lacrosse
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:42:55 » |
|
zacni tym, ze vyhodis asio4all. k comu to vobec mas ? nebezi Ti nahodou cez neho M-Audio ?
hmm...to neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:44:10 » |
|
ze naco si ho vobec instaloval ? k comu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:44:54 » |
|
ze naco si ho vobec instaloval ? k comu ?
asi este predtym ako som mal fast track
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 15. Apríl , 2009, 17:47:22 » |
|
vsak ale preinstalovaval si Windows si pisal, nie ? a to si uz Fast Track predtym mal, nie ? takze ked si preinstalovaval Windows, musel si instalovat aj asio4all, ked ho Cubase vidi. naco si ho instaloval ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 15. Apríl , 2009, 18:04:33 » |
|
vsak ale preinstalovaval si Windows si pisal, nie ? a to si uz Fast Track predtym mal, nie ? takze ked si preinstalovaval Windows, musel si instalovat aj asio4all, ked ho Cubase vidi. naco si ho instaloval ?
nie to bolo tak ze moj fato dal komp nejak odvirit..a ked som dosiel nebolo tma cubase tak som ho znvoa nainstaloval..asio4all tma ostalo..kazdopadne uz je to vsekto prec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #260 kedy: 15. Apríl , 2009, 18:06:11 » |
|
furt mi to ale neponuka fast track
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 15. Apríl , 2009, 18:08:15 » |
|
nikto nevie, co mas v kompe v akom stave, ci tam mas novu instalaciu wins alebo nie, ake drivery k comu tam pouzivas - tazko radit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 15. Apríl , 2009, 18:10:14 » |
|
odinstaluj cubase, asio, fast track ak mas...a nainstaluj nanovo driver ku fast track aj cubase..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matoo
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 13. August , 2009, 19:56:06 » |
|
prosíím Vás... Ako nahrám gitaru aj s efektmi (vst pluginy napr) všetko to tam viem zapnúť, aby mi to hralo... aj ich počujem reálne... len ked to chcem nahrať... nahrá mi to len čistu gitaru (teda line-in) je mi jasné, že tam treba nastaviť vstupy a vystupy... v reapery mi to ide.... ale tu som v koncoch ....určite to bude niaka banalita... ale vážne som sa to snažil najsť niekde na nete... no skončil som tu s hlavou dolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #264 kedy: 14. August , 2009, 11:58:19 » |
|
nepotrebujes nahrat do stopy zefektovanu gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matoo
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 14. August , 2009, 15:50:35 » |
|
keby som nepotreboval... asi sa tu neozývam... no ale ak toto bola rada... tak stálo zato sa zapojiť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 14. August , 2009, 16:58:50 » |
|
keby som nepotreboval... asi sa tu neozývam... no ale ak toto bola rada... tak stálo zato sa zapojiť... rasto sa ti snazi naznacit, ze ti staci nahrat aj cistu gitaru a az potom navesat na stopu pluginy
|
|
« Posledná zmena: 14. August , 2009, 16:59:06 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #267 kedy: 14. August , 2009, 17:25:31 » |
|
prosíím Vás... Ako nahrám gitaru aj s efektmi (vst pluginy napr) všetko to tam viem zapnúť, aby mi to hralo... aj ich počujem reálne... len ked to chcem nahrať... nahrá mi to len čistu gitaru (teda line-in) je mi jasné, že tam treba nastaviť vstupy a vystupy... v reapery mi to ide.... ale tu som v koncoch ....určite to bude niaka banalita... ale vážne som sa to snažil najsť niekde na nete... no skončil som tu s hlavou dolu ked ich pocujes realne pri nahravani tak pri prehravani stopy ich tiez pocujes ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 14. August , 2009, 17:27:33 » |
|
rasto sa ti snazi naznacit, ze ti staci nahrat aj cistu gitaru a az potom navesat na stopu pluginy
takze to sa da akoze nahrat cistu gitaru a potom cez VST plugin ju ako skreslit? to by malo lepsi vysledok ako priamo nahravat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 14. August , 2009, 19:40:06 » |
|
vsak inac ako nahrat cistu gitaru to ani nejde, plugin nieje hardware cez ktory prechadza signal a tak sa az zaznamenava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|