Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 19:34:38
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kansas+Styx  (Prečítané 7645 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« kedy: 14. Máj , 2006, 20:34:45 »

Poznate tieto kapely amer. pomp.rocku? Skladba Lady/styx/ sa mi stale pači.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1 kedy: 14. Máj , 2006, 20:45:49 »

Jasne. Kansas mam celkom rad, hlavne prve styri albumy a nedavno som videl ich koncertne DVD sucasne a bol som velmi milo prekvapeny. Styx uz menej, nemam moc rad ten styl tzv. adult oriented rocku. Este vcelku od nich ujde album Grand Illusion, ale dalsie uz nemusim. Amici mali mnozstvo inych podla mna ovela zaujimavejsich kapiel, ktore sice vydali len po jednom albume zvycajne ako tieto dve. Odporucam kapely Cathedral, Yezda Urfa, Mirthrandir, Babylon, Thunderpussy atd.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #2 kedy: 19. Máj , 2006, 14:25:27 »

ja som videl raz klip styxu a to bolo nejake kapanek elektronicke a klip taky dost gyc 80roky, chlapici v striebornych kostymoch ako roboti a tak tam chodili. No spev bol celkom dobry ako sa mi mari.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 19. Máj , 2006, 14:42:16 »

iMbUS napísal:
Citácia
ja som videl raz klip styxu a to bolo nejake kapanek elektronicke a klip taky dost gyc 80roky, chlapici v striebornych kostymoch ako roboti a tak tam chodili. No spev bol celkom dobry ako sa mi mari.
S tym Styx mi to je divne.Oni a elektronika? Nezda sa mi.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #4 kedy: 19. Máj , 2006, 15:33:33 »

vazne, a nieco sa mi mari, ze skladba mala v nazve nieco ze Robotics ale to sa mi fakt len mari.
bolo to na VH1

inak to bolo take obdobie. Aj Toto ma na nejakom albume taky ulet, ze 80\'s sound syntaky a take ciste gitary..tak preco nie
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 19. Máj , 2006, 16:19:31 »

iMbUS napísal:
Citácia
vazne, a nieco sa mi mari, ze skladba mala v nazve nieco ze Robotics ale to sa mi fakt len mari.
bolo to na VH1

inak to bolo take obdobie. Aj Toto ma na nejakom albume taky ulet, ze 80\'s sound syntaky a take ciste gitary..tak preco nie
Ved može byt.Aj YES mali take ŠIBNUTE obdobie.A vela dalšich skupin.Aj slovenskych.
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #6 kedy: 21. Máj , 2006, 09:34:41 »

No poznam akurat Dust in the wind(Kansas),co je brutalna bomba...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #7 kedy: 30. Apríl , 2007, 18:03:03 »

Jasne. Kansas mam celkom rad, hlavne prve styri albumy a nedavno som videl ich koncertne DVD sucasne a bol som velmi milo prekvapeny. Styx uz menej, nemam moc rad ten styl tzv. adult oriented rocku. Este vcelku od nich ujde album Grand Illusion, ale dalsie uz nemusim. Amici mali mnozstvo inych podla mna ovela zaujimavejsich kapiel, ktore sice vydali len po jednom albume zvycajne ako tieto dve. Odporucam kapely Cathedral, Yezda Urfa, Mirthrandir, Babylon, Thunderpussy atd.

Trafl som na tuto (staršiu) tému. Zháňam niečo od Kansas. Vieš poradiť link na nete kde by som si mohol niečo stiahnuť alebo kontakt, kde by som nejakú ich muzičku zohnal? Prípadne ešte aj BOSTON (ala Tom Scholtz).
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #8 kedy: 01. Máj , 2007, 22:49:09 »

Ja som potahal komplet Kansas, dost sa mi to paci, ja mozem takyto art rock. Ten Boston, by som tiez rad zohnal, to bude nieco podobne.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 01. Máj , 2007, 22:50:48 »

Ja som potahal komplet Kansas, dost sa mi to paci, ja mozem takyto art rock. Ten Boston, by som tiez rad zohnal, to bude nieco podobne.

iMbUS KDE by som si mohol ten Kansas stiahnuť? (link) Som frajer
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #10 kedy: 01. Máj , 2007, 22:56:45 »

To si nepoťaháš len tak. Ak tak cez p2p - skús eMule, DC++, Imesh, KaZaa a pod.. Žmurk
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 01. Máj , 2007, 23:01:42 »

To si nepoťaháš len tak. Ak tak cez p2p - skús eMule, DC++, Imesh, KaZaa a pod.. Žmurk

OK díky.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #12 kedy: 01. Máj , 2007, 23:39:40 »

Pitu, kdeze. Hentake veci uz davno nepouzivam, to je zloba, neuznavam p2p.

Staci dat do googla "interpret rapidshare" a mas to.
Takto som nasiel slovaka co niekde zavesil komplet Kansas na rapidshare, behom hodinky som to mal doma.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #13 kedy: 02. Máj , 2007, 00:01:05 »

Neviem, čo je na tom zloba.. Mne všetko funguje spoľahlivo. Žmurk
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #14 kedy: 02. Máj , 2007, 01:51:36 »

no uz len napriklad to, ze ked ked to chces pouzivat, tak musis mat pristupnu linku aj na upload, cize zadrbana linka na maximum = na webe si neskrtnes, pokial si to neobmedzis. Dalsia vec je, ze niektore tieto stahovace detekuju rozne netlimitery ktore mas nainstalovane na to, aby ludia netahali od teba tak vela a nasledne sa ti program nemusi na servre pripojit.
dalsia vec su spyware a podobne veci, ktore sa mozu prostrednictvom niektorych p2p programov dostat do PC.

skaredo povedane "pre lamy"
dc++ je este v pohode, ten som pouzival roky, ale tie ostatne somariny by som si nenainstaloval uz z principu.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.