Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 03:41:51
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender  (Prečítané 17564 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #75 kedy: 30. Máj , 2008, 12:33:37 »

Zdravim, neviem toho moc o elektrikach, da sa povedat ze este len s nimi zacinam, ale chcel by som si nejaku zaobstarat,zrejme nejakeho mexickeho fendra, kedze money...money...money Beeee
Neviem, do oka mi padol fender co ma Peter Bic z IMT Smile, hlavne ta farba sa mi velmo lubi  Popiskujem si
Nevedeli by ste mi nieco viac o nej povedat (model,cena,krajina vyroby, pripadne aj kde by sa dala kupit lebo sa po nej uz dlhsiu dobu vypytujem a hladam a hladam, no nemozem objavit).
je to japonec  po roku 2000 ...telo jelša ,javor krk.... vychadza z trojšrobakov je to nalepši z novych fendrov da na prdel tym novym amikom lavou zadnou...dobre že si mi ho pripomenul ..musim si ho kupit ...totiž tento hra ako fender níeje to taky hybrid gitar...odporučam alebo mi ho dohod Na zdravie!
« Posledná zmena: 30. Máj , 2008, 12:35:24 od joe » Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #76 kedy: 30. Máj , 2008, 13:48:09 »

Zdravim, neviem toho moc o elektrikach, da sa povedat ze este len s nimi zacinam, ale chcel by som si nejaku zaobstarat,zrejme nejakeho mexickeho fendra, kedze money...money...money Beeee
Neviem, do oka mi padol fender co ma Peter Bic z IMT Smile, hlavne ta farba sa mi velmo lubi  Popiskujem si
Nevedeli by ste mi nieco viac o nej povedat (model,cena,krajina vyroby, pripadne aj kde by sa dala kupit lebo sa po nej uz dlhsiu dobu vypytujem a hladam a hladam, no nemozem objavit).
Jozko to trafil: je to japonec  po roku 2000 ...telo jelša ,javor krk.... vychadza z trojšrobakov, farba je srandovny navy, gitarka ma U profil krku, je to ten najhrubsi z Fenderov, ale mne to nevadi, single su tusim nejake alnica
Petovi som na vsetkych stratoch daval tento rok napevno kobylky, tak ich mam este v ruke vsetky.
Je to fajna gitarka, kupit sa este moznoze da niekde, ale treba hladat kde. Sam neviem.
Zaznamenané
bajzi
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #77 kedy: 30. Máj , 2008, 17:06:12 »

Velmi pekne dakujem za info, a nevedeli by ste mi poradit, ze kde hladat?Nezahliadli ste ju nahodou niekde uz,ci uz na nete alebo v obchode, lebo ja som toho prehladal uz pomerne dost.A ak by bola aj v tej farbe ako ju ma on tak to by bolo super,pretoze ta sa mi velmi paci.  Bacha na vec kamo! a stale som nanu nenatrafil.  Smútim Neviete kde ju splasil Peto Bic?
« Posledná zmena: 30. Máj , 2008, 17:43:38 od bajzi » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #78 kedy: 30. Máj , 2008, 18:40:49 »

na farbu sa vyser - ta zvuk nerobi Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #79 kedy: 30. Máj , 2008, 20:45:07 »

Je to farba Antigua, robili ju koncom 70tych rokov. Podla mna najosklivejsia farba od Fendru.  Bleee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #80 kedy: 30. Máj , 2008, 20:50:50 »

najkrajšia si chcel povedat Na zdravie!
Zaznamenané

bajzi
nováčik
*

« Odpoveď #81 kedy: 31. Máj , 2008, 08:37:34 »

Kazdi mame nejaky ten vlastny vkus Žmurk , ale dakujem za informacie. Musim sa priznat, ze ja som tak trochu puntickarsky co sa tohoto tyka, pretoze ak uz kupujem takuto gitaru, ide mi aj o to aby mi padla aj do oka, kedze uz viem ze zvuk ma dobry a hovorite o nej len v dobrom.Nevie nahodou niekto ci sa to da niekde na uzemi SR pozhanat? Pomoooc!
« Posledná zmena: 31. Máj , 2008, 08:38:30 od bajzi » Zaznamenané
bajzi
nováčik
*

« Odpoveď #82 kedy: 31. Máj , 2008, 10:12:49 »

Nasiel som nejaku na e-bay, je to ta co hladam?

http://cgi.ebay.com/2003-Fender-Antigua-Stratocaster-Japan-Reissue-NOS-L-K_W0QQitemZ270241510829QQihZ017QQcategoryZ156025QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #83 kedy: 31. Máj , 2008, 10:20:27 »

to vies predsa ty :)
Zaznamenané
bajzi
nováčik
*

« Odpoveď #84 kedy: 31. Máj , 2008, 10:34:27 »

Len ja som to myslel v tom, ze niekde su tie modely strasne drahe,aj na tisice dolarov a tento je nejaky lacny, ci to nie je nejaka replika alebo co ja viem co.Ja sa do toho velmi nevyznam.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 31. Máj , 2008, 10:48:31 »

Len ja som to myslel v tom, ze niekde su tie modely strasne drahe,aj na tisice dolarov a tento je nejaky lacny, ci to nie je nejaka replika alebo co ja viem co.Ja sa do toho velmi nevyznam.

ale vsak to je aukcia, ktora este prebiaha... az skonci, potom mozes posudit, ci je lacny a hlavne mas uplne najrealnejsiu predstavu ceny...
Zaznamenané
bajzi
nováčik
*

« Odpoveď #86 kedy: 02. Jún , 2008, 09:32:36 »

Nasiel som este jeden model,ale je to podla predajcu rocnik 79 a nie 70, ale je to japonec, je v tom velky rozdiel, co sa tyka tychto dvoch rocnikov vo zvuku alebo aj v niecom inom? Neviete o tom nieco? Dali by ste za takuto gitaru tych priblizne 20 000?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 02. Jún , 2008, 10:18:11 »

pockaj.. tu mavas rocnikmi hore dole... o jakych konkretnych gitarach sa bavime ? o nejakych japonskych reissue z dnesnych cias ? pri dnesnom dolare je 20 litrov dost, ale tunajsich ludi tazko budes presviedcat... taketo japonske 70th napodobeniny sa tu predavali za cca 20 litrov v obchodoch v 90tych rokoch...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #88 kedy: 02. Jún , 2008, 10:24:25 »

Nasiel som este jeden model,ale je to podla predajcu rocnik 79 a nie 70, ale je to japonec, je v tom velky rozdiel, co sa tyka tychto dvoch rocnikov vo zvuku alebo aj v niecom inom? Neviete o tom nieco? Dali by ste za takuto gitaru tych priblizne 20 000?

Uplne zmatkujes.

V originaloch je velky rozdiel v rocniku 70 a 79, kedze sa jedna o velmi odlisnu konstrukciu, Straty z tych rokov mali telo z ineho dreva, mali ine snimace atd.
Japonske napodobeniny su len orientacne pokial viem - 70s reissue cize nie nejaky specificky rok. Skor maju ale blizsie k originalom z konca 70tych ako zo zaciatku. Hlavne si na tom niekde pohraj a uvidis. Nefixuj sa zbytocne len na tento model.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.