proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« kedy: 26. August , 2006, 17:14:35 » |
|
Necvicte tolko same bezduche behy, lebo dopadnete ako on. :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. August , 2006, 18:22:09 » |
|
akoze dost zle...by som ho chcel vidiet kde to vyuzije...ale sranda ze bezprazcova gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. August , 2006, 18:26:06 » |
|
hm....dost krute:huh: som to ani nemohol dopozerat.Posobi to na mna dost iritujuco:) ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pedro
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
Metallica
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. August , 2006, 19:23:11 » |
|
a co vravite na toto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 26. August , 2006, 19:31:01 » |
|
to nahraval do filmu ET2 , kled sa vracali mimozemstania ma zem a davali signaaly :)pekneee velmi zaujimavy svojsky styl hry\" Kam trafim, tam trafim\" Ale pre progrockaca je to nieco progresivne nove :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. August , 2006, 19:38:44 » |
|
pedro napísal: a co vravite na toto? To sa mi ovela viac paci;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
moDeee
nováčik
Príspevkov: 59
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. August , 2006, 19:59:40 » |
|
k tomu prvemu, fakt ako volanie mimozemstanov a to druhee:woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
\"Sex, drugz, rock\'n\'roll !\"
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. August , 2006, 20:26:56 » |
|
pedro napísal: a co vravite na toto? ja som teraz dost pripity,takze sa ospravedlnujem,ak sa mylim.. ..ale ak to bol ten isty chalan,co hra na gitare aj na klaviri,tak toto je iny borec..klobuk dolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. August , 2006, 22:00:21 » |
|
Pedro - čo má mať podľa teba spoločné ten tvoj odkaz s prvým gitaristom?? Netreba spájať do jednej témy 2 odlišné veci. Ten z progrockerovho odkazu je nejaký zakomplexovaný týpek, ktovie či vie vôbec hrať na gitaru, to sa z tej neidentifikovatežnej pílky a kŕčovitej pravej ruky nedalo vyzistiť. Chalanisko z Pedrovho odkazu je normálny šikovný gitarista, ktorý má rád neoklasiku na elektrickej gitare. Hrá to celkom ok, aj na piano. http://www.jemboy.tk
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2009, 19:20:05 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pedro
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
Metallica
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. August , 2006, 23:02:47 » |
|
no pitu ja som to nasiel v tom okne vedla toho videa co dal progac som poslal link.Chcel som im trosku zlepsit naladu. Mimochodom dost casto sa odbieha od tem (prepac, nabuduce si dam pozor a vytvorim si vlastnu temu), ale hra paradne. (spat k progrockerovemu videu) sa mi zdalo ze v jednej pasazi napodobnoval motorku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. August , 2006, 00:15:55 » |
|
pitu, precital nazov temy moderny gitarista a k tomu to sedi....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. August , 2006, 22:49:28 » |
|
pitu napísal:Chalanisko z Pedrovho odkazu je normálny šikovný gitarista... podla mna nie je \'normalny sikovny\', ale velmi, velmi sikovny a dobry gitarista. a typek, co zahra takto s prehladom lisztovu uhorsku rapsodiu nehra \'celkom ok\', ale virtuozne... si myslim ja, teda...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. August , 2006, 06:24:52 » |
|
iggy - ja si to tiez myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. August , 2006, 07:35:35 » |
|
ten chlapik na prvej ukazke hra asi tak ako moj 5rocny bratranec ked pride ku nam na navstevu a zapne si pitch efekt
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 29. August , 2006, 08:55:53 » |
|
metalhead napísal:ten chlapik na prvej ukazke... toho som nekomentoval. hovoril som o druhej. ta prva bola fakt strasna. neviem CO ten clovek cvicil a vidno, ze cvicil vela, ale HRA na gitaru to nebola...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|