Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Apríl , 2006, 12:28:12 » |
|
Mr.Lado napísal:Ja som mal Cakewalk 9 a tam som spravil cokolvek co som chcel.. potom som si naistaloval sonar neviem uz aku verziu a nedali sa editovat audio stopy.. okamzite som ho dal prec a teraz mam cubase a nemam co riesit.. ale na normalne pracovanie staci aj cakewalk 9 ak profi tak Cubase.moj nazor. Akto to myslis \"editovat audio stopy\" ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 17. Október , 2006, 19:50:42 » |
|
zdravim, kupil som lepsi komp a zistil som ze som akosi zaspal dobu co sa tyka softu. Pouzival som cakewalk 8 a teraz neviem kam z indickych konopi. Zvyknuty som na Cakewalk tak asi by bolo dobre zostat pri nom. Ale chcem pouzivat amplitube, aby sa jednoducho pracovalo s midi, lebo midi \"pretahujem\" cez zvukovy modul . Mno a fakt som sa este s nicim po cakewalk 8 ani nedostal do kontatku. Tak plz help, a nieco co uplne bez problemov pofici na Athlone 1600xp+ , 512sdram....dik, dik ,dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 17. Október , 2006, 20:09:55 » |
|
Aktualna je verzia Sonar 5. Na Tvojej masine urcite pobezi. Co sa tyka MIDI, nema ziadne problemy, audio neviem ako sa v tom robi... Podporuje vsetky DX, DXi a vie si skonvertovat aj VST, VSTi, takze vsetky Amplitube a spol tam ficia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. Október , 2006, 10:21:05 » |
|
je to dosť nezvyk prejsť z Cakewalku na Sonar, ale zvykneš si. Nakoniec je to skoro to isté, len inak poukladané na ploche. A samozrejme viac možností. Lenže na bežné nahrávanie, nastavenie efektov, strihanie.. kžudne môžeš ostať aj pri Cakewalku, posledná verzia bola 9, tá bola fajn, nevidím v tom problém. Veď tam tiež sú midi stopy, či nie? A Amplitube hádam existuje aj v DX verzii..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Október , 2007, 11:39:45 » |
|
pls da sa v sonar 5 prepnut aj na notovu osnovu v midi tracku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Október , 2007, 11:40:45 » |
|
pls da sa v sonar 5 prepnut aj na notovu osnovu v midi tracku ?
pardon v sonar 7 producer som myslel nie 5
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Október , 2007, 12:49:27 » |
|
zeby si zadaval noty do notovej osnovy ? da.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Október , 2007, 15:20:59 » |
|
súhlasím, Cakewalk 9 je úplne postačujúci program takmer na všetko...Sonar je komplexnejší a dajú sa naň navešať všemožné pluginy, VST aj DX, aj samplery, ako Halion, Sample Tank atď....a samozrejme urobí výslednú stereo stopu iba prepočtom, takže netreba exportovať audio stopy do iného programu a takisto prepočíta MIDI stopu aj s efektami a urobí z nej audio (ak sú použité sample na HD)...ale ten veľký počet vnorených roliet a okienok mi liezol na nervy, takže používam stále, páni držte sa, Cakewalk 7
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matoo
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 15. Október , 2009, 20:18:22 » |
|
mám Sonar 7 ...doteraz som mal základnú zvukovku a išiel som cez ASIO (všetko išlo) teraz mám novu zvukovku m-audio FT a chcel by som to nastaviť tak, aby to išlo všetko len cez tu zvukovku... prikladám obrázky môjho nastavenia... (vtom drive mode: je len... WDM/KS, ASIO, MME) ...cez prwe to chrčí, cez druhe to ide... a tretie trochu nestíha skúšal som to všelijak nastavovať... ale asi to ostane cez to ASIO, kým niekto nepríde s lepším riešením
|
|
« Posledná zmena: 15. Október , 2009, 20:44:34 od matoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 16. Október , 2009, 10:27:20 » |
|
a otazka ? vsak a cez co ine chces ist, ako cez ASIO a naco ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 16. Október , 2009, 10:41:04 » |
|
mám Sonar 7 ...doteraz som mal základnú zvukovku a išiel som cez ASIO (všetko išlo) teraz mám novu zvukovku m-audio FT a chcel by som to nastaviť tak, aby to išlo všetko len cez tu zvukovku... prikladám obrázky môjho nastavenia... (vtom drive mode: je len... WDM/KS, ASIO, MME) ...cez prwe to chrčí, cez druhe to ide... a tretie trochu nestíha skúšal som to všelijak nastavovať... ale asi to ostane cez to ASIO, kým niekto nepríde s lepším riešením co su to tie druhe mody? maju nejake vyhody oproti ASIO?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 16. Október , 2009, 10:43:58 » |
|
nie vsetky zvukovky podporuju ASIO.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 16. Október , 2009, 10:48:51 » |
|
nie vsetky zvukovky podporuju ASIO.
aha... cize viac menej su to vsetko rovnocenne mody iba kazdy pre ine zvukovice...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 16. Október , 2009, 11:13:07 » |
|
ASIO byva obvykle najrychlejsi ovladac s najmensou latenciou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 16. Október , 2009, 11:37:45 » |
|
aha... cize viac menej su to vsetko rovnocenne mody iba kazdy pre ine zvukovice... nie... to MME je nejaky starsi standard pre nemuzikantske zvukovky, nevie to robit nizke latencie... WDM je nejaky windovsacky driver, ale tiez nevie nizke latencie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|