Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 18:12:25
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson LP vs. epiphone LP  (Prečítané 60146 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #180 kedy: 26. Január , 2009, 21:31:42 »

Pista58: ale musi byt zrely na to, aby postupil na vyssiu uroven a uvedomil si, ze gitara na ktorej hra uz nepostacuje jeho chuti...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #181 kedy: 26. Január , 2009, 21:34:00 »

Zeck: ked sa niekto posunie dalej, tak casom zisti, ze toto mu na jeho starej gitare nevyhovuje a hento, chcel by zmenit zvuk, lebo uz to nema tu stavu ako predtym...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #182 kedy: 26. Január , 2009, 21:45:47 »

s gitarami je to presne ako so zenami.

Alebo s autami. Ked sa stale niekto vozi vo Fabii a potom presadne do Mercedesu alebo Lexusu, tak tiez ho zrazu osvieti. :) Popravde by som ale bol schopny vyhadzat ovela viac penazi na gitary ako ich vrazit do auta, to je najhorsia investicia.
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 21:46:05 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #183 kedy: 26. Január , 2009, 21:47:22 »

čau temo ako??ešte vladzeš čítat tie.... pisal som o tvojom epiphone Bavím sa skvele tak..klud
žijem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #184 kedy: 26. Január , 2009, 21:47:37 »

Alebo s autami. Ked sa stale niekto vozi vo Fabii a potom presadne do Mercedesu alebo Lexusu, tak tiez ho zrazu osvieti. :) Popravde by som ale bol schopny vyhadzat ovela viac penazi na gitary ako ich vrazit do auta, to je najhorsia investicia.

podla toho aky druh zazitku vyhladavas. ako uchovavatel hodnoty je to samozrejme p*čovina. ale s prikladom suhlasim.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #185 kedy: 26. Január , 2009, 21:51:37 »

ale s prikladom suhlasim.

Ved za to, pankac jeden. Ja som čert.. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #186 kedy: 26. Január , 2009, 21:52:04 »

ale zase to podla mna nie je to iste ako s autami...lebo taky neskusenejsi gitarista si nemusi este uvedomovat kvality ci nekvality gitar...pre neho moze Epi hrat ako Gibson a Gibson ako Epi a nepozna rozdiel. Chce to aj rokmi a gitarami ziskanu skusenost.
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #187 kedy: 26. Január , 2009, 21:53:52 »

Inac, ked som uz spominal tu Jolanku staru...vie niekto, ci sa da nejaka nova kobylka na nu osadit bez vacsieho zasahu do tela...lebo som tusim raz skusal Tune-o-matic, ale na Jolane bola roztec skrutiek na kobylke vacsia...
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #188 kedy: 26. Január , 2009, 21:54:15 »

kimlo mal by si si zahrat 2 tyzdne v kuse na gibson standart a potom zobrat epifon a pochopis to.

velice rad... len nemam moznost Žmurk
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #189 kedy: 26. Január , 2009, 21:55:05 »

Hlavne zmeny s chrbticou... Bavím sa skvele

moja ibaneza je tazsia ako moj epifon... ale kedze hravam po sediacky, nieje to take tragicke :)
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #190 kedy: 26. Január , 2009, 21:56:40 »

Gibsony nie su tazsie v priemere ako Epi. Vynimocne tazke boli iba kusy najma z druhej polky 70tych a zaciatku 80tych rokov, ale tiez nie vsetky. 
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #191 kedy: 26. Január , 2009, 21:58:24 »

Presne tak, zbytocne tu vysvetlovat nieco inak. Treba si porovnat a uvidis, ze laska k Epiphonon sa zrazu vytrati. Bavím sa skvele

ja by som aj rad, ako som uz spomina...
a ono to neni laska k epiphonom... ja nemam lasku ku ziadnej znacke Žmurk
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #192 kedy: 26. Január , 2009, 22:00:14 »

Uz si ani nespominam, co bolo podstatou tejto diskusie :). A co mas ty rad na tej svoje Epiphone, Kimlo?
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #193 kedy: 26. Január , 2009, 22:04:28 »

ked uz sme pri tych lp-ckach, aky to je les paul, mazzi? :)

* LPaaaaaaaaa.JPG (18.02 KB, 473x167 - prehliadnuté 179 krát.)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #194 kedy: 26. Január , 2009, 22:04:43 »

Uz si ani nespominam, co bolo podstatou tejto diskusie :). A co mas ty rad na tej svoje Epiphone, Kimlo?

ze som si na nu ako student pred par rokmi sam horkotazko zarobil :)
hra sa mi na nej viac nez pohodlne... a na gibsone by to bolo asi to iste... kedze tvarovo by to malo byt vlemi podobne... takze pocit z hrania by mal byt asi ten isty nie ? asi trepem... no nevyskusal som, tak neviem....
ale najradsej mam aj tak svoju Blazeru... no tato diskusia je o Epifonoch... tak Blazeru necham tam kde je  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.