proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2475 kedy: 04. December , 2008, 11:45:32 » |
|
Pre znalcov nemciny: Trosku politickej piesne nezaskodi. Hlavne od 1:50 to treba vidiet.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2476 kedy: 04. December , 2008, 11:49:13 » |
|
Dokonca Chruscova varovali vedci, ze moze nastat riziko odchylenia Zeme od svojej osi. Tak im to velkodusne zlavil na 57. Ruska mentalita. lenze to je tak jedno...naklonenie zemskej osi sa meni
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #2477 kedy: 04. December , 2008, 12:08:22 » |
|
lenze to je tak jedno...naklonenie zemskej osi sa meni
Hej, ale pomaly a väčšinou to sprevádzajú úplné divy :-D Kua, raz som čítal, čo by sa stalo, keby sa zemeguľa magneticky prepólovala. Aj to tu už totiž pár razy bolo, len to tu ešte nebol Homo Sapiens Sapiens. Musím ten článok ešte nájsť :-D Ale sto megaton sa mi na vychýlenie zemskej osi zdá nejako málo. Naša matička už predsa prežila aj väčšie prdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #2478 kedy: 04. December , 2008, 12:09:48 » |
|
Poznate to video s nepodarenym odpalom protitankovej strely? Ked to iba spadne pre toho vojaka. Tak pri tomto by to bolo horsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2479 kedy: 04. December , 2008, 12:10:37 » |
|
Ale sto megaton sa mi na vychýlenie zemskej osi zdá nejako málo. Naša matička už predsa prežila aj väčšie prdy.
Hej, ale co si pamatam z toho clanku, tak problemom nebolo ani tak tych 100 megaton, ale skor ich kombinacia s lokalitou vybuchu v Novej Zemlyi, teda blizko severneho polu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2480 kedy: 04. December , 2008, 12:19:59 » |
|
Hej, ale pomaly a väčšinou to sprevádzajú úplné divy :-D Kua, raz som čítal, čo by sa stalo, keby sa zemeguľa magneticky prepólovala. Aj to tu už totiž pár razy bolo, len to tu ešte nebol Homo Sapiens Sapiens. Musím ten článok ešte nájsť :-D Ale sto megaton sa mi na vychýlenie zemskej osi zdá nejako málo. Naša matička už predsa prežila aj väčšie prdy.
hej, mas pravdu, ta zmena magneticekych polov sa deje "castejsie" aj ked sa to pocita v Ma (milionoch rokov), taktiez sa meni okrem toho aj ekliptika Zeme a uz vyssie spominane naklonenie Zemskej osi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #2481 kedy: 04. December , 2008, 12:24:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2482 kedy: 04. December , 2008, 12:28:21 » |
|
hej, mas pravdu, ta zmena magneticekych polov sa deje "castejsie" aj ked sa to pocita v Ma (milionoch rokov), taktiez sa meni okrem toho aj ekliptika Zeme a uz vyssie spominane naklonenie Zemskej osi
kazdych cca 780 tisic rokov to nastava.. predtym to byvalo castejsie.. momentalne je pruser, ze magneticke pole slabne o 1.7% kazdym rokom!!! cize to nam tiez nehra v prospech..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2483 kedy: 04. December , 2008, 12:28:43 » |
|
mno ako ono je to take zvlastne, ale mozno sa tomu da z casti verit, ale Zem spomaluju aj ine veci, napriklad vzajomne posobenie Zem - Mesiac, navyse Zem sa spomaluje aj v pohybe okolo Slnka, avsak len o 0,0002 s rocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2484 kedy: 04. December , 2008, 12:29:44 » |
|
kazdych cca 780 tisic rokov to nastava.. predtym to byvalo castejsie.. momentalne je pruser, ze magneticke pole slabne o 1.7% kazdym rokom!!! cize to nam tiez nehra v prospech..
mmno hej, je to cca 1 milion rokov v priemere, ono sa to da zistit z magnetizmu magmatickych hornin, ktore v sebe zanechali polaritu z dob, kedy vznikali, cize sa to da pomerne lahko zistovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #2485 kedy: 04. December , 2008, 12:36:48 » |
|
Šmária, konšpiračné teórie sme tu už hodnú chvíľu nemali. Idem sa radšej nažrať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #2486 kedy: 04. December , 2008, 15:23:39 » |
|
Szolt Benko.Neviem prečo som si na neho spomenul.Bol nejaký čas na slovensku.Vystupoval po kluboch aj na Livin blues na Lukach.Vtedy som s ním aj pokecal.Celkom sa mi páčila jeho hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #2487 kedy: 04. December , 2008, 16:52:29 » |
|
ZSOLTIHO poznám velmi dobre,sme dobrí kamarati, je to vynikajúci gitarista /BLUES-MAN/,ale už neučinkuje s PETROU BORNYEROVOU
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #2488 kedy: 04. December , 2008, 16:59:41 » |
|
ZSOLTIHO poznám velmi dobre,sme dobrí kamarati, je to vynikajúci gitarista /BLUES-MAN/,ale už neučinkuje s PETROU BORNYEROVOU
Viem ale nič iné som nenašiel.Videl som na živo tri koncerty.Páčil sa mi velmi.A ako som spomínal aj som s ním pokecal.Skromný a velmi príjemný človek.A vyborný muzikant.Metlaci ho neocenia ale my čo blues radi máme si to vždy užijeme:)
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #2489 kedy: 04. December , 2008, 17:01:40 » |
|
povedal ti že je samouk??
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
|