Zeck
|
|
« Odpoveď #1635 kedy: 28. Marec , 2008, 18:31:01 » |
|
Zvacsenina: vedel som, ze je to Jeff Beck, ale az teraz som si uvedomil, ze tam je aj Jimi Page Parada. Jaky najebany...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1637 kedy: 29. Marec , 2008, 09:42:49 » |
|
Parada. Jaky najebany... co bola na tom parada? rozbitie gitary, ktore som absolutne nepochopil. nemalo stavu, bez ducha a ani ziadnu pointu - o hovne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1638 kedy: 29. Marec , 2008, 09:54:36 » |
|
ktore som absolutne nepochopil
Sam pises, ze si to nepochopil, to rozbitie malo velmi vazny dovod.:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1639 kedy: 29. Marec , 2008, 09:59:33 » |
|
co bola na tom parada? rozbitie gitary, ktore som absolutne nepochopil. nemalo stavu, bez ducha a ani ziadnu pointu - o hovne
Si vsimni jeho oduty xicht , aky bol nasraty (pretoze mu prdkal aparat ) . Tomu sa hovori "rozjebavaci minimalizmus" . Opak "rozjebavacieho minimalizmu" je "rozjebavaci maximalizmus " napr . Malmsteen - ten kym rozbije gitaru styrikrat obehne podium , patkrat ju obucha o zem , sestkrat o aparaturu , kruti s nou drziac ju za struny nad hlavou a toto vsetko naklada publiku ruka v ruke s graciou a pompou jemu charakteristickou .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1640 kedy: 29. Marec , 2008, 10:12:06 » |
|
no tak "rozjebavaci maximalizmus" ma podla mna ovela vacsi efekt ako "rozjebavaci minimalizmus" o hovne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1641 kedy: 29. Marec , 2008, 10:19:55 » |
|
no tak "rozjebavaci maximalizmus" ma podla mna ovela vacsi efekt ako "rozjebavaci minimalizmus" o hovne Tak ale musis si uvedomit , ze to bolo v 60tych rokoch , takze vtedy to na ludi muselo posobit ako vyjav z ineho sveta .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1642 kedy: 29. Marec , 2008, 10:23:34 » |
|
to bol film... narezirovany... "pointa" bola v tom, ako ten fotograf ukoristil vo velkej tlacenici ten krk a nakoniec ho odhodil... Jeff Beck nebol nikdy nejaky lamac gitar. dal som to ako zaujimavost, ze sa v tom filme vyskytol a ze tam bol aj Page, co som si uvedomil az vcera...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1643 kedy: 29. Marec , 2008, 10:27:03 » |
|
hej - prislo mi to ako vyrez z filmu, ale bal som sa to spytat. no hej ta pointa bola inde, ale ako som uz povedal Tak ale musis si uvedomit , ze to bolo v 60tych rokoch , takze vtedy to na ludi muselo posobit ako vyjav z ineho sveta . aha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1644 kedy: 29. Marec , 2008, 10:37:45 » |
|
Film Zväčšenina - kultový film, môj veľmi obľúbený. Pekne je natočený ten paradox (podobný ako o flakone a hovne z inej témy) - v klube sa idú všetci potrhať za krkom z Beckovej gitary a mimo klubu, keď nikto nevie, odkiaľ bol, je to bezcenný brak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1645 kedy: 29. Marec , 2008, 10:38:38 » |
|
to bol film... narezirovany... "pointa" bola v tom, ako ten fotograf ukoristil vo velkej tlacenici ten krk a nakoniec ho odhodil... Jeff Beck nebol nikdy nejaky lamac gitar. dal som to ako zaujimavost, ze sa v tom filme vyskytol a ze tam bol aj Page, co som si uvedomil az vcera...
Mozno nebol , ale povahu mal dost vzpurnu . Niekde som cital , ze sa uprostred jedneho turne zbalil a odisiel prec .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1646 kedy: 29. Marec , 2008, 10:45:38 » |
|
jasne - historiek o Beckovej povahe je dost a dost... podla historiek je vacsi curak uz len Blackmore... tiez som kdesi pocul, ako sa cela kapela rozpadla v satni pred koncertom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #1647 kedy: 29. Marec , 2008, 12:45:24 » |
|
jasne - historiek o Beckovej povahe je dost a dost... podla historiek je vacsi curak uz len Blackmore... tiez som kdesi pocul, ako sa cela kapela rozpadla v satni pred koncertom Blackmore na jednom koncerte v strede pesnicky vyjebal kybel vody na Gillana na inom koncerte zase zacinali koncert s Highway star a blackmore sa neunuval prist na zaciatok koncertu prisiel az na solo ....Gillan sa raz vyjadril ze jediny sposob ako mohlo Deep Purple fungovat ze byval Gillan na izbe s Blackmorom, ti dvaja sa doslova nenavideli ale chceli udrzat kapelu tak do toho netahali ostatnych....naoplatku sa Blackmore vyjadril ze keby stretol Gillana v tmavej ulicke sameho ze ho tam zmasti
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #1648 kedy: 29. Marec , 2008, 13:00:11 » |
|
Blackmore na jednom koncerte v strede pesnicky vyjebal kybel vody na Gillana na inom koncerte zase zacinali koncert s Highway star a blackmore sa neunuval prist na zaciatok koncertu prisiel az na solo ....Gillan sa raz vyjadril ze jediny sposob ako mohlo Deep Purple fungovat ze byval Gillan na izbe s Blackmorom, ti dvaja sa doslova nenavideli ale chceli udrzat kapelu tak do toho netahali ostatnych....naoplatku sa Blackmore vyjadril ze keby stretol Gillana v tmavej ulicke sameho ze ho tam zmasti Všetky tie vyhlasenia treba brat s rezervou. /To je jak naši opozično-koalič. politici.V parlamente a pred TV kamerami sa idu zožrat, a v parlamentnom bufete veselo spolu popijaju. A ked ide o prachy a privilegia,tak su "jedna ruka,jedna duša,jedno telo"/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1649 kedy: 29. Marec , 2008, 13:08:41 » |
|
Všetky tie vyhlasenia treba brat s rezervou. /To je jak naši opozično-koalič. politici.V parlamente a pred TV kamerami sa idu zožrat, a v parlamentnom bufete veselo spolu popijaju. A ked ide o prachy a privilegia,tak su "jedna ruka,jedna duša,jedno telo"/
U nich to tak bolo naozaj, inak by asi kapela ostala pohromade..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|