proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 25. Január , 2009, 19:20:01 » |
|
Podla mna v pesnicke To tu teraz neriesime.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 25. Január , 2009, 19:22:00 » |
|
pocit z hranie je iná vec to chapem,je doležity a tam nebol nahrany gibson ale nejaky kopia z čias bonaparteho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 25. Január , 2009, 19:29:13 » |
|
A aky by tam asi bol rozdiel, keby tam bol Gibson zo 69?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 25. Január , 2009, 19:30:19 » |
|
A aky by tam asi bol rozdiel, keby tam bol Gibson zo 69? Keby som o tom vedel, ze tam je, tak velky. Inak mozno maly.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 25. Január , 2009, 19:41:17 » |
|
chalani hral som na velmi dobre epi....napr temo ma super a hra porovnatelne s gibsonom mal som pri nom origoš a pre mna tam bol hlavne rozdiel v napise a cene nenechajte sa znechutit každa gitara je len kus dreva ,moj naj.gitarista EVH si poskladal gitary sam a mal dodnes pre mna neprekonany zvuk,neboli to orig. ale šity za 100dolačov..Ked ma niekto prachy nech si kupi aj mariu z karet ked si mysli že bude hrat zanho..mal som stary Gibson custom a zopar vyžšich LP čiek a nešklblo mi..Custom bol z nich najhorši zastrety gulaty pre mna nevyhovujuci,Vyborny LP ma robo garaj ,dohodnite sa a možeme urobit porovnavačky Keby ozaj došlo k nejakým porovnávaniam prišiel by som aj ja s mojim novým Customom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 25. Január , 2009, 23:37:37 » |
|
o to ide, ze to chcem zazit s mojimi gitarami mam dobry pocit... tak by ma zaujimalo, ci moze byt este lepsi... a uctu mam aj k tej moje srobovanej epifone... uz len kvoli tomu, ze som si na nu dost tazko a krvopotne zarobil... a to krvopotne doslova... tiekla krv, aj pot Presne viem o com hovoris......a rad by som doplnil ....... Niekedy vas vecoi prestanu bavit ked su dokonale ked mate ten najlepsii zvuk a naj gitaru.....vacsinou z mojej skusenosti viem ze clovek potom hladi len na to aby kazdy videl co on to vlastne ma to ze zvuk je vecou osobnou az intimnou pre feelingovych hracov netreba rozoberat myslim ze z nastrojov strednej triedy ako su epiphony alebo cenovo proste od 20 do 30, 35 by si na tomto fore uplne kazdy jeden hrac skvele vystacil a vela ludi vratane mna este stale nedosahuju co sa hrania tyka ani zdaleka kvalit svojej gitari.....ale to je lennazor a rucim za to ze ani keby mi Jimmy Page dal svoj Gibson tak by som si necrvkol........ Ja som som si na moj Epi LP zarobal po 20 korunackach a ked som ho chytil do ruky bol to pre mna Gipson Fender aj vsetky znacky svetove je to moja gitara ona ma vistihuje necvknem si s ziadnej inej....................puritanske....staromodne.....mozno ...ale myslim si to
|
|
|
Zaznamenané
|
Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 26. Január , 2009, 00:08:40 » |
|
kasne a tafne a prajem ti aby si mal toho Pageovho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 26. Január , 2009, 00:15:57 » |
|
Presne viem o com hovoris......a rad by som doplnil ....... (...) Vsak Epiphone mas, hra to. K tomu 800vecku s bednou a mas komplet, ktory je na urovni a nestrati sa. Nie je vsetko dobre len Gibson a Plexi zo 73. Velmi pekna a realne dobre hrajuca zostava (tzn. hrajuca ladiaca gitara, k tomu nejaky lampac a 2x12", ak teda nejde o popik/inde a pod) sa dnes vojde do 40000 - 50000Sk (moj vyber: PRS SE, Laney GH a este box.) Teda neviem, ci je to prispevok presne vhodny na tvoju situaciu, ale takto to vidim ja.
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 00:16:39 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 26. Január , 2009, 00:31:15 » |
|
bol to pre mna Gipson Fender aj vsetky znacky svetove je to moja gitara ona ma vistihuje necvknem si s ziadnej inej....................puritanske....staromodne.....mozno ...ale myslim si to
Neboj, este si cvrknes a Epi casom pojde do zabudnutia a nakoniec ju predas. Presne tak dopadla aj moja prva Epi a tiez som z nej bol spociatku hotovy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 26. Január , 2009, 16:31:46 » |
|
Neboj, este si cvrknes a Epi casom pojde do zabudnutia a nakoniec ju predas. Presne tak dopadla aj moja prva Epi a tiez som z nej bol spociatku hotovy. Ano urcite chapem ze clovek cim sa zlepsuje tak ma ine naroky len predsa je moja prva gitara a tak tam okrem tej kvality nekvality este taky ten sentiment myslim ze ju asi nepredam.....za tie peniaze by mi to ani nestalo......otec mal teraz 50...a nevedel co si mal priat, tak ja si na 50 doprajem asi moj sen Gibson GoldTop ...... dovtedy si kupim nejaky pekny tele ked splatim kombo:-).....ale Epi si necham urcite...... Inak ak niekto ma Gibson strasne rad by som si ho chytil:-)......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 26. Január , 2009, 16:34:56 » |
|
Inak ak niekto ma Gibson strasne rad by som si ho chytil:-)......
toto bolo dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 26. Január , 2009, 16:37:37 » |
|
toto bolo dobre Keby som povedal ze zahral ocakavali by sa zas vykony ..si netrufam este:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 26. Január , 2009, 16:58:13 » |
|
Keby som povedal ze zahral ocakavali by sa zas vykony ..si netrufam este:-)
myslim, ze homar narazal na nieco ine... ale to neries
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 26. Január , 2009, 17:10:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 26. Január , 2009, 18:02:50 » |
|
a nevedel co si mal priat, tak ja si na 50 doprajem asi moj sen Gibson GoldTop ...... dovtedy si kupim nejaky pekny tele ked splatim kombo:-)
Ved co si taky skromny. Na nejakeho dobreho Gibsona nasetris aj skor nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|