iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 20. Október , 2006, 11:37:34 » |
|
ten korg co pises je rackovy, na ten si velmi neposliapem, ale ten echopark nevyzera zle...preco o nom nepocut?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 20. Október , 2006, 13:26:27 » |
|
Neviem. Neviem, prečo o ňom nepočuť. Každopádne, treba ho skúsiť. U nás ho majú len v... ech, nechcem tu robiť neplatenú reklamu... no, je to na Medenej a NIE JE to shop, kde predáva Erich Boboš ANI shop, kde predáva gitarista z Ateliéru 11(či 9?). Jo, je to ten vedža Budha baru:)
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. Október , 2006, 13:29:24 » |
|
Jou, a nechcel som útočiť na nikoho, kto má boss. DD6 je náhodou solídny. Má warp efekt, ktorý inde nenájdete. A boss gigadelay je tiež popič:)... Jáj, ja by som ich najradšej mal všetky. Najlepšie je mať delaye 2, kombinácia DD6 + echopark/gigadelay by mohol byť šmak!
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. Október , 2006, 14:03:43 » |
|
Kžudne môžeš napísať, kde ho majú. Je to teda v MADE, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. Október , 2006, 14:06:13 » |
|
Hej. Echopark majú priamo v shope, Delay Modeler 4 na objednávku. Ale v muziker bazáre som ho videl asi pred mesiacom za 8000(ten DM4)- to by za to stálo.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Október , 2006, 14:09:24 » |
|
Dobrá vec na týchto Line 6 veciach je, že obidve majú taký polo-looper/sampler. Do echoparku sa dá nahrať 6 sekúnd, do DM 4 tuším 14. Do toho sa už zmestí nejaký riff alebo motív!
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
salahdin
nováčik
Príspevkov: 56
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. November , 2006, 10:19:33 » |
|
A co hovorite na ten backward efekt DD6tky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. November , 2006, 12:21:01 » |
|
Asi myslíš reverse efekt. Na DD6 znie dobre. Ale na Echopark alebo DD20 znie ináč. V DD6 znie proste ako gitara pustená odzadu, ale na E/DD20 je variabilnejší a znie viac... hm... efektovo.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 28. November , 2006, 19:56:57 » |
|
LIne 6 mi pripadá divný.Fuj!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
salahdin
nováčik
Príspevkov: 56
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. December , 2006, 16:48:17 » |
|
Prosim vas o radu. Zohnal som si DD6tku, parada fakt, ale tak nemam k tomu adapter. Aky adapter ste k toumu riesili? Viem ze otazka moze zniet ako zart, ale chcem si byt isty, nechcel by som ho odpalit hned v prvi tyzden
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. December , 2006, 16:56:38 » |
|
klasicky 9 Voltov stabilizovany a polarizaciu tam davam taku ako je nakreslena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. December , 2006, 22:45:04 » |
|
salahdin napísal:Prosim vas o radu. Zohnal som si DD6tku, parada fakt, ale tak nemam k tomu adapter. Aky adapter ste k toumu riesili? Viem ze otazka moze zniet ako zart, ale chcem si byt isty, nechcel by som ho odpalit hned v prvi tyzden S týmito vecami som si užil svoje. Ak môžeš, kúp doporučený k tej DD6(malo by to byť v manuáli). No name adaptéry za 300 sk do toho nepchaj, nemusí sa to vyplatiť. Ja som si tak skoro odpálil krabičku
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 06. December , 2006, 00:07:29 » |
|
Hlavne si treba okrem voltov pozriet aj ampere a dodrzat ich - urcite nepouzit viacej amperovy adapter, ako znese krabicka. Tie ampere by mali byt napisane rovno na efekte alebo minimalne v manuali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 06. December , 2006, 15:35:04 » |
|
rastis neviem ci existuje adapter na 55mA. aj ten boss je minimalne 150mA. to uz potom len nejaky regulovatelny zdroj )) salahdin: staci na to obycajny, len nekupuj u cinana a so stabilizovanym (nekolisavym) napatim. ja mam na 300 mA zapojenych max 6 krabiciek a v pohode vsetko hra ako ma a nie je dovod aby nieco zacalo dymit. tie ostatne maju odber priemerne 11mA. alebo si kup zo dve nabijacie baterky a men ich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 06. December , 2006, 16:23:25 » |
|
rastis napísal:Hlavne si treba okrem voltov pozriet aj ampere a dodrzat ich - urcite nepouzit viacej amperovy adapter, ako znese krabicka. Tie ampere by mali byt napisane rovno na efekte alebo minimalne v manuali. to je blbost to, kolko ma adapter amperov urcuje kolko dokaze dat, cize mozem kludne zapojit krabicu s nizsim odberom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|