Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:20:08
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MARTINLM  (Prečítané 35985 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #90 kedy: 24. December , 2007, 13:38:03 »

Ma to tu spravnu vianocnu atmosku Na zdravie! Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #91 kedy: 24. December , 2007, 14:27:28 »

A dalsia ukazka. Pointa je v tom, ze tie bicie su nahrane jednym mikrofonom za par korun. Tak takto s kamosom trosku experimentujem, aky zvuk sa tak da dosiahnut. Basa nie je, bo bicie su nahravane bez metronomu a programovat sa mi ju teda nechce, basgitaru nemam.

* prebrnda.mp3 (327.06 KB - stiahnuté 222 krát.)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #92 kedy: 25. December , 2007, 17:48:50 »

Kratka ukazka, vola sa to Pankac pod vianocnym stromcekom

Islo mi skor o zvuk, chcel som to maximalne natlacit (na -enhancoval, -exciteroval -kompresoroval som to ako sa len dalo), ale klipuje to (nie az tak moc, aby mi to vadilo) a ani to nie je uplne hlasne (Striguli znie hlasnejsie a ma aj viac spodkov, to len pre porovnanie). Lepsie to uz neviem.

najprv som myslel, ze aj toto je situacia bicich na jeden majk. reku co ojebavas, vsak jak sa daju natocit stereo bicie na jeden majk. a vsak je tam aj basa...

nezneje to zle. ako islo by s tym este nieco, ale zaklad je dost dobry.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #93 kedy: 25. December , 2007, 17:50:20 »

A dalsia ukazka. Pointa je v tom, ze tie bicie su nahrane jednym mikrofonom za par korun. Tak takto s kamosom trosku experimentujem, aky zvuk sa tak da dosiahnut. Basa nie je, bo bicie su nahravane bez metronomu a programovat sa mi ju teda nechce, basgitaru nemam.

tu som pochopil, ze prva a druha ukazka je cosi ine. tu je presne jasne, ake su moznosti / limity nahravania bicich na jeden majk.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #94 kedy: 25. December , 2007, 17:50:33 »

jak su nahravane gitary ?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #95 kedy: 25. December , 2007, 17:52:07 »

najprv som myslel, ze aj toto je situacia bicich na jeden majk. reku co ojebavas, vsak jak sa daju natocit stereo bicie na jeden majk. a vsak je tam aj basa...

nezneje to zle. ako islo by s tym este nieco, ale zaklad je dost dobry.
To je EzDrummer (to bude ten dobry zaklad). Schvalne som ho vyroutoval len do 4 trackov (kopak, rytmicak, stereo overhead), na kazdy som potom oddelene dal kompresor a pod.

Ta basa je nejaky freeplugin, ani to nema ziadne nastavenia. Gitara je Studio Devil BVC, UPGck singel na rytmiku, humbac na solo.

Program samozrejme Reaper, cize vsetko free az na EzDrummer, tam som alternativu nenasiel Smútim :)
« Posledná zmena: 25. December , 2007, 17:53:02 od Martinlm » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #96 kedy: 04. Január , 2008, 20:22:46 »

tu som pochopil, ze prva a druha ukazka je cosi ine. tu je presne jasne, ake su moznosti / limity nahravania bicich na jeden majk.
Uz davnejsie som chcel dodat, ze ano, ale znelo by to uplne inak, keby na tych bubnoch vedel hrat :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #97 kedy: 04. Január , 2008, 20:25:30 »

kde si umiestnil mikrofon k bicim???
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #98 kedy: 04. Január , 2008, 20:30:35 »

Uz davnejsie som chcel dodat, ze ano, ale znelo by to uplne inak, keby na tych bubnoch vedel hrat :)

to je jasne - pokial bubenik spusti profi dynamiku, tak neni o com, to sa da fakt sejmut aj mobilom :) (trochu prehanam :) )
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #99 kedy: 04. Január , 2008, 20:31:50 »

lacrosse:
Citácia
kde si umiestnil mikrofon k bicim???
Nahraval to kamos doma v LM, poslal, ja som nahral gitary v BA. Nech sa to komukolvek zda hocjak zle, mne sa paci tato spolupraca :)

No a k otazke, mikrofon (v hodnote snad 100,-) umiestnil na stolik vedla kotla. Nemyslim, ze to nejak pomoze, ale stale si myslim, ze ten vysledok je viac nez uspokojivy vzhladom na podmienky.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #100 kedy: 04. Január , 2008, 20:33:45 »

lacrosse:Nahraval to kamos doma v LM, poslal, ja som nahral gitary v BA. Nech sa to komukolvek zda hocjak zle, mne sa paci tato spolupraca :)

No a k otazke, mikrofon (v hodnote snad 100,-) umiestnil na stolik vedla kotla. Nemyslim, ze to nejak pomoze, ale stale si myslim, ze ten vysledok je viac nez uspokojivy vzhladom na podmienky.
ja som este davnejsie nahraval bicie...tiez jednym a dal som ho medzi hatku a rytmicak...a vysledok velmi podobny tvojmu...chcel by som este skusit ze jeden mikrac ku kopaku a jeden k rytmicaku...co by s toho bolo
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #101 kedy: 04. Január , 2008, 20:52:51 »

ja som este davnejsie nahraval bicie...tiez jednym a dal som ho medzi hatku a rytmicak...a vysledok velmi podobny tvojmu
V tychto mantineloch je to asi vsetko jedno  Bavím sa skvele
Citácia
...chcel by som este skusit ze jeden mikrac ku kopaku a jeden k rytmicaku...co by s toho bolo
Onedlho ma caka nahravanie bicich do 4 stop. Ak ale zlyha technika od Milosa1, tak si budeme musiet vystacit s dvoma stopami. V takom pripade je plan taky, ze bude jeden kondik overhead (mala sada bicich, vo vyslednom mixe sa da stereo efekt No hanbím sa..) a druhy bude SM58 na kopak (tiez dost nestastne), alebo budu dva kondiky overheady. Zasa kapela to nie je tvrda, takze mozno to bude celkom ok.
« Posledná zmena: 04. Január , 2008, 20:53:43 od Martinlm » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #102 kedy: 05. Január , 2008, 01:23:04 »

Kratky hlukovy drone experiment

az teraz som ho objavil. je super. suhlasim s progacom. budem temu nadalej sledovat
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #103 kedy: 09. Máj , 2008, 22:14:30 »

Pridavam popikove solicko do noveho Striguli songu.

* solickostolickostolicka.mp3 (786.17 KB - stiahnuté 220 krát.)
Zaznamenané

marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #104 kedy: 09. Máj , 2008, 22:17:21 »

ty to robis naopak ako kuker. toho je vsade ,jak malmsteena a ty si dako v ustrani...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.