Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 17:24:32
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kansas+Styx  (Prečítané 7632 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #15 kedy: 02. Máj , 2007, 06:37:21 »

no uz len napriklad to, ze ked ked to chces pouzivat, tak musis mat pristupnu linku aj na upload, cize zadrbana linka na maximum = na webe si neskrtnes, pokial si to neobmedzis. Dalsia vec je, ze niektore tieto stahovace detekuju rozne netlimitery ktore mas nainstalovane na to, aby ludia netahali od teba tak vela a nasledne sa ti program nemusi na servre pripojit.
dalsia vec su spyware a podobne veci, ktore sa mozu prostrednictvom niektorych p2p programov dostat do PC.

skaredo povedane "pre lamy"
dc++ je este v pohode, ten som pouzival roky, ale tie ostatne somariny by som si nenainstaloval uz z principu.

iMbUS-ovi: Vidím, že sa v týchto veciach vyznáš, ale asi mi to nepomôže. Jednak nie som zrovna v týchto veciach doma a potom kompletne robím (doma aj v práci) na LINUXoch (distrubúcia Ubuntu). Takže nevie, ale určite tieto programy pod Linuxom nechodia. Skúsim sa popýtať známeho, je profík v progr. Linuxu, možno pozná niečo na tento OS. Ale díky za rady, uvidíme. Na zdravie!
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #16 kedy: 02. Máj , 2007, 07:19:17 »

K tomu Styxu: mohla to byt skladba z albumu, ktory mal byt nieco ako pokus o konceptualny pocin...cize tematicky - aj tak by sme to mohli pomenovat. Myslim, ze hlavnym hrdinom ospevovaneho pribehu bol Kill Roy a spieva sa tam "domo arigatto mister Robotto", a ano, bol tam taky grc klip k tomu, raz som mal tu cest to vidiet. Styx bola celkom dobra kapela, taky obycajny americky rock. Spev bol naozaj dobry. Tento "konceptualny" vystrelok si chlapci mohli odpustit.
Kansas poznam len z jedneho albumu, myslim, ze mali velmi slusny cit pre melodiku. Stylovo tazko zaraditelna kapela s trochu na moj vkus cudnymi aranzmanmi... Dust In the Wind a Carry On My Wayward Son snad pozna kazdy, tu druhu ak inak nie, tak urcite vdaka Yngwieho prerabke.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #17 kedy: 02. Máj , 2007, 08:48:29 »

marian - tu sú tie linky, čo spomínal Imbus: Žmurk
http://bax-up.blogspot.com/2006/07/kansas-17-albumov.html
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #18 kedy: 02. Máj , 2007, 16:03:44 »

marian - tu sú tie linky, čo spomínal Imbus: Žmurk
http://bax-up.blogspot.com/2006/07/kansas-17-albumov.html

Diki moc!
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #19 kedy: 02. Máj , 2007, 16:21:23 »

Pitu, hej, presne to su tie linky, si sikovny :)

Ja poznam od styx iba ten Robotto a to mi ako rock absolutne nepripadalo, skor taky elektropop 80's s dobrym spevom.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #20 kedy: 02. Máj , 2007, 16:44:40 »

Kansas mam doma tiez komplet. Velmi dobra muzicka.

... Yezda Urfa ...

Tak ale toto je uz naozaj maso... Bacha na vec kamo! Som metlak
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 02. Máj , 2007, 17:00:20 »

... Yezda Urfa ...

Tak ale toto je uz naozaj maso... Bacha na vec kamo! Som metlak

ha ha ha To hej.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dugo
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 04. Máj , 2007, 15:59:47 »

Carry On My Wayward Son snad pozna kazdy, tu druhu ak inak nie, tak urcite vdaka Yngwieho prerabke.

to prerobili aj Dream Theater... na nakom live vystupeni hrali ten riff... track sa vola The Big Medley tusim  :)

tak som sa vlastne dozvedel ze takato kapela je....
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #23 kedy: 09. Máj , 2007, 11:16:15 »

Carry On My Wayward Son snad pozna kazdy, tu druhu ak inak nie, tak urcite vdaka Yngwieho prerabke.

to prerobili aj Dream Theater... na nakom live vystupeni hrali ten riff... track sa vola The Big Medley tusim  :)

tak som sa vlastne dozvedel ze takato kapela je....

To co mas na mysli, to nie je prerabka. Ide o koncertny program DT, kde prezentovali skladby od inych kapiel nazivo. Odznela tam In The Flesh od Pink Floyd, skladby od Led Zeppelin, Eltona Johna, Deep Purple a aj Carry On... od Kansas. Ale hrali ju v povodnej podobe.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 22 otázok.