styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 29. September , 2009, 14:35:28 » |
|
som rad ze sa ti paci, ten je super, este by som rad vyskusal aj tie ostatne AREA single. hlavne taky set 67/67/58bridge
kamos ma tusim 58/61/61 alebo tak nejako v gitare, ale nepaci sa mu to. spominal mi, ze uvazuje o vymene, mozem sa popytat keby si chcel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 29. September , 2009, 14:38:09 » |
|
kamos ma tusim 58/61/61 alebo tak nejako v gitare, ale nepaci sa mu to. spominal mi, ze uvazuje o vymene, mozem sa popytat keby si chcel
dik Marek, popiseme na QIPe ale isto sa ho popytaj preco sa mu to nepacilo a vsetko poskusal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 24. Apríl , 2012, 10:49:32 » |
|
ma niekto skusenosti aky HB na strat skor slaby alebo medium output ale stym aby hral aj celkom singlovo po rozpojeni, je mi jasne ze to nebude na 100% ale nech sa to aspon podoba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pogo
nováčik
Príspevkov: 6
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 18. Júl , 2012, 19:46:47 » |
|
Ja chcem kúpiť stratocaster 57 neck and middle a ku krku asi seymour duncan. Ak by niekto vedel o takom niečom na predaj tak Pogo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pogo
nováčik
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 19. Júl , 2012, 20:21:47 » |
|
Neck je krk.chcel som povedať že na bridge chcem seymour duncan Takže na krk a stredný by som chcel 57 a na kobilku seymour duncen. Pomýlil som sa.Prepáčte budem hovoriť spisovne jak Slotova babka keď mi to ináč nejde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 19. Júl , 2012, 21:21:30 » |
|
a do jakej gitky to chceš ? čo ti robí lojzo K. ? šak daj ešte jeden príspevok a daj si inzerát na kúpu,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pogo
nováčik
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 20. Júl , 2012, 08:21:52 » |
|
Chcel som lace sensor gold,ale z usa je vysoké clo tak čalám na nejaký výhodný inzerát,ale najskôr by som chcel fender 57/62 originál.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 20. Júl , 2012, 09:15:42 » |
|
inak dne sme tu mali colníkov a z jedným som konzultoval clo zo štatou a povedal že do 25e sa neplatí a že oni nejak neriešia skutočnú hodnotu treba sa dohodnut že to pošle za cenu do 25e a zvyšok priamo na učet a je to bez clo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 20. Júl , 2012, 09:18:57 » |
|
....ach jaj števino, do 22,- Eur platíš len cenu balíka, do 150,- Eur platíš len DPH a nad 150,- Eur platíš DPH aj clo, cena balíka sa rozumie cena tovaru+čo platíš za dovoz....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 20. Júl , 2012, 09:39:27 » |
|
Chcel som lace sensor gold,ale z usa je vysoké clo tak čalám na nejaký výhodný inzerát,ale najskôr by som chcel fender 57/62 originál.
Tak to su dost odlisne snimace jedno a druhe..trochu nechapem aky chces teda zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pogo
nováčik
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. Júl , 2012, 14:48:33 » |
|
Chcem 57/62 ale som si myslel ,že keď ich menia za lace sensor tak je to to isté ,len že nebrumia.ale neporovnával som ich a to prakticky nejde v normálnych podmienkach,len sk sa vyskúšajú na jednej gitare čo asi nespravím,lebo niesom skúsený elektrikár a je to kopec roboty aj pre skúseného elektrikára. Ale keď som si pozrel ,že sú ináč vinuté,tak to bude veľký rozdiel. Ale trochu brumia aj dimarziá a velký rozdiel vo zvuku nevidím a fender má dobrý zvuk aj vybudený nie len čistý. Keď chce niekto úplný metal tak emg 81,a ostatné nejak neošidíš. Ak by si mal humbucker v tvare singla s okolo 20k tak už to len ako singel vyzerá.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 20. Júl , 2012, 15:20:30 » |
|
podla mna DiMarzio Aera su dobre nebrumive single s autentickym zvukom... Lace Senzor jednak brumia a jednak az taka slava mi to nepripadlo, co si ich pamatam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 21. Júl , 2012, 11:22:41 » |
|
uz som pocul viacero dimarzii aj v Kramere ich mam a su to moja najoblubenejsia znacka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 21. Júl , 2012, 14:26:58 » |
|
Chcem 57/62 ale som si myslel ,že keď ich menia za lace sensor tak je to to isté ,len že nebrumia.ale neporovnával som ich a to prakticky nejde v normálnych podmienkach,len sk sa vyskúšajú na jednej gitare čo asi nespravím,lebo niesom skúsený elektrikár a je to kopec roboty aj pre skúseného elektrikára. Ale keď som si pozrel ,že sú ináč vinuté,tak to bude veľký rozdiel. Ale trochu brumia aj dimarziá a velký rozdiel vo zvuku nevidím a fender má dobrý zvuk aj vybudený nie len čistý. Keď chce niekto úplný metal tak emg 81,a ostatné nejak neošidíš. Ak by si mal humbucker v tvare singla s okolo 20k tak už to len ako singel vyzerá.
Aha. OK
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|