joe
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 26. Január , 2009, 20:37:54 » |
|
čau temo ako??ešte vladzeš čítat tie.... pisal som o tvojom epiphone tak..klud
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 26. Január , 2009, 20:40:09 » |
|
Ale aj ked som po rokoch uz presiel niekolkymi stadiami (hlavne zo zarytého Gibsonistu po zaryteho Fendristu ) a vyskusal som si zopar tych gitar...moja stara cierna Jolanka ma pre mna stale caro...ako muzikant so skusenostami vnimam vsetky jej chyby a nedostatky, ale ked mam cas, tak si na nej stale rad zahram...nikdy ju nechcem predat...aj prave preto, lebo ma vtedy stala 2000 bubakov a ked som hral na podiu, tak som mal rovnake pocity ako teraz ked hram na priepastne drahsej gitare...je to o pocite...jednoznacne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 26. Január , 2009, 20:58:31 » |
|
Ved co si taky skromny. Na nejakeho dobreho Gibsona nasetris aj skor nie? No neviem ci budem moct tolko vrazit do gitari v procese osamostatnovania sa :-).......myslim ze do 50 to akurat stiham....:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 26. Január , 2009, 21:01:48 » |
|
kimlo mal by si si zahrat 2 tyzdne v kuse na gibson standart a potom zobrat epifon a pochopis to.
Presne tak, zbytocne tu vysvetlovat nieco inak. Treba si porovnat a uvidis, ze laska k Epiphonon sa zrazu vytrati.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 26. Január , 2009, 21:03:26 » |
|
to si potom nedržal dobry epiphone temo ma tu staru greco či čo a novy LP epiphone a ten ho strči do vačku hra o dost lepšie, mna už nebavi riešit pičoviny treba hrat a nelaborovat s gitarami a skumat je to strata času ,ale raz na to vačšina dojde,je neuveritelne počuvat muzikantov ako ma každy zrovna ten vydareny kus gitary a aj aparatu,videl som hrat super na najlacnejši epiphone a hrozne na drahy custom gibson to sa tyka aj zvuku...lajci tieto problemy nevnimaju a ani nechcu ,lebo su to same kraviny ,vobec nerozoznavaju gitary a je im to uplne u prdele to len my muzikanti si myslime "všetci su zo ma a mojej gitary v p*či" ty sa tak snazis o osvetu a oni furt svoje mam na vec podobny nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 26. Január , 2009, 21:04:36 » |
|
Presne tak, zbytocne tu vysvetlovat nieco inak. Treba si porovnat a uvidis, ze laska k Epiphonon sa zrazu vytrati. to by aj laska ku gibsonom, keby splasol ten zberatelsky hype okolo nich (u niektorych)
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 21:05:22 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 26. Január , 2009, 21:07:23 » |
|
to by aj laska ku gibsonom, keby splasol ten zberatelsky hype okolo nich Nejde o zberatelsky hype, ja mam tie gitary zvukovo najradsej a hlavne tie stare mi hraju tak ako chcem, tak co tu zbytocne riesite. To, ze v tom mam aj investiciu, to je len pozitivne, aspon neprerobim, aj ked teraz sa rast cien uplne zastavil. Ved o nic nejde, iba o radost z dobreho zvuku a kvalitnych vyhratych nastrojov.
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 21:07:44 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 26. Január , 2009, 21:10:22 » |
|
Presne tak, zbytocne tu vysvetlovat nieco inak. Treba si porovnat a uvidis, ze laska k Epiphonon sa zrazu vytrati. poznam aj takych čo hraju dobre čo dobre vyborne a seru na to ,,ja mam podotykam dobre gitary, v študiu mame viac ako 20 gitar z toho 7gibsonov všetkych až po custom a 5fendrov a nejak mato nerozrušuje ,ked niečo robime starame sa skor o to čo robime ,gitary su nastroje na hranie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 26. Január , 2009, 21:12:36 » |
|
Pagey: odporucil by som ti nezamyslat sa nad touto myslienkou. Ak si spokojny so svojim Epi a robi ti radost...tak nad inou gitarou rozmyslaj, ked ti bude tato uz nie postacujuca...ved aj saty si kupujes nove, ked z nich vyrasties (to som myslel obrazne)
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 26. Január , 2009, 21:18:13 » |
|
Pagey: odporucil by som ti nezamyslat sa nad touto myslienkou. Ak si spokojny so svojim Epi a robi ti radost...tak nad inou gitarou rozmyslaj, ked ti bude tato uz nie postacujuca...ved aj saty si kupujes nove, ked z nich vyrasties (to som myslel obrazne)
svata pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 26. Január , 2009, 21:24:55 » |
|
svata pravda
az momentu kym si nahodou nevyskusa lepsie. to je tak vzdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 26. Január , 2009, 21:26:11 » |
|
... ked ti bude tato uz nie postacujuca...ved aj saty si kupujes nove, ked z nich vyrasties (to som myslel obrazne)
ako to myslis? ako mozem zistit, ze uz mi nepostacuje gitara?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 26. Január , 2009, 21:27:31 » |
|
...ako mozem zistit, ze uz mi nepostacuje gitara?
Mozes za ten cas zistit, ze Ti gitara nesedi, nevyhovuje - typom, zvukom, tvarom,...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 26. Január , 2009, 21:30:17 » |
|
s gitarami je to presne ako so zenami. niekto ma jednu cely zivot a mysli si ze je najlepsia lebo nevyskusal druhu iny ma kazdy tyzden druhu niekedy to ide do penazi.... niekto si ju obdivuje iny si na nej poriadne zahra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 26. Január , 2009, 21:31:37 » |