ravenarium
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Jún , 2007, 11:58:10 » |
|
Kupil som jedenastky rotosound a dokupil jednu 60ku hacko, budem podladeny o ton. Na gitare boli totiz 9viatky a to mi nevyhovuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
Chapman Stick, touch guitar technic, extrem drumming, sofisticated inteligent brutality
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. Jún , 2007, 12:06:57 » |
|
Fakt pekna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Jún , 2007, 12:59:20 » |
|
ako to hra v porovnani s inymi 7, napr, ibanez 1527, dost dlho o nej rozmyslam, vyzera fakt dobre, ta pevna kobyla nema chybu... skus popisat viac o zvuku, krku, celkovo o feelingu
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. Jún , 2007, 13:12:27 » |
|
Keby bola este povinna zakladna vojenska sluzba, tak dam krk na to ze by si nikto z vas gitaru takejto farby nekupil ! Inac pekny nastroj, gratulujem !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 03. Jún , 2007, 14:52:42 » |
|
Keby bola este povinna zakladna vojenska sluzba, tak dam krk na to ze by si nikto z vas gitaru takejto farby nekupil ! Inac pekny nastroj, gratulujem ! ja by som kupil...podla mna je dost pekna, gratulujem majitelovi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 03. Jún , 2007, 16:27:43 » |
|
V albume na Azete pises, ze ma javorovy/walnut(?) krk a telo mahagon, snimace DiMarzio PAF. Ake su to snimace? Maju nieco spolocne s PAF? Lebo trochu ma prekvapuju take snimace na gitare, ktora ma byt brutalna. Teda a nie je to prva 7-strunova Ibanez, ktora ma PAF. Lebo ja mam gitaru UPG mahagon/javor s KA PAF (asi 9kOhm) a zrazu sa mi zaziadalo, aby znela agresivnejsie. Tak som tam dal 14kOhm snimac Seymour Duncan SH-5 a co sa stalo? Zvuk bol agresivnejsi, ale stratil detail. Tak som sa vratil k KA PAF a odpojil som tonovu clonu. No pisal som o tom v samostatnej teme davnejsie, ten zvuk sa posunul smerom k rock'n'rollu Takze som zvedavy, ako to znie, ked su to podobne dreviny a snad aj snimace. Ale poriadny aparat v Dansku nemas, ze?
|
|
« Posledná zmena: 03. Jún , 2007, 16:28:04 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 03. Jún , 2007, 16:59:38 » |
|
MartinLM - ja to tvrdim cely zivot, ze snimace nemusia byt nutne silne, aby bol vysledok agresivny - na to treba hlavne poriadne skreslujuci amp. Mam tu istu skusenost - slabsie snimace, naprikald PAFy = vacsi detail, citatelnejsi zvuk a ked to ma valcovat, nech valcuje aparat.
pokracovanie OT - moja skusenost - nahodil som nove snimace na LP - Gibson Burstbucker, co by mali byt najsamechtovnejsie momentalne predavane PAFy (Gibson sa tvari, ze napresnejsie repliky... ). Vysledok jasny - ostrejsi, citatelnejsi, "vzdusnejsi" zvuk - ked sa poriadne jebne aparatu, a pritlaci na gitaru, tak vysledok mi zneje agresivnejsie, ako predchadzajuce o poznanie silnejsie humbuckery, co som mal predtym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 03. Jún , 2007, 17:21:41 » |
|
No ano, ale ak by uz samotne drevo malo viacej vysok? Ta moja UPG znie mozno trochu zastreto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ravenarium
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 03. Jún , 2007, 19:30:26 » |
|
No javor/orech krk, a mahagon telo, a tie snimace vela o nich neviem mne znie dobre to ze je to dimarcio. Musim tu niekoho najst co ma aparat a skusit to, lebo len tak do maleho digitechu, mixu a sluchadiel sa neda pisat o zvuku, len o pocite, a ten mam dobry. Hlavne mam dobry pocit z hmatniku je krasny rovny dobre sa drzi sadol mi, a ta kobylka je tiez prijemna ked chcem tlmit struny. Nasiel som anj. info o tych snimacoch DiMarzio DP759 PAF 7 Humbucker Pickup for 7-String Guitars Features: * Ceramic magnet * Low-output * Clean, warm overall tone * Rounded highs * Open lows DiMarzio DP759 PAF 7 Humbucker Pickup for 7-String Guitars Specifications: * Wiring: 4 Conductor * Magnet: Ceramic * Output: 220 * DC Resistance: 8.14 * Year of Introduction: 2000
|
|
|
Zaznamenané
|
Chapman Stick, touch guitar technic, extrem drumming, sofisticated inteligent brutality
|
|
|
thutmose
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 04. Jún , 2007, 08:57:38 » |
|
Tak gratulujem Ti este raz... Super gitara... Ja si ju kupim tiez... Dufam ze ju donesies ukazat ked prides na BA...
|
|
|
Zaznamenané
|
S.I.B.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 04. Jún , 2007, 10:11:44 » |
|
ta farba je dost hrozna
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
thutmose
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 04. Jún , 2007, 13:50:55 » |
|
Fuuu... Co je na tej farbe take zle??? Mne sa celkom paci... Vsetko je to uhol pohladu... Niekomu sa paci niekomu nie...
|
|
|
Zaznamenané
|
S.I.B.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 04. Jún , 2007, 22:24:47 » |
|
ved ja hovorim za seba, mne sa nepaci, bodka
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
ravenarium
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 04. Jún , 2007, 23:54:08 » |
|
Nehadejte se tu vsichni, lebo si ju dam nastriekat na ruzovo!!!!!!!!!! ;-)
Jednoznacne sa mi farba pacila na nete pred kupou a aj po v rukach, a pas som si dokupil lebo sa k nej hodi, maskac nieje moj styl, ale uz bude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 12. Júl , 2007, 10:24:56 » |
|
ano, paci sa mi taka zelena, podoba sa na khaki, to je po ciernej moje druha oblubena farba pekna sedmicka, len mi nejde do hlavy velmi preco je lacnejsia ako K-7 kedze je to novsi typ ale zasa na druhej strane, tuto APEX 2 korn mozno ani nepouzivaju, je to len taka lacnejsia nahrada za APEX1
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 19:09:08 od bigbadbrad »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|