Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 06:09:08
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MARTINLM  (Prečítané 36104 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #45 kedy: 22. Marec , 2005, 14:19:00 »

som rad, ze sa to vyriesilo :) vlastne 2 z 3 stran uplne o nicom :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 22. Marec , 2005, 18:24:41 »

Citácia
Originally posted by Pitu ...keď źubo reagoval na moju vetu a napísal, že si nevie predstaviť vibráto v bende a Rastis mu to odsúhlasil. Tak som myslel, že to znamená niečo iné...)
To Lubove vyjadrenie, ze si nevie predstavit vibrato v bende ma totiz zmiatlo. Jendak to povedal prilis odborne ( ""bend"" :) ) a jednak mi to prislo tak divne, ze som predpokladal, ze hovori o niecom takom, ako vytahovani a vibrovani sucasne, co je naozaj blbost. Preto som ho ubezpecil, ze nikto nic take nemysli. Z toho vznikli mozno nejake nedorozumenia. Casom vsak z debaty vyplynulo, ze Lubo maozaj hovori o tom, co vsetci, takze som zareagoval, ze vibrovat sa ma aj v bende, na co ste zareagovali vy a nasledne znovu ja teraz :)...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #47 kedy: 22. Marec , 2005, 19:38:09 »

Navrhujem - MartinLM sem hodí novú verziu tejto nahrávky a my ostatní si túto debatu prejdeme ešte raz od začiatku. :))
Zaznamenané

Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #48 kedy: 23. Marec , 2005, 08:20:37 »

Ahaa no uz aj ja chapem tie vase vibrata v bende.No jasne ze ked uz drzis ton vytiahnuty,tak je prirodzene ked ho trosku rozkyvas.Ale je pravda ze ja to nerobim :? ani v intonacii pri bendoch nijak neexcelujem ale no co,nie kazdy je dokonlay.Samozrejme na tom budem robit.Ja som si pod vibratom v bende predstavoval vibrato pocas vytahovania co je riadna blbost,dufam ze so mnou kazdy suhlasi.jou jou
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #49 kedy: 23. Marec , 2005, 10:49:28 »

To je škoda źubo, lebo práve tvoju hru to spraví výbornou, čo som počul tvoju nahrávku, tak jediná slabina tam bol ten tón, keď to domakáš, bude to fajn. Ako sme tu popísali, tak vytiahnutý tón má znieť rovnako dobre ako nevytiahnutý.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #50 kedy: 23. Marec , 2005, 11:22:41 »

preto som sa nedivil, ze ma lubo ""nezvozil"" za tu prvu nahravku, co sa vibrata tyka.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 23. Marec , 2005, 21:19:54 »

martinLM - je to trochu s podivom, ale aj na klaviri si klavirista nosi svoj zvuk so sebou. Dvaja dobri hraci budu po sebe na tom istom nastroji zniet inac. Je to presne ako na gitare - uhoz, dynamika atd. Samozrejme az na to vibrato :)...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 24. Marec , 2005, 10:19:16 »

Snad len hrat na klaviri jednorucne a druhou rukou sa hrabat "" v crevach"" vo vnutri klaviru- manipulovat rozne so strunami. Kludne aj vibratko
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #53 kedy: 24. Marec , 2005, 16:02:51 »

teraz som si akurat ladil klavir...a fest fajne veci sa daju robit ked to mas odokrite....napriklad so stlacenym pedalom brnkat lizickami po strunach alebo robit flazolety to je super...dost som sa s tym vyhral...a este som prisiel na to ako robia jede zvuk v starych slovenskych detektivkach...take neviem ako sa to vola hral tam docolomansky a ked sa dade spustali alebo tak tak tam bol taky haluzny zvuj a je to jednoznacne brnknutia zaradom po takych 20 strunach so stlacenym pedalom....fasa fest...ale este to nemem doladene..lebo mam zly nastroj...mam iba taky maly srobovacik alebo ako to mam nazvat..a potreboval by som s takou istou koncovkov ale asik polmetrove aby to bola vecia paka a aby som to mohol robit presnejsie...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #54 kedy: 26. Apríl , 2005, 20:46:52 »

Ahoj, volam sa MartinLM a ked sa nabuduce budem prihlasovat z cudzieho pocitacu, nezabudnem sa pri odchode zase pekne odhlasit :!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 26. Apríl , 2005, 20:48:25 »

No to mas recht :!
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 26. Apríl , 2005, 22:21:23 »

rastis! ty si mi hackol pocitac!
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #57 kedy: 26. Apríl , 2005, 22:44:33 »

haha:)) nechcite aby som sa zacal prihlasovat pod cuzdimi menami:! rastis, to sa nepatri:)
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #58 kedy: 08. Máj , 2005, 22:32:03 »

daj sem dalsiu nahravku, nech mame co pocuvat, bo toto sa neda.. ked este aj mne to pili usi, to je brutal..
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 08. Máj , 2005, 23:27:01 »

nespomenul som to tu, ale ak je tam nejaky ton falosny(ohlasov bolo dost), tak to bolo dane dezolatnym stavom mojho prostrednika v dobe nahravania. ale koho to zaujima (vyhovorky) :) takze tento prispevok ignorujte
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.