|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 24. December , 2007, 14:27:28 » |
|
A dalsia ukazka. Pointa je v tom, ze tie bicie su nahrane jednym mikrofonom za par korun. Tak takto s kamosom trosku experimentujem, aky zvuk sa tak da dosiahnut. Basa nie je, bo bicie su nahravane bez metronomu a programovat sa mi ju teda nechce, basgitaru nemam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 25. December , 2007, 17:48:50 » |
|
Kratka ukazka, vola sa to Pankac pod vianocnym stromcekom Islo mi skor o zvuk, chcel som to maximalne natlacit (na -enhancoval, -exciteroval -kompresoroval som to ako sa len dalo), ale klipuje to (nie az tak moc, aby mi to vadilo) a ani to nie je uplne hlasne (Striguli znie hlasnejsie a ma aj viac spodkov, to len pre porovnanie). Lepsie to uz neviem. najprv som myslel, ze aj toto je situacia bicich na jeden majk. reku co ojebavas, vsak jak sa daju natocit stereo bicie na jeden majk. a vsak je tam aj basa... nezneje to zle. ako islo by s tym este nieco, ale zaklad je dost dobry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 25. December , 2007, 17:50:20 » |
|
A dalsia ukazka. Pointa je v tom, ze tie bicie su nahrane jednym mikrofonom za par korun. Tak takto s kamosom trosku experimentujem, aky zvuk sa tak da dosiahnut. Basa nie je, bo bicie su nahravane bez metronomu a programovat sa mi ju teda nechce, basgitaru nemam.
tu som pochopil, ze prva a druha ukazka je cosi ine. tu je presne jasne, ake su moznosti / limity nahravania bicich na jeden majk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 25. December , 2007, 17:50:33 » |
|
jak su nahravane gitary ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 25. December , 2007, 17:52:07 » |
|
najprv som myslel, ze aj toto je situacia bicich na jeden majk. reku co ojebavas, vsak jak sa daju natocit stereo bicie na jeden majk. a vsak je tam aj basa...
nezneje to zle. ako islo by s tym este nieco, ale zaklad je dost dobry.
To je EzDrummer (to bude ten dobry zaklad). Schvalne som ho vyroutoval len do 4 trackov (kopak, rytmicak, stereo overhead), na kazdy som potom oddelene dal kompresor a pod. Ta basa je nejaky freeplugin, ani to nema ziadne nastavenia. Gitara je Studio Devil BVC, UPGck singel na rytmiku, humbac na solo. Program samozrejme Reaper, cize vsetko free az na EzDrummer, tam som alternativu nenasiel
|
|
« Posledná zmena: 25. December , 2007, 17:53:02 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 04. Január , 2008, 20:22:46 » |
|
tu som pochopil, ze prva a druha ukazka je cosi ine. tu je presne jasne, ake su moznosti / limity nahravania bicich na jeden majk.
Uz davnejsie som chcel dodat, ze ano, ale znelo by to uplne inak, keby na tych bubnoch vedel hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 04. Január , 2008, 20:25:30 » |
|
kde si umiestnil mikrofon k bicim???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 04. Január , 2008, 20:30:35 » |
|
Uz davnejsie som chcel dodat, ze ano, ale znelo by to uplne inak, keby na tych bubnoch vedel hrat to je jasne - pokial bubenik spusti profi dynamiku, tak neni o com, to sa da fakt sejmut aj mobilom (trochu prehanam )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 04. Január , 2008, 20:31:50 » |
|
lacrosse: kde si umiestnil mikrofon k bicim??? Nahraval to kamos doma v LM, poslal, ja som nahral gitary v BA. Nech sa to komukolvek zda hocjak zle, mne sa paci tato spolupraca No a k otazke, mikrofon (v hodnote snad 100,-) umiestnil na stolik vedla kotla. Nemyslim, ze to nejak pomoze, ale stale si myslim, ze ten vysledok je viac nez uspokojivy vzhladom na podmienky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 04. Január , 2008, 20:33:45 » |
|
lacrosse:Nahraval to kamos doma v LM, poslal, ja som nahral gitary v BA. Nech sa to komukolvek zda hocjak zle, mne sa paci tato spolupraca No a k otazke, mikrofon (v hodnote snad 100,-) umiestnil na stolik vedla kotla. Nemyslim, ze to nejak pomoze, ale stale si myslim, ze ten vysledok je viac nez uspokojivy vzhladom na podmienky. ja som este davnejsie nahraval bicie...tiez jednym a dal som ho medzi hatku a rytmicak...a vysledok velmi podobny tvojmu...chcel by som este skusit ze jeden mikrac ku kopaku a jeden k rytmicaku...co by s toho bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 04. Január , 2008, 20:52:51 » |
|
ja som este davnejsie nahraval bicie...tiez jednym a dal som ho medzi hatku a rytmicak...a vysledok velmi podobny tvojmu V tychto mantineloch je to asi vsetko jedno ...chcel by som este skusit ze jeden mikrac ku kopaku a jeden k rytmicaku...co by s toho bolo
Onedlho ma caka nahravanie bicich do 4 stop. Ak ale zlyha technika od Milosa1, tak si budeme musiet vystacit s dvoma stopami. V takom pripade je plan taky, ze bude jeden kondik overhead (mala sada bicich, vo vyslednom mixe sa da stereo efekt ) a druhy bude SM58 na kopak (tiez dost nestastne), alebo budu dva kondiky overheady. Zasa kapela to nie je tvrda, takze mozno to bude celkom ok.
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2008, 20:53:43 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 05. Január , 2008, 01:23:04 » |
|
Kratky hlukovy drone experiment
az teraz som ho objavil. je super. suhlasim s progacom. budem temu nadalej sledovat
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 09. Máj , 2008, 22:14:30 » |
|
Pridavam popikove solicko do noveho Striguli songu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 09. Máj , 2008, 22:17:21 » |
|
ty to robis naopak ako kuker. toho je vsade ,jak malmsteena a ty si dako v ustrani...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|