spyros
|
|
« Odpoveď #1260 kedy: 17. Január , 2008, 21:45:56 » |
|
Televizny klub mladych a Arakain - Amadeus: sa mi lubi, ze tento thrash metal zneje vierohodne aj po 20 rokoch, teda az na zvuk gitar neskorsi Arakain ma uz moc neoslovil respektive ani ho moc nepoznam... Mi ten zaciatok, ako tam natriasaju hlavami, pripomenul pre mna pamatnu scenu z No pockaja: "Aha, duncovia!" Pre znalcov - http://youtube.com/watch?v=tTgB8wChcD8 PS: Pre mna ten Arakain presne naopak, cim novsi tym lepsi. Ten Brychta mi tam nesedi oproti Kolarovi alebo Touzimskemu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1261 kedy: 17. Január , 2008, 21:47:41 » |
|
grexa v jazz cafe..koncert bol davnejsie..aj ked ma tam moc nevidno..sedim tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #1262 kedy: 18. Január , 2008, 00:18:35 » |
|
grexu nemam rad, na sme.sk s nim je aj aktualny rozhovor. to prodigy v ich podani mi celkom vyrazilo dych, original je vyborny, ale oni to zahrali velmi zaujimavo, slape to.
Grexu nejako nemusim, ale nemam s nim problem. Ten rozhovor je velmi fajn, odporucam precitat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1263 kedy: 18. Január , 2008, 01:15:42 » |
|
Fajn je to Prodigy, aj ten tvrdy song od Grexabatu na youtube. Pomerne odvazne, velmi moderne a pritom nie trendove, paci sa mi to.
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2008, 01:16:04 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1264 kedy: 18. Január , 2008, 01:19:56 » |
|
...Pomerne odvazne, velmi moderne a pritom nie trendove, paci sa mi to.
ja tomu neverim ani napohlad a ani naposluch. a ani sa mi to navyse nepaci teda myslim ten klip jak je tam pomalovany...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1265 kedy: 18. Január , 2008, 01:39:38 » |
|
Televizny klub mladych a Arakain - Amadeus: http://youtube.com/watch?v=o6XLnEcBXAMsa mi lubi, ze tento thrash metal zneje vierohodne aj po 20 rokoch, teda az na zvuk gitar neskorsi Arakain ma uz moc neoslovil respektive ani ho moc nepoznam... mna naopak ovela viac oslovil novy arakain, hento je nuda na n-tu...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1266 kedy: 18. Január , 2008, 08:31:20 » |
|
Ten Grexabat sa chce podobat asi na Korn alebo co.. Nic v zlom ale Grexa tam posobi ako rusivy element s tym svojim ententiky dva spajliky a snahou o to aby mal vzdy v texte rym ABAB. Zvukovo je to fajn, moderne. NEviete kto atm vsetko hral? Sa mi zdalo ze som zahliadol bubenika z ex Dorian Grey..
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2008, 08:32:38 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1267 kedy: 18. Január , 2008, 13:54:22 » |
|
Ten Grexabat sa chce podobat asi na Korn alebo co.. Nic v zlom ale Grexa tam posobi ako rusivy element s tym svojim ententiky dva spajliky a snahou o to aby mal vzdy v texte rym ABAB. Zvukovo je to fajn, moderne. NEviete kto atm vsetko hral? Sa mi zdalo ze som zahliadol bubenika z ex Dorian Grey..
a nie len ex bubenika..ale aj ex basaka...atila beres a boris brna...mne sa tam nepaci kovalcik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1268 kedy: 18. Január , 2008, 15:39:58 » |
|
Greksa basa, Kovalcik gitara, Aligator a Prodigy set:
poznate niekto toho bubenika ?
rastik ten bubenik je Laco Kovac a.k.a. EnergyX - on hral v starej zostave Lavagance ked hrali po vas na Zakovic Open.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1269 kedy: 18. Január , 2008, 15:42:51 » |
|
a.k.a. EnergyX -
no mozem potvrdit ze super energy x..som bol asi na 2 jeho koncertoch a bol ako naspeedovany..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1270 kedy: 18. Január , 2008, 15:45:37 » |
|
bud bol alebo to tak preziva, tiez som ho videl viackrat live a veru nevyzera cisto, v kazdom pripade mu to vyborne slape.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1271 kedy: 18. Január , 2008, 15:47:45 » |
|
bud bol alebo to tak preziva, tiez som ho videl viackrat live a veru nevyzera cisto, v kazdom pripade mu to vyborne slape.
hej hej je dobry..ale repasky mi howoril ze on je proste taky..to je jeho prejav...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1272 kedy: 19. Január , 2008, 15:43:21 » |
|
viem, ze to tu uz raz bolo. ja len, ze toto sa mysli, ked sa povie, ze zvuk gitaristu je v prstoch:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1273 kedy: 19. Január , 2008, 15:51:30 » |
|
viem, ze to tu uz raz bolo. ja len, ze toto sa mysli, ked sa povie, ze zvuk gitaristu je v prstoch: podla mna su toto pekne ojeby...on ten zoom prehana vselijakymi preampy..a kompresormy a efektamy a nakoniec s toho leze toto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #1274 kedy: 19. Január , 2008, 17:40:45 » |
|
viem, ze to tu uz raz bolo. ja len, ze toto sa mysli, ked sa povie, ze zvuk gitaristu je v prstoch: POdla mna je ten zvuk uplne na nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
|