Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 16:40:25
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: brokenwings - ARIA MAC-7 (7-strun)  (Prečítané 3520 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
brokenwings_
Hosť
« kedy: 18. Jún , 2006, 14:35:11 »

Jedneho dna ked som sa rozhodol,ze chcem definitivne hrat na elektrickej gitare(striedalo sa to:spanielka-elektrika-basa-spanielka/basa) som zacal hladat nastrok,ktory mi nejaky ten rock vydrzi a jeho cena nepresiahne 13000sk.Mal som uz dlsi cas vyhliadnutu gitaru menej znamej znacky Vintage,ale predali ju.Nasiel som perfektnu Jacksonu zlacnenu z 21 na 14,ale penazi na nu nebolo.Kedze som si nechcel kupit nejake drevo,na ktorom by sa mi po polroku hry zacalo tazko napredovat gitaru som zacal hladat na inzerat.Vyber bol velky a tym gitaram nic nechybalo,no najviac ma zaujala prave ARIA MAC-7,hlavne poctom stun a zaujimavym designom.Chalan bol z Ntiry ako ja a byval kusok odo mna.Zavolal som mu a dohodli sme sa.Bola super,no trochu mi vadilo,ze k nej nemal ziadne papiere.Vraj ma 2 roky,vyzera vsak ako polrocna.Telo uplne ciste,bolo vidno,ze sa o nu staral.Vyhodou vsak bolo ,ze na nej boli snimace DiMarzio.No za tu cenu mi(12000) k nej dal len jeden(pri kobylke).Uplne mi to stacilo.Zobral som si ju domov.Prve tyzdne ma pocet strun trocha pri hre miatol,ale zvykol som si a inu gitaru by som uz nebral.Ma Floyd Rose(licenced) tremlo.Odkedy ju mam som ju ladil len raz.Po zamknuti staci len jemne doladovanie aj to len trosku.Ma krasny zvuk,aj nasucho.Vyborny sustain a moznost rozpinat snimace.Krk je rieseny perfektne,tenky a krasne sadne do ruky.Skoro vobec si nevsimnete,ze je o nejakych cca 8mm sirsi.7 struna(H) je prinos,pretoze mozem bezproblemov behnut hlbsie a bez toho ,aby bolo treba gitaru podladovat.Mam vsak obavu,ze struny(v tele) na tremole casom ustanu a ked zmenim ladenie ich bude treba menit.S tymto krasnym(i zvukovo) nastrojom som velmi spokojny.Ak mate nejake postrehy ci rady ohladne tejto skvelej gitary napiste prosim...

* mac50v7_02.jpg (5.79 KB, 121x384 - prehliadnuté 514 krát.)
« Posledná zmena: 03. Január , 2007, 19:17:23 od Martinlm » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 18. Jún , 2006, 14:46:50 »

Potom daj aj autenticke fotky tej tvojej.

(Black_no1 od Type 0?)
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #2 kedy: 18. Jún , 2006, 16:28:32 »

martinlm napísal:
Citácia
Potom daj aj autenticke fotky tej tvojej.

(Black_no1 od Type 0?)

keby som mal fotak neni problem..je totozna s uvedenou fotkou,len nei tak umele nasvietena.
jo..black no1 od type o negative.perfektne sa to na 7 strunke hra.len treba preladovat strunu o pol ton vyssie,bo oni maju 6 strunky o kvintu nizsie.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2006, 17:00:59 »

Takze ladis a# d# g#.. ?
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 18. Jún , 2006, 17:14:23 »

martinlm napísal:
Citácia
Takze ladis a# d# g#.. ?

ee...oni ladia b-e-a-d-fis-b

ja mam normalne gitaru b-e-a-d-g-b-e
 a ked cem hrat jak oni musim b-e-a-d-fis-h-e(ale ecko nepouzivam)
haluz..aj amon amarth su takot naladeni a keby sa dam este o taky step dole tak mam in flames.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 18. Jún , 2006, 17:31:45 »

brokenwings napísal:
Citácia

Tu si sa asi pomylil, ale inak mi je jasne, o co ide. Vlastne ti staci jednu strunu predladit o polton.
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2006, 21:57:28 »

martinlm napísal:
Citácia
brokenwings napísal:
Citácia

Tu si sa asi pomylil, ale inak mi je jasne, o co ide. Vlastne ti staci jednu strunu predladit o polton.

sorry.
je to fasa.len neviem ako s floyd rose menit struny.este som to nerobil:blush: ...neska som ju rozoberal...je made in china:(
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #7 kedy: 18. Jún , 2006, 22:20:29 »

a čo že je made in china? ja mám lag made in china a fyzické spracovanie je na jednotku s hviezdičkou. mám yamahu made in taiwan a vypracovanie na jedntotku. mám gibson made in usa a vypracovanie na tiež len na jednotku...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 18. Jún , 2006, 23:56:10 »

brokenwings napísal:
Citácia
...keby tam je tak made in japan.Žmurk .:

Made in japan nenajdes na Aria Pro II od roku 1987 Žmurk . Este donedavna bolo vsetko made in Korea, dnes su made in Korea iba vyssie modely, pripadne specialne limitovane serie sa vyrabaju aj v USA.
Zaznamenané
molester
nováčik
*
Príspevkov: 31

« Odpoveď #9 kedy: 19. Jún , 2006, 10:38:43 »

Presne nad touto gitarkou z inzerátu som uvažoval ale nakoniec som sa radšej priklonil k novej gitke a len k šiestim strunám. Zatial som so svojím Cort Zenox Z44 spokojný. :silly:
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 19. Jún , 2006, 22:49:55 »

molester napísal:
Citácia
Presne nad touto gitarkou z inzerátu som uvažoval ale nakoniec som sa radšej priklonil k novej gitke a len k šiestim strunám. Zatial som so svojím Cort Zenox Z44 spokojný. :silly:

videl som tvoju gitaru...velmi pekny nastroj.snad i kvalitny.asi by mi tam chybali zamky.ale aspon sa nema co posrat.ake su tie povodne cort snimace?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 08. September , 2006, 15:58:47 »

Pekna. Mne boli Arie vzdy sympaticke, tak nech Ti vydrzi k spokojnosti.
Zaznamenané
stenčo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

« Odpoveď #12 kedy: 01. Júl , 2007, 21:01:39 »

tak... mili gitaristi. dnes som tento vyborny nastroj predal....

jaaj vecna skoda. mam doma ARIU - GT serie. - ked som ju kupoval bezkonkurencne trhla vsetky gitary do 12 000skk - som obehal celu blavu, ale lepsej nebolo....
Zaznamenané

ARIA GT series & BatonRouge Burnt
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.