Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 19:13:31
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson LP vs. epiphone LP  (Prečítané 60210 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #270 kedy: 27. Január , 2009, 14:58:47 »

Progrcker: a mas nejaky tip na holandske forum? Beeee
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #271 kedy: 27. Január , 2009, 15:11:48 »

medzi drahými a lacnými gitarami je zopár rozdielov, napr. kvalita materiálov, po roku ti zhnije HW pražce sú zodraté až na hmatník, shitné snímače, hnilá elektrika, povrchovka... ale od istej cenovej kategorie(500dukátov+) sú tie rozdieli v kvalite takmer nebadateľné. človek si naozaj pripláca za značku a dať o 1000eur viac za nálepku na hlave by sa mi fakt nechcelo, keď v najbližšej reklamke mi ju vyrežú za pár dorbných  Ja som čert.. Ja som čert.. Beeee Beeee

ale niektorí ľudia to nepriznajú, že im ich LP z roku 1967 vyrobené na svätého jána presne o 21:47:21 z mahagónu odťatého za splnu mesiaca v deň popravy charlesa mansona ručnou pílou hrá +/- rovnako ako vintage LP, alebo nejaká lawsuit kópia. Bavím sa skvele

úplne súhlasím s Joeom, myslím, že jeden z najrozumnejších ľudí na fóre. Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!

EDIT: čo takto rozdeliť, alebo premenovať tému na Lacné vs Drahé gitary?  Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 15:16:53 od johnzo » Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #272 kedy: 27. Január , 2009, 15:41:26 »

ale niektorí ľudia to nepriznajú, že im ich LP z roku 1967 vyrobené na svätého jána presne o 21:47:21 z mahagónu odťatého za splnu mesiaca v deň popravy charlesa mansona ručnou pílou hrá +/- rovnako ako vintage LP, alebo nejaká lawsuit kópia.
tak zase musis chapat, ze aj takyto ludia, ktori si prilepsuju predajom hudobnin (pardon, investuju do hudobnin :) ), musia z niecoho zit a musia mystifikovat...snad nebudu kydat na to, co predavaju :)
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 15:42:26 od styrioci » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #273 kedy: 27. Január , 2009, 15:45:08 »

ale niektorí ľudia to nepriznajú, že im ich LP z roku 1967 vyrobené na svätého jána presne o 21:47:21 z mahagónu odťatého za splnu mesiaca v deň popravy charlesa mansona ručnou pílou hrá +/- rovnako ako vintage LP, alebo nejaká lawsuit kópia. Bavím sa skvele

Hral si na takom, ked mas take skusenosti? Inak vtedy sa LP ani nerobili.  Žmurk Beeee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #274 kedy: 27. Január , 2009, 16:03:57 »

Hral si na takom, ked mas take skusenosti? Inak vtedy sa LP ani nerobili.  Žmurk Beeee

samozrejme, dokonca ich porovnaval vedla seba. inak by to predsa nenapisal :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #275 kedy: 27. Január , 2009, 16:04:58 »

tak zase musis chapat, ze aj takyto ludia, ktori si prilepsuju predajom hudobnin (pardon, investuju do hudobnin :) ), musia z niecoho zit a musia mystifikovat...snad nebudu kydat na to, co predavaju :)

unikla mi pinta... o kom pises ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #276 kedy: 27. Január , 2009, 16:05:10 »

samozrejme, dokonca ich porovnaval vedla seba. inak by to predsa nenapisal :)

Bavím sa skvele Ale domnienky su to vesele.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #277 kedy: 27. Január , 2009, 16:14:34 »

treba menovat ludi, ktori ospevuju drahe fabricke gitary/aparaty ako vynikajuce kusky a mystifikuju s nejakym zahadnym voodoo prenasanym z pokolenia na pokolenie od pradedkov a potom sa tieto vynikajuce kusky objavuju za super ceny. no nekup to  Na zdravie!

nechapem toho slobodomurarskeho ducha... niektore gitary maju svoje ceny bez toho, aby ich nejaki kseftari museli doneba ospevovat... a nechapem, ako to suvisi s povodnou debatou...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #278 kedy: 27. Január , 2009, 16:16:19 »

treba menovat ludi, ktori ospevuju drahe fabricke gitary/aparaty ako vynikajuce kusky a mystifikuju s nejakym zahadnym voodoo prenasanym z pokolenia na pokolenie od pradedkov a potom sa tieto vynikajuce kusky objavuju za super ceny. no nekup to  Na zdravie!

Bud teda konkretny. Ja som tu par starych kuskov ponukal a nakoniec som ich s vynimkou Duskyho aj tak predal mimo fora alebo mimo celej zaprdenej SR. Dusky co ma 73 Custom, tak sa vsetkym lubi a aj kvazi vyhral test viacerych Gibsonov, kde bol aj Henry Toth (je tu aj clanok o tom tusim), ked mam uz teda byt presny. Henry Toth hra btw tiez najma na inej starej 73ke. Mozes Tvoje pochybovacne tvrdenia niecim podlozit? Na kolkych starych Gibsonoch s rokom vyroby trebars do roku 1980 si hral? Ci len jedna suseda povedala...? Žmurk
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 16:18:01 od Progrocker » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #279 kedy: 27. Január , 2009, 16:27:01 »

som si chcel len rypnut, ze neni vsetko zlato, co sa blisti. Žmurk bolo to mierene skor vseobecne, na niektore nazory, ktore sa tu prezentuju a podla mojho skromeneho nazoru a skomnych skusenosti su tie postoje podmienene zase niecim inym.  Na zdravie! (nehladajte v tom ziadny hlbsi zmysel  Zdravíčko )
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #280 kedy: 27. Január , 2009, 16:29:12 »

Ja len nechapem tu logiku. Nemam to, nehral som na tom, ale budem si tu hust za kazdu cenu tie svoje nicim nepodlozene konspiracie a podozrenia. 
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 16:29:31 od Progrocker » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #281 kedy: 27. Január , 2009, 16:38:01 »

Ja len nechapem tu logiku. Nemam to, nehral som na tom, ale budem si tu hust za kazdu cenu tie svoje nicim nepodlozene konspiracie a podozrenia. 
ze? a niekedy zazneju aj od ludi, od ktorych by si to necakal :) ale kaslat na to, kludne precisti tych par riadkov.. ber to tak, ze som precedil cez zuby zbytocnu poznamku  Zdravíčko
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #282 kedy: 27. Január , 2009, 17:13:05 »

som vyberal gitarku po turbo zure este pod vplyvom z jedneho kusu...a tak sadla do ruky  Žmurk
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #283 kedy: 27. Január , 2009, 21:56:58 »

+/- rovnako

na hentakej zrovna nie  Bavím sa skvele, ale mal so tú česť zo zopár gibsonmi a hralo to ako iná elektrická gitara. nič čo by ma presvedčilo o vydrbaní zbytočných X eur za gitaru :) možno pre zberateľa, ja sa považujem za teoretika, mudrlanda a v poslednej dobe, už aj za hráča, trošku  Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #284 kedy: 27. Január , 2009, 22:14:37 »

Uz som to asi velakrat pisal a uz sa budem opakovat, lebo clovek, ktory hra na gitare rok dva zakonite nema sancu pocut rozdiel, lebo nema skusenosti a u niektorych asi ani sluch...ani moja mam nerozozna rozdiel medzi 100tisicovou a tisicovou gitarou Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.