Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 09. Máj , 2005, 11:47:50 » |
|
svorne ho budeme ignorovat..
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 09. Máj , 2005, 12:25:37 » |
|
Čo budeme ignorovať ??
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2007, 16:31:46 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 09. Máj , 2005, 14:04:01 » |
|
...no sak ten posledny martinLM-ov prispevok, mama .... ...ale nevchadzajte zbytocne do tejto temy furt.... furt sa potesim ked vidim aktualny datum a cas, ze dal dakto novy song a potom nic....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. Máj , 2005, 14:12:15 » |
|
Frakos, asi si nepochopil moje ignorovanie príspevku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. Máj , 2005, 14:12:26 » |
|
caute, co sa tyka toho klaviru ak ste boli niekto na jazzovych v ten den ked tam boli level 42 tak to trio co tam hralo klavir kontrabas bicie tam bolo pocut rozne haluze ako sa klavirista hral s klavirom ktoreho zvuk si zefektoval, az chytal vazbu ako el. gitara. to bol iny blazon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. Máj , 2005, 14:14:36 » |
|
Pitu - Evidentne!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 13. Jún , 2005, 18:22:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 13. Jún , 2005, 19:54:37 » |
|
Kazdy ma pravo kritizovat To, ze to je zle je fakt, a nikoho nezaujima, ze som sa snazil atd atd..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 31. Január , 2007, 15:54:35 » |
|
Nic si z toho nerob!!!! Ludia hold kritizuju!!!! Pitu ma pravdu ze cvicit, ale treba aj motivovat a zmysluplne poradit. Moja rada kasli na to a daj si PIVO!!! Hned potom si kup metronom a mrkni si toto video: http://youtube.com/watch?v=-UsEsYbaX7Yno a hned potom sa drz toho co sam citis, zjavne si sa snazil o pekny ton a celkom fajn. A vibrato sa mozeme ucit spolocne, kto sa nauci neskor plati to PIVO!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 31. Január , 2007, 16:35:32 » |
|
Nic si z toho nerob!!!! Ludia hold kritizuju!!!! Pitu ma pravdu ze cvicit, ale treba aj motivovat a zmysluplne poradit. Moja rada kasli na to a daj si PIVO!!! Hned potom si kup metronom a mrkni si toto video: http://youtube.com/watch?v=-UsEsYbaX7Yno a hned potom sa drz toho co sam citis, zjavne si sa snazil o pekny ton a celkom fajn. A vibrato sa mozeme ucit spolocne, kto sa nauci neskor plati to PIVO!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 31. Január , 2007, 16:57:51 » |
|
A vibrato sa mozeme ucit spolocne, kto sa nauci neskor plati to PIVO!!! Ok, ja ti ho nahram aj tento vikend ak chces, tie prispevky su 1,5 - 2 roky stare a za ten cas som sa snad niecomu priucil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 31. Január , 2007, 17:59:59 » |
|
A vibrato sa mozeme ucit spolocne, kto sa nauci neskor plati to PIVO!!! Ok, ja ti ho nahram aj tento vikend ak chces, tie prispevky su 1,5 - 2 roky stare a za ten cas som sa snad niecomu priucil To ze su stare som si vsimol az teraz, prepac- a iste si sa naucil:) daj sem nieco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 31. Január , 2007, 18:10:49 » |
|
preboha, to Kingove vibrato je hrozne
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 31. Január , 2007, 20:07:35 » |
|
preboha, to Kingove vibrato je hrozne booooze moj!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 06. Február , 2007, 12:16:06 » |
|
ono je dosť odvaha dať čisté sólo bez podkladov. Ako niekto napísal, počuť tam potom každú chybu. Ja by som dopadol určite horšie. V celej kapele sa to stratí, viem to sám z mojich nahrávok. Podobne je to s každým sólovým nástrojom alebo so spevom. Ono aj mnoho známych spevákov nevie zaspievať dobre nasucho bez doprovodu, alebo to znie dosť čudne a nezvyklo. Takže ja to beriem s rezervou a len podotknem, že od tejto nahrávky určite urobil martin liprovskomikulášovský pokroky ...a páči sa mi, že tak úprimne a zanietene vie diskutovať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|