Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 22:57:43
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: P.O.D.  (Prečítané 2111 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« kedy: 03. Jún , 2006, 09:11:50 »

zdrawim, co si myslite o tejto kapele? podla mna je fajn, co sa tyka gitar a spevu... aky mate na nu nazor vy? B)
Zaznamenané
Golev
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #1 kedy: 03. Jún , 2006, 09:37:25 »

P.O.D. je velmi zaujimava kapelka, s nie zrovna najviac premakanou hudbou, ale celkovy dojem z tejto kapely je u mna velmi pozitivny...
Majú velmi dobrú tvorbu,- novy album je sice trocha slabsi,ale itak super..
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 03. Jún , 2006, 09:40:40 »

bigbadbrad napísal:
Citácia
zdrawim, co si myslite o tejto kapele? podla mna je fajn, co sa tyka gitar a spevu... aky mate na nu nazor vy? B)
Prečo len\" gitar a spevu\" ?Ved aj bicie a basove linky možu byt zaujimave.Tak isto klavesy a ostatne nastroje./ak ich kapela použije/.Ja počuvam skladbu ako celok,nie len určity nastroj./bigbad-neber tento prispevok osobne,ale často sa vyzdvihuje len gitara a na \"skladbu\" akoby sa nepozeralo / A k P.O.D.-Mam koncertne video asi zpred 5 rokov-Tam ma par skladieb zaujalo,aj soud bol fajn,hrali s nasadenim,skratka malo to šmrnc.Potom neskor som videl par klipov a zdalo sa mi,že sa to už opakuje.

Naposledy upravil rudy, : 03.06.2006 o 10:44
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #3 kedy: 03. Jún , 2006, 10:50:47 »

no zas som to az tak nemyslel ze LEN gitara a spev... No hanbím sa..  a klavesy nepouzivaju
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 03. Jún , 2006, 12:00:07 »

bigbadbrad napísal:
Citácia
no zas som to az tak nemyslel ze LEN gitara a spev... No hanbím sa..  a klavesy nepouzivaju
Tie klavesy som myslel všeobecne,nie konkretne k P.O.D.         Zas dalši,čo sa rad hra so smajlikmi.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 03. Jún , 2006, 13:07:22 »

co sa tyka skupin ako Linkin Park,Korn a podobne,tak P.O.D u mna asi vedie,dobry zvuk,v pohode je to
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 05. Jún , 2006, 12:41:19 »

POD bola jedna z mojich naj kapiel ale len do obdobia \'\'sleeping awake\'\' ked odisiel gitarista.... Smútim  pak uz nula bodov:sick:
Zaznamenané
pain
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #7 kedy: 07. Jún , 2006, 08:38:49 »

maju zaijimave texty...myslim ze su ponimane tak trochu aj vplyvom hodnot krestanstva...no ako prva pesnicka ma oslovila youth of the nation z alba satellite...je to napisane podla skut.udalosti,ked sa na americkych skolach strielalo...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 22 otázok.