Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:37:26
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson LP vs. epiphone LP  (Prečítané 60189 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #165 kedy: 26. Január , 2009, 20:37:54 »

Aj ty si mal isť rovno do mixu,tým mulťákom si kazil zvuk Jolanky  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
čau temo ako??ešte vladzeš čítat tie.... pisal som o tvojom epiphone Bavím sa skvele tak..klud
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #166 kedy: 26. Január , 2009, 20:40:09 »

Ale aj ked som po rokoch uz presiel niekolkymi stadiami (hlavne zo zarytého Gibsonistu po zaryteho Fendristu ) a vyskusal som si zopar tych gitar...moja stara cierna Jolanka ma pre mna stale caro...ako muzikant so skusenostami vnimam vsetky jej chyby a nedostatky, ale ked mam cas, tak si na nej stale rad zahram...nikdy ju nechcem predat...aj prave preto, lebo ma vtedy stala 2000 bubakov a ked som hral na podiu, tak som mal rovnake pocity ako teraz ked hram na priepastne drahsej gitare...je to o pocite...jednoznacne Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #167 kedy: 26. Január , 2009, 20:58:31 »

Ved co si taky skromny. Na nejakeho dobreho Gibsona nasetris aj skor nie? Žmurk

No neviem ci budem moct tolko vrazit do gitari v procese osamostatnovania sa :-).......myslim ze do 50 to akurat stiham....:-)
Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #168 kedy: 26. Január , 2009, 21:01:48 »

kimlo mal by si si zahrat 2 tyzdne v kuse na gibson standart a potom zobrat epifon a pochopis to.

Presne tak, zbytocne tu vysvetlovat nieco inak. Treba si porovnat a uvidis, ze laska k Epiphonon sa zrazu vytrati. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #169 kedy: 26. Január , 2009, 21:03:26 »

to si potom nedržal dobry epiphone temo ma tu staru greco či čo a novy LP epiphone a ten ho strči do vačku hra o dost lepšie, mna  už nebavi riešit pičoviny treba hrat a nelaborovat s gitarami a skumat je to strata času ,ale raz na to vačšina dojde,je neuveritelne počuvat muzikantov ako ma každy zrovna ten vydareny kus gitary a aj aparatu,videl som hrat super na najlacnejši epiphone a hrozne na drahy custom gibson to sa tyka aj zvuku...lajci tieto problemy nevnimaju a ani nechcu ,lebo su to same kraviny ,vobec nerozoznavaju gitary a je im to uplne u prdele to len my muzikanti si myslime "všetci su zo ma a mojej gitary v p*či" Zdravíčko

ty sa tak snazis o osvetu a oni furt svoje Bavím sa skvele
mam na vec podobny nazor Zdravíčko
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #170 kedy: 26. Január , 2009, 21:04:36 »

Presne tak, zbytocne tu vysvetlovat nieco inak. Treba si porovnat a uvidis, ze laska k Epiphonon sa zrazu vytrati. Bavím sa skvele
to by aj laska ku gibsonom, keby splasol ten zberatelsky hype okolo nich :)  (u niektorych)
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 21:05:22 od styrioci » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #171 kedy: 26. Január , 2009, 21:07:23 »

to by aj laska ku gibsonom, keby splasol ten zberatelsky hype okolo nich :)

Nejde o zberatelsky hype, ja mam tie gitary zvukovo najradsej a hlavne tie stare mi hraju tak ako chcem, tak co tu zbytocne riesite. To, ze v tom mam aj investiciu, to je len pozitivne, aspon neprerobim, aj ked teraz sa rast cien uplne zastavil. Ved o nic nejde, iba o radost z dobreho zvuku a kvalitnych vyhratych nastrojov.
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 21:07:44 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #172 kedy: 26. Január , 2009, 21:10:22 »

poznam aj takych čo hraju dobre čo dobre vyborne a seru na to ,,ja mam podotykam dobre gitary, v študiu mame viac ako 20 gitar z toho 7gibsonov všetkych až po custom a 5fendrov a nejak mato nerozrušuje ,ked niečo robime starame sa skor o to čo robime ,gitary su nastroje na  hranie Zdravíčko
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #173 kedy: 26. Január , 2009, 21:12:36 »

Pagey: odporucil by som ti nezamyslat sa nad touto myslienkou. Ak si spokojny so svojim Epi a robi ti radost...tak nad inou gitarou rozmyslaj, ked ti bude tato uz nie postacujuca...ved aj saty si kupujes nove, ked z nich vyrasties (to som myslel obrazne)
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #174 kedy: 26. Január , 2009, 21:18:13 »

Pagey: odporucil by som ti nezamyslat sa nad touto myslienkou. Ak si spokojny so svojim Epi a robi ti radost...tak nad inou gitarou rozmyslaj, ked ti bude tato uz nie postacujuca...ved aj saty si kupujes nove, ked z nich vyrasties (to som myslel obrazne)
svata pravda
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #175 kedy: 26. Január , 2009, 21:24:55 »

svata pravda

az momentu kym si nahodou nevyskusa lepsie. to je tak vzdy.
Zaznamenané

o-yep sro
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #176 kedy: 26. Január , 2009, 21:26:11 »

... ked ti bude tato uz nie postacujuca...ved aj saty si kupujes nove, ked z nich vyrasties (to som myslel obrazne)

ako to myslis? ako mozem zistit, ze uz mi nepostacuje gitara?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #177 kedy: 26. Január , 2009, 21:27:31 »

...ako mozem zistit, ze uz mi nepostacuje gitara?
Mozes za ten cas zistit, ze Ti gitara nesedi, nevyhovuje - typom, zvukom, tvarom,...
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #178 kedy: 26. Január , 2009, 21:30:17 »

s gitarami je to presne ako so zenami. niekto ma jednu cely zivot a mysli si ze je najlepsia lebo nevyskusal druhu iny ma kazdy tyzden druhu niekedy to ide do penazi....  niekto si ju obdivuje iny si na nej poriadne zahra  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #179 kedy: 26. Január , 2009, 21:31:37 »

s gitarami je to presne ako so zenami. niekto ma jednu cely zivot a mysli si ze je najlepsia lebo nevyskusal druhu iny ma kazdy tyzden druhu niekedy to ide do penazi....  niekto si ju obdivuje iny si na nej poriadne zahra  Bavím sa skvele
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Tak tak. Hoci mam rad jednu, ktora mi sadne.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.