sa objavila na dokumente "some kind of monster" (scena vznikla pri cviceni songu s rovnakym nazvom). v tom filme je este vela scen, ktore by radsej znova nezverejnili.
« Posledná zmena: 23. August , 2007, 17:38:03 od styrioci » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #182 kedy: 23. August , 2007, 17:39:34 »

aha...nuz ale viete ked ten riff nevymyslel on, tak je jasne, ze sa to musi nejako naucit...takze ak sa to iba ucil, tak to chapem...kazdy tiez nevie vsetko na prve pocutie Popiskujem si
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #183 kedy: 23. August , 2007, 17:54:51 »

kde ma take zle vibrata?? metallicu nemam tak napocuvanu, ze by som to postrehol Na zdravie!

edit: uz viem ha ha ha
« Posledná zmena: 23. August , 2007, 17:55:50 od mario bross » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #184 kedy: 23. August , 2007, 17:57:42 »

blazej: zdravym tvorivym jadrom metallicy su james a lars..kedysi to bolo tak, ze sa james s larsom zavreli, nahrali a zlozili nejake songy a dali to jasonovi a kirkovi so slovami "dorobte do toho svoje party". od st.anger sa snazili celkovy pristup k skladaniu prekopat. na textoch aj hudbe sa podielali vsetci - pekne to vidno na spomenutom SKOM dokumente aj sa tam hovori o tom ako to bolo kedysi ako to chceli zmenit. to bol aj dovod preco napr jason odisiel - mal malo priestoru an realizaciu a stacilo, ze tam bolo miesto pre ego larsa a jamesa, pre jasonove ego tam uz miesto nebolo.
po black album bol kirk v pozicii, ze nahraval len sola, na load-reload uz nahraval aj riffy.

no a este k tym met-fanusikom. som fanda metallicy, pocuvam ju - aj ked v poslednej dobe mozno menej. a nemyslim si -teda viem-, ze kirk nie je uplne naj gitarista, ale do metallicy patri. a viem, ze je urcite x-krat lepsi ako ja a uz len preto mam voci nemu uctu. ucil som sa aj sa obcas ucim sola od kirka, ale snazim sa to zahrat viac svojsky - nie 100% ako kirk. ale tiez je pravda, ze je x dalsich gitaristov, z ktorych si beriem vacsi vzor  ha ha ha

mario: na zivakoch

neviem, ci si narazal na mna...

nie konkretne na teba..vseobecne (trafena hus zagaga? :) - neber osobne )
« Posledná zmena: 23. August , 2007, 17:59:58 od styrioci » Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #185 kedy: 23. August , 2007, 21:44:16 »

Wow stacilo ze som sem jebol jeden odkaz a je tu hned o debatu postarane.
 A nemyslim si ze by bol Kirk uplne lavy. Kolko z vas si tu trufne povedat, ze je lepsi gitarista ako Kirk?
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #186 kedy: 24. August , 2007, 07:44:57 »

Kirk je slabunky gitarista, najviac sa to ukazalo v casoch, ked vysli z mody sola a on namiesto svojich klasickych vypalovaciek, ktore hraval v 80-tych rokoch zacal hrat take wahovite stupidity v zmysle (zmudreny klasicky gitarista), navyse naozaj s falosnym vibratom Ja som čert..
Existuje (aj na tomto fore) spusta gitaristov, ktori zahraju take "sola" lepsie, napaditejsie a s urcitym nabojom, ktory Kirkovi uz davno davno chyba...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #187 kedy: 24. August , 2007, 07:47:50 »

Existuje (aj na tomto fore) spusta gitaristov, ktori zahraju take "sola" lepsie, napaditejsie a s urcitym nabojom, ktory Kirkovi uz davno davno chyba...
pravda..

mario: ked ide o ten riff..tak ja ked som tu scenu v tom filme videl tak som si to skusil zahrat. a trafil som to na druhy sup  Bavím sa skvele bohuzial to neznamena, ze som lepsi gitarista ako kirk Smútim
« Posledná zmena: 24. August , 2007, 07:48:27 od styrioci » Zaznamenané
kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #188 kedy: 24. August , 2007, 07:59:08 »

Rozdiel je len ten, ze my sme " Niemandi" a on stál pri zrode štýlu, a dnes si môže dovoliť najať niekoho, kto by to zahral za neho....
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #189 kedy: 24. August , 2007, 09:45:19 »

akosik ste to divno premazali zmizli aj niektore prispevky mimo OT....alebo iba jeden? :) Popiskujem si
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #190 kedy: 24. August , 2007, 09:59:43 »

strašný génius..  ha ha ha
Ani nie tak genius ako strasny... Beeee
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #191 kedy: 03. September , 2007, 09:01:40 »

Hmmmm. Metallicu uz skoro vobec nepocuvam. Ale neviem si predstavit, ze by tam boli "ine sola" ako su. A musim povedat, ze mne sa stale ohromne pacia. Velmi dobre sedia do skladieb. Co sa tyka hammeta nazivo, tak to je bieda. Ale je to len jeho vec, ked mu nevadi, ze v takej "forme" vyjde na podium, tak  Je mi do plaču
« Posledná zmena: 03. September , 2007, 09:02:17 od Misko » Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #192 kedy: 03. September , 2007, 11:47:13 »

ale Kirk aj nazivo znie dobre. A co sa tyka studio skladieb tak napriklad Unforgiven solo je podla mna uplne pecka. Vsak treba si vypocut.
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #193 kedy: 03. September , 2007, 12:05:57 »

ale Kirk aj nazivo znie dobre. A co sa tyka studio skladieb tak napriklad Unforgiven solo je podla mna uplne pecka. Vsak treba si vypocut.

ja som pocul solo z unforgiven vo verzii bez doladovaca a bolo dost falosne... takze asi tolko ku hammetovi, mal som ho niekedy za polboha, ale casom clovek dozreje a otvoria sa mu oci
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #194 kedy: 03. September , 2007, 12:12:59 »

ale casom clovek dozreje a otvoria sa mu oci

alebo skor usi  Popiskujem si
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.