rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 24. Január , 2009, 21:18:09 » |
|
vie mi niekto v rychlosti poradit, nez nad tym stravim mladost, ako dosiahnem, aby sa mi pri zastaveni prehravanie spaceom vratil kurzor na miesto, odkial prehraval a nie kde skoncil v prehravani ? dik. Nuendo ide dafaultne tak, ako by som chcel, Cubase nie a vadi mi to...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 24. Január , 2009, 21:50:29 » |
|
vie mi niekto v rychlosti poradit, nez nad tym stravim mladost, ako dosiahnem, aby sa mi pri zastaveni prehravanie spaceom vratil kurzor na miesto, odkial prehraval a nie kde skoncil v prehravani ? dik. Nuendo ide dafaultne tak, ako by som chcel, Cubase nie a vadi mi to...
mal som opacny problem (prechod z cubase > na nuendo) sral som sa asi pol hodinu s tym, aj som hladal v klavesovych skratkach a na nic som neprisiel. mne praveze vyhovovalo, to ze space funguje ako pause. a ked som spustil nuendo, tak som bol mimo, ze kam sa to vracia ten kurzor. ked prides na nieco napis, pripadne este napis na ezone.cz, mozno tam budu vediet. EDIT: medzitym som na to prisiel: daj si vyhladat klavesovu skratku "restart" (category: transport, command: restart) a tam si nastav, aby si to ovladal space-om a to funguje tak, ze tam kde nechas kurzor, tam sa ti vrati.
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2009, 22:19:16 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 24. Január , 2009, 22:14:15 » |
|
mal som opacny problem (prechod z cubase > na nuendo) sral som sa asi pol hodinu s tym, aj som hladal v klavesovych skratkach a na nic som neprisiel. mne praveze vyhovovalo, to ze space funguje ako pause. a ked som spustil nuendo, tak som bol mimo, ze kam sa to vracia ten kurzor. ked prides na nieco napis, pripadne este napis na ezone.cz, mozno tam budu vediet. EDIT: medzitym som na to prisiel: daj si vyhladat klavesovu skratku "restart" (category: transport, command: restart) a tam si nastav, aby si to ovladlal space-om a to funguje tak, ze tam kde nechas kurzor, tam sa ti vrat. ale ani toto nie je ono, v nuende pri prehravani space vrati kurzor naspat a zastavi prehravanie, a toto len vrati kurzor a prehravanie pokracuje od toho miesta opat.
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2009, 22:28:16 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 24. Január , 2009, 22:35:30 » |
|
toto nema s klavesovymi skratkami asi nic, lebo aj ked rucne stlacim tlacitko stop, zostane to stat a nevrati sa to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 25. Január , 2009, 18:03:24 » |
|
preferencies -> transport a tam.
a ja ze ste tu vsetci Cubaseisti... alebo to nahravate vsetci na prvu supu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Thrashers
náhodný pocestný
Príspevkov: 121
\m/ IBANEZ
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 04. Marec , 2009, 16:53:01 » |
|
:sos:mam jednu otazocku ako nastavim v Cubase SX aby mi nahravalo z line in a nie zo vstupu pre mikrofon? dikes
|
|
|
Zaznamenané
|
IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 04. Marec , 2009, 17:49:50 » |
|
1000x premielane ale dobre, chod do nastaveni zvukovej karty a tam si ako vstup vyber line in, a nie mikrofon. cize start->nastavenia-> ovladacie panely -> zvuky a zvukove zariadenia -> klikni -> a tam to uz hadam najdes. alebo na konkretnom ovladaci zvukovej karty.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 17:50:23 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Thrashers
náhodný pocestný
Príspevkov: 121
\m/ IBANEZ
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 05. Marec , 2009, 12:20:52 » |
|
1000x premielane ale dobre, chod do nastaveni zvukovej karty a tam si ako vstup vyber line in, a nie mikrofon. cize start->nastavenia-> ovladacie panely -> zvuky a zvukove zariadenia -> klikni -> a tam to uz hadam najdes. alebo na konkretnom ovladaci zvukovej karty. na konkretny ovladac sa dostanem asi cez spravcu zariadeni sak
|
|
|
Zaznamenané
|
IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 05. Marec , 2009, 12:43:07 » |
|
nemusis. ja ho mam napriklad na ploche.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 05. Marec , 2009, 17:37:25 » |
|
(...) start->nastavenia-> ovladacie panely -> zvuky a zvukove zariadenia -> klikni -> a tam to uz hadam najdes. (...) start -> spustit -> napisat sndvol32 a enter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 05. Marec , 2009, 17:39:29 » |
|
start -> spustit -> napisat sndvol32 a enter
dvojklik na ikonku repraku napravo pri case tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:28:22 » |
|
mam problem(ako obycajne a zas)...preinstaloval som si komp a znova som si musel nainstalovat cubase....tak som si chcel nastavit zvukovku...mam fast track..ale v devices setup mam ponuku nejake multimedia asio a asio4all a guitar rig a picoviny..a nie fast track..co mam robit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:30:21 » |
|
mam problem(ako obycajne a zas)...preinstaloval som si komp a znova som si musel nainstalovat cubase....tak som si chcel nastavit zvukovku...mam fast track..ale v devices setup mam ponuku nejake multimedia asio a asio4all a guitar rig a picoviny..a nie fast track..co mam robit?
Nainštalovať si driver pre Fast track
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:40:50 » |
|
Nainštalovať si driver pre Fast track lenze mne fast track normalne funguje..cezneho hram aj vsetko...len cez to cuabse mi nejde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:42:10 » |
|
zacni tym, ze vyhodis asio4all. k comu to vobec mas ? nebezi Ti nahodou cez neho M-Audio ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|