Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
19. November , 2024, 03:25:40
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: IRON SAVIOR  (Prečítané 2213 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
HAMMERFALL
nováčik
*
Príspevkov: 13

« kedy: 24. August , 2006, 20:05:13 »

CO HOVORITE NA TUTO KAPELU...HEH CUDUJEM SA ZE JU TU NIKTO NESPOMENUL...PO DLHEJ DOBE SOM SI TO PUSTIL..JE TO PARADA...PERFEKTNY ZVUK...NAMAKANE SOLA...PARADA
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 24. August , 2006, 22:30:47 »

Hammerfall - keď o nejakej kapele zakladáš tému, tak o nej niečo aspoň napíš, prihoď odkaz na web, prípadne na nejakú ich tvorbu z youtube alebo video.google. Nech má aspoň nejakú informačnú hodnotu. Inak je to zbytočná téma a keď sa nedoplní, s najväčšou pravdepodobnosťou sa zmaže. Žmurk
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #2 kedy: 25. August , 2006, 08:37:05 »

Iron Savior je skôr projekt, ako kapela..teda tak aspoň začal. To sa dal dohromady Kai Hansen z Gamma Ray s gitaristom Pietom Sielckom a nahrali koncepčný heavy-speedový album. Bicie na prvom albume obstaral Thomen Stauch, vtedy ešte bubeník Blind Guardian. Skladba \"Watcher In The Sky\" z prvého albumu Iron Savior sa ocitla aj na albume \"Somewhere Out In Space\" od Gamma Ray. Inak som túto kapelu príliš nesledova, dúfam, že som uviedol správne informácie.

http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Savior
Tu je niečo o kapele, dole je aj link na ich oficiálny site
Zaznamenané

rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #3 kedy: 25. August , 2006, 09:11:36 »

zataial posledny album IS Battering Ram je podla mna ucebnicovy priklad heavy/speed metalu. naslapany od zaciatku do konca, vyborne riffy, ale vobec nic nove pod slnkom, inovacia rovna nule. pre mna je  vyborny, pretoze na stare kolena uz nemam cas a chut pocuvat vsetky nove spolky a kapely ktore vznikaju... tak isto by som odporucal vsetkym, ktori s touto hudbou zacinaju.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #4 kedy: 25. August , 2006, 09:27:49 »

viem asi o com je rec, kedze tam figuruje meno Kai Hansen, tak si viem spravit ako taky obraz, no este som nic od nich nepocul
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #5 kedy: 25. August , 2006, 21:18:21 »

ja som od nich pocul nejake dve-tri skladby, ale celkom pocuvatelne to bolo podla mnaB)
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #6 kedy: 27. August , 2006, 12:40:04 »

Ja moc speedmetal nemam na prvych miestach v oblubenosti, ale Kai Hansen je pre mna naozaj NIEKTO a mam ho fakt rad, jeho hudba ma ozaj gule a sice IS som videl na More Than Feste len nejakych par minut, celkom sa mi to pacilo. Hoci na gammaray som bol uz 2 krat.
No mne chyba to, ze kapela sa spolu vyvyja a spolu rastu. No uz NENAVIDIM slovo \"projekt\" to mi pripada ako nejaka tretoriedna nahrada kapely. Je sice pekne, ze sa pozbieraju muzikanti z kazdeho kuta, nieco spolu vytvoria, aj si to vypocujem, ale neviem ci to niekedy nahradi plnohodnotnu kapelu...
Zaznamenané

Lar_Nat
nováčik
*
Príspevkov: 15

« Odpoveď #7 kedy: 13. August , 2007, 20:52:55 »

Podla mna je Iron Savior vcelku v pohode... Teda okrem noveho tochtorocneho albumu, ktory mi moc nesadol do ucha... Mozno sice vznikol povodne ako projekt... Ale uz dlho funguje ako normalna kapela pokial viem... A bez Hansena... Album Battering Ram bol od nich dost v pohode... A velmi sa mi lubilo opatovne nahranie songu "Gorgar" Kaiom spolu s Iron Saviorom... to ma fakt gule :) ,  stary song, stary spev ( :)) a kvalitnejsia a lepsie spravena nahravka s malymi vylepseniami :) , no krasa :)
Zaznamenané

vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #8 kedy: 27. Október , 2007, 18:40:45 »

Kája Hansen a Piet Sielck spolu hravali este pred Helloweenom, a vela z pesniciek co su na Walls of Jerricho zlozili spolu.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.