pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. Január , 2008, 22:12:38 » |
|
predator myslis ze sa da takto generalizovat?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Október , 2008, 18:08:51 » |
|
surne potrebujem co najlacnejsiu alternativu kondenzatoroveho mikrofonu na nahravanie v skusobni..hodil by sa mi aj nejaky rekorder...dakujem.ale staci aj typ a znacka mikrofonu..diky este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Október , 2008, 19:55:06 » |
|
surne potrebujem co najlacnejsiu alternativu kondenzatoroveho mikrofonu na nahravanie v skusobni..hodil by sa mi aj nejaky rekorder...dakujem.ale staci aj typ a znacka mikrofonu..diky este raz
radsej napis, co konkretne chces nahravat, lebo: 1. kondenzatory su drahsiee, a potrebujes dobre akusticky riesenu miestnost 2. mozno potrebujes prave dynamiku a nie kondenzator Dobre dynamicke mikrofony su Shure PG57 (obdoba klasickeho gitaroveho mikrofonu SM57) a Shure PG58.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Október , 2008, 20:00:49 » |
|
Stavim sa, ze lacrosse chce zavesit jeden mikrofon do prostred miestnosti a takto nahrat vsetko naraz, len pre orientaciu. Lacrosse, kup hocjaky, na taketo pouzitie ti urcite posluzi aj taky za 700 Alebo Behringer C-2 stereo par spolu za 2000
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Október , 2008, 20:07:18 » |
|
zlozte sa a kupte si zoom H2, a mozes nahravat sposobom, ze to das do stredku a nahravas vsetko..akurat, ze ked mate v skusobni bordel, ze nikoho nic nerozumiet, tak nic nebude rozumiet na nahravke. ak su aspon ako tak s prizmurenymi ocami dobre podmienky, tak sa s tym daju ziskat celkom obstojne vysledky, bez akehokolvek velkeho umu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 02. Október , 2008, 18:01:20 » |
|
Stavim sa, ze lacrosse chce zavesit jeden mikrofon do prostred miestnosti a takto nahrat vsetko naraz, len pre orientaciu. Lacrosse, kup hocjaky, na taketo pouzitie ti urcite posluzi aj taky za 700 Alebo Behringer C-2 stereo par spolu za 2000 nad tym behringerom som rozmyslal...ako to zapojim do pocitaca ked mam len m audio?..alebo to ma stereo vystup nejaky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 02. Október , 2008, 18:40:32 » |
|
Nema a potrebujes nan fantomove napajanie... ako na kazdy kondenzatorovy mikrofon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. Október , 2008, 19:15:46 » |
|
Nema a potrebujes nan fantomove napajanie... ako na kazdy kondenzatorovy mikrofon.
a takto..ja mam doma mixpult behringer s f napajanim...ked tam napicham tie dva mikrofony dam ze jeden uplne vpravo druhy vlavo..a dam stereo vystup do zvukovky?..co..pojde to? co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 02. Október , 2008, 21:58:14 » |
|
kup si tu H2-jku, ma to vstavane mikrofony, ma to 360° zaber a zmacknutim velkeho cerveneho tlacitka nahras nahravku..dokaze to fungovat aj ako audio interface, ma to linkovy stereo vstup.. na take nahravanie jak chces provozovat, je to velmi zaujimava vecicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 03. Október , 2008, 11:57:44 » |
|
kup si tu H2-jku, ma to vstavane mikrofony, ma to 360° zaber a zmacknutim velkeho cerveneho tlacitka nahras nahravku..dokaze to fungovat aj ako audio interface, ma to linkovy stereo vstup.. na take nahravanie jak chces provozovat, je to velmi zaujimava vecicka len ta cena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. Október , 2008, 11:59:43 » |
|
len ta cena a kolko ta vyjde nejaka normalna zvukovka + mix + 2xkondik, resp zvukovka + 2x kondik?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. Október , 2008, 12:08:57 » |
|
a kolko ta vyjde nejaka normalna zvukovka + mix + 2xkondik, resp zvukovka + 2x kondik? lnze ja mam mix aj zvukovku ...pruser bude len to ze ako to dat oba mikrofony z 2 vstupov do jedneho na mojom ffast tracku..ale to som premyslel ze dam ich do mixu tam dam efekty..a z mixu pravy lavy dam ako stereo output do zvukovky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 03. Október , 2008, 12:41:34 » |
|
a takto..ja mam doma mixpult behringer s f napajanim...ked tam napicham tie dva mikrofony dam ze jeden uplne vpravo druhy vlavo..a dam stereo vystup do zvukovky?..co..pojde to? co?
Pojde, ak mas na zvukovej karte stereo vstup. Ak mozes, tak si najskor dva take lacne kondiky pozicaj a vyskusaj nahrat, ze ci to stoji za to, ze to rucit nemozem Mozem ti maximalne poslat nahravku, ked sme hrali cela kapela naraz na 6 mikrofonov. No a medzi nimi boli aj dva overheady soundking, kazdy tak za 700 - 900 korun. Cize viem poslat zvuk prave z tychto dvoch mikrofonov, ak som to nezmazal. Tak a teraz si predstav, ze by si mal ty len tieto dva, ale nejako lepsie umiestnene, aby bolo pocut lepsie aj ostatne nastroje. Chapeme sa?
|
|
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 12:42:41 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 03. Október , 2008, 13:05:38 » |
|
Pojde, ak mas na zvukovej karte stereo vstup. Ak mozes, tak si najskor dva take lacne kondiky pozicaj a vyskusaj nahrat, ze ci to stoji za to, ze to rucit nemozem Mozem ti maximalne poslat nahravku, ked sme hrali cela kapela naraz na 6 mikrofonov. No a medzi nimi boli aj dva overheady soundking, kazdy tak za 700 - 900 korun. Cize viem poslat zvuk prave z tychto dvoch mikrofonov, ak som to nezmazal. Tak a teraz si predstav, ze by si mal ty len tieto dva, ale nejako lepsie umiestnene, aby bolo pocut lepsie aj ostatne nastroje. Chapeme sa? stereo vstup mma..to by nebol problem...ak je niekto ochotny nam to pozicat na jednu skusku..tak ma u nas flasticku dobreho vina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 03. Október , 2008, 13:13:11 » |
|
stereo vstup mma..to by nebol problem...ak je niekto ochotny nam to pozicat na jednu skusku..tak ma u nas flasticku dobreho vina mozem Ti zicat 2 kusy tohoto: [img width= height=]http://www.gtp.com.au/conceptmusic2/mediumimages/979.jpg[/img] buduci tyzden. inak su uplne zadarmo, jeden stoji asi 1500 korun. mas ale phantom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|