homar
|
|
« Odpoveď #1380 kedy: 23. Február , 2008, 17:03:11 » |
|
Dalsi nestarnuci harcovnik Michal Pavlicek:
krasa, tak toto sa mi velmi paci, uzasne zahrane
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1381 kedy: 23. Február , 2008, 17:05:20 » |
|
tato baba je perfektna, idem si rovno najst, co je zac:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1382 kedy: 23. Február , 2008, 17:48:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1383 kedy: 23. Február , 2008, 21:06:26 » |
|
mozno ma zabijete, ale mne sa ten Pavlicek nepaci. pre mna to nema pointu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1384 kedy: 24. Február , 2008, 05:07:44 » |
|
mozno ma zabijete, ale mne sa ten Pavlicek nepaci. pre mna to nema pointu to sa ti divím. Pustil som si to zas. A Pavlíček tu hrá naozaj najlepšie a najzaujímavejšie, ako som ho kedy počul. Nehovorím, že tu občas nedotiahol tónik, ale je to live. Žeby to nemalo pointu už vôbec nemôžem povedať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1385 kedy: 24. Február , 2008, 10:04:58 » |
|
mne sa pacili niektore pasaze aj zvuk aky mal, ale celkovo ked som to zosumarizoval, tak som z toho nemal taky dobry dojem. mozno si to musim vypocut este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #1386 kedy: 25. Február , 2008, 19:56:39 » |
|
Tu je pre lacrossa ako sa da hrat technicky fenomenalne aj s dusou Dennis Chambers http://youtube.com/watch?v=1uDZBIBfOeY
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1387 kedy: 25. Február , 2008, 20:02:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #1388 kedy: 29. Február , 2008, 22:47:22 » |
|
Uz som to sem daval dnes. Skvela ukazka spojenia techniky a feelingu na base. John Patitucci
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #1389 kedy: 01. Marec , 2008, 01:05:55 » |
|
O.T. No to ste posrali.Pišem polstrankovy prispevok do "Dugovej temy" a vy mi to pred nosom zamknete. Aaaaale,jebem na to. Nalejem si whisky,zapalim cigaru,pustim ELAN a skusim brnknut Jožovi ako ide biznis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1390 kedy: 01. Marec , 2008, 01:07:14 » |
|
O.T. No to ste posrali.Pišem polstrankovy prispevok do "Dugovej temy" a vy mi to pred nosom zamknete. Aaaaale,jebem na to. Nalejem si whisky,zapalim cigaru,pustim ELAN a skusim brnknut Jožovi ako ide biznis. odomknem Ti to, napis a zamknem, ked sa Martin rozhodol zamknut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #1391 kedy: 01. Marec , 2008, 02:33:41 » |
|
tym ze ste uzamkli temu v ktorej sa diskutovalo ste dokazali ze jediny nazor ktory je na tomto fore pravy je ten vas svetonazor vas adminov......sirte si dalej vase dogmatizmy a demagogie vasi verni vam to budu vsetko papkat a vy budete stastni ako nikdy pred tym....zrejme tu bolo povedane az prilis vela pravdy ako ste boli schopni prijat....vase ega budu uspokojene a budete vklude moct pokracovat v nezmyselnych picovaniach....ale som rad ze sa nasli aj ti ktori konecne otvorili usta a ukazali ako to skutocne je vid lacrosse ci ydur.....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1392 kedy: 01. Marec , 2008, 02:39:44 » |
|
siiiiiilas - jak bolo na skuske ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1393 kedy: 01. Marec , 2008, 03:57:26 » |
|
tym ze ste uzamkli temu v ktorej sa diskutovalo ste dokazali ze jediny nazor ktory je na tomto fore pravy je ten vas svetonazor vas adminov......sirte si dalej vase dogmatizmy a demagogie vasi verni vam to budu vsetko papkat a vy budete stastni ako nikdy pred tym....zrejme tu bolo povedane az prilis vela pravdy ako ste boli schopni prijat....vase ega budu uspokojene a budete vklude moct pokracovat v nezmyselnych picovaniach....ale som rad ze sa nasli aj ti ktori konecne otvorili usta a ukazali ako to skutocne je vid lacrosse ci ydur.....
Jediná pravda, o ktorej si vedel rozprávať, bola, že Dugo je génius a admini sú idioti. A to len preto, že si nebol schopný prijať od viacerých členov fóra neškodnú kritiku na Dugove hranie z vášho koncertného videa. Trochu smiešne, nie? Ale kľudne, keď chceš, pokračuj v takýchto kláboseniach. Možno keby si sa pozeral, čo sú Dugo a Petrucci za ľudia, ako sú schopní tu urážať hocikoho. by sa ti oči otvorili..
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2008, 03:58:14 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #1394 kedy: 01. Marec , 2008, 09:35:16 » |
|
odomknem Ti to, napis a zamknem, ked sa Martin rozhodol zamknut.
Je nefér,ked sa tema zamkne a admin dalej reaguje na prispevky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|