Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 22:21:04
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cubase  (Prečítané 211034 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #450 kedy: 01. Júl , 2011, 19:49:14 »

ano to hralo...

uz to mam, ked som klikal na LM-7 tak mi to slo...problem bol v tom programe co som napisal...proste sa hram, ze posielam z mikroprocesora do cubase prikazy aby hral napr. kopak  :) a uz to ide, taky trigger na bicie robim totizto mi dal styrioci napad  Bavím sa skvele ja som sa pytal hlavne preto, ze som sa bal, ze mam zle nastavenu midi komunikaciu v cubase...

ale mam jeden problem mozno - logicky mi tie "stvorceky" akoze noty dava mimo ciary, da sa to nejako nastavit, alebo to nevadi ? mozno je to tym, ze to neposielam presne podla bpm, ale casovo
« Posledná zmena: 01. Júl , 2011, 19:49:32 od mario bross » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #451 kedy: 01. Júl , 2011, 19:50:34 »

to uz neviem. nebude to suvisiet s latenciou samotnej zvukovky ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #452 kedy: 01. Júl , 2011, 19:52:46 »

no neviem, ty ked napr klikas klavesy cez midi, tak to hadze rovno na ciaru ? moze to byt, ale ja idem uplne mimo zvukovku...idem cez seriovy port...

midi komunikaciu ako taku, ze origo klaves, midi rozhranie origo v zvukovke som nemal, tak preto sa pytam, ze ci to je tym akou cestou idem alebo SW zalezitost, alebo sa to deje aj normalne ked hras blaboly napr... ze to proste nehodi presne na ciaru
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #453 kedy: 01. Júl , 2011, 20:07:35 »

ja ked "hram" do klavesinice a nie som uplne strasne krivy, tak to je tam kde to zahram. pripadne si mozem zapnut kvantizaciu a je to na najblizsich nastavenych ciarach... ked je v projekte latencia, tak sa sice MIDI zapisuje na spravne miesta, ale zvuk ide oneskorene, co cloveka hned rozhodi, cize aj MIDI je vzapati zle, ale to uz neni ziaden extra HW problem :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #454 kedy: 01. Júl , 2011, 20:20:59 »

aha jasne, dik  :) a pocujes to aj v reale co prave hras ? lebo skusam zapnut ten repreduktor tam ako odposluch, ale nepocujem to... ale ked to nahram a potom pustim, tak zvuk je normalne pocut, nevies v com je problem ?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #455 kedy: 01. Júl , 2011, 20:22:30 »

netusim.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #456 kedy: 01. Júl , 2011, 20:23:37 »

ach jaj, tak nic zatial dik  Na zdravie! budem skusat
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #457 kedy: 15. September , 2011, 08:47:02 »

mam "menši" problem... doteraz som použival cubase LE4 ktore som mal normalne aktivovane akurat že dajak mi blblo, niektore VST-čka vyhadzovali chybu.. potom to nechcelo exportovať niektore stopy...a vkuse som musel reštartovať cubase... tak som si stiahol cubase 5 kde chcem vyskušať tie iste pluginy.. aby som zistil v čom je chyba... verzia je už aktivovana "cracknuta" a neviem či to suvisi s tym..ale ked dam pridať audio stopu nemam tak tlačidlo OK ani CANCEL.... čiže nemožem pridať audio stopu... hned som googlil... podobny problem ma viac ludi ale nikto nevie ako to vyriešiť.. tak sa pytam či tu nemal niekto podobny problem
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #458 kedy: 15. September , 2011, 09:07:27 »

problem resolved ... preinštaloval som ho a nechal som aj update spraviť :)
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #459 kedy: 15. September , 2011, 09:16:40 »

Ty mas tu 5.1 verziu? A updatol si cracknute? To sa da? Bavím sa skvele pytam sa len preto lebo aj ja to mam nejake nestabilne. Casto mi to padne aj pri sejvu.
Zaznamenané

Im a little princess
Duger
Hosť
« Odpoveď #460 kedy: 15. September , 2011, 11:29:54 »

hej taku mam... ale tiež mi tie iste chyby vypisuje niekedy pri ezdrummer-ovi ...aj na normalnej oficialnej LE4-ke OEM čo mam
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #461 kedy: 19. Október , 2011, 11:53:09 »

to je standard ze po exporte sa obracaju strany? myslim, ze po exporte v prehravaci hra lava strana v pravej, cize naopak ako v projekte. alebo kde sa to da nastavit?
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #462 kedy: 19. Október , 2011, 13:22:08 »

to je standard ze po exporte sa obracaju strany? myslim, ze po exporte v prehravaci hra lava strana v pravej, cize naopak ako v projekte. alebo kde sa to da nastavit?
Prehod naopak monitory, alebo otoc sluchatka  Žmurk
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #463 kedy: 19. Október , 2011, 20:16:05 »

v zivote som nezazil ani o tom nepocul
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #464 kedy: 20. Október , 2011, 19:42:33 »

Prehod naopak monitory, alebo otoc sluchatka  Žmurk
Bavím sa skvele a mam to povedat kazdemu, kto bude pocuvat tu nahravku?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.