Branko
|
|
« Odpoveď #3150 kedy: 16. Jún , 2009, 22:42:23 » |
|
ak sa smiem opytat tak v ktorych hudobninach si skusal tuto gitaru?
Nas gitarista ju ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #3151 kedy: 16. Jún , 2009, 22:44:00 » |
|
Nas gitarista ju ma. zaujimave som myslel ze ty si tak cez metal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3152 kedy: 16. Jún , 2009, 22:45:06 » |
|
zaujimave som myslel ze ty si tak cez metal
Ja si zahram vsetko, aj metal. Ale toto je stylovo kdesi inde ta gitara... Vybrnkavacky jedna radost na nej. Specificky zvuk, neviem, ci to ma niekto na Slovensku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #3153 kedy: 16. Jún , 2009, 22:48:53 » |
|
Ja si zahram vsetko, aj metal. Ale toto je stylovo kdesi inde ta gitara... Vybrnkavacky jedna radost na nej. Specificky zvuk, neviem, ci to ma niekto na Slovensku. jj, je to velice specificka gitara a necudoval by som sa kebyze ten kusok tvojho gitartistu bol aj jediny kusok na Slovensku. sranda ze to su lubove gitary a aj tak zvladaju fuzzovity chraplak bez vazbenia skusal si tu gitaru aj na skreslenom kanali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3154 kedy: 16. Jún , 2009, 22:51:44 » |
|
... skusal si tu gitaru aj na skreslenom kanali?
Samozrejme, ale miestami zacinala nahukavat, co sa ale dalo ovladat pravou rukou, cize ziadna katastrofa. Je velmi konkretna. Lenze skor jej idu ciste, resp. mne sa viac pacila na ciste zvuky. Fakt velka skala farieb zvukov. A to tremolo... kraaasa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #3155 kedy: 16. Jún , 2009, 23:33:45 » |
|
jj, je to velice specificka gitara a necudoval by som sa kebyze ten kusok tvojho gitartistu bol aj jediny kusok na Slovensku. sranda ze to su lubove gitary a aj tak zvladaju fuzzovity chraplak bez vazbenia skusal si tu gitaru aj na skreslenom kanali?
gitary Gretch sa vyrabaju uz dlhsiu dobu aj v Cine a predavaju sa za par korun, na Slovensku som ich videl kde komu aj som nejaku drzal v ruke...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3156 kedy: 16. Jún , 2009, 23:46:31 » |
|
gitary Gretch sa vyrabaju uz dlhsiu dobu aj v Cine a predavaju sa za par korun, na Slovensku som ich videl kde komu aj som nejaku drzal v ruke...
Ta konkretna je vyrobena v Japonsku, kde je aj oficialna vyroba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #3157 kedy: 17. Jún , 2009, 08:33:03 » |
|
hej, viem. aj ja som tie lacnejsie verzie drzal v ruke. vcelku vydarene gitarky len tie drahsie modely o ktorych tu bola rec su mierne inde asi
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2009, 08:33:47 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #3158 kedy: 17. Jún , 2009, 09:53:35 » |
|
hej, viem. aj ja som tie lacnejsie verzie drzal v ruke. vcelku vydarene gitarky len tie drahsie modely o ktorych tu bola rec su mierne inde asi no lebo pisal si s takm nadsenim... ta co Branko spomina tiez nevyzera az tak ohromne nedostupne Ta konkretna je vyrobena v Japonsku, kde je aj oficialna vyroba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3159 kedy: 17. Jún , 2009, 09:56:23 » |
|
...ta co Branko spomina tiez nevyzera az tak ohromne nedostupne ...hlavne mimo Europy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3160 kedy: 17. Jún , 2009, 11:17:38 » |
|
Myslim ze v Japonsku robia lacnejsie kusy. Americke reedicie su uz ale cenovo rovnake alebo vyssie ako Gibson Custom Shop napr.
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2009, 11:18:12 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3162 kedy: 18. Jún , 2009, 21:41:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3163 kedy: 18. Jún , 2009, 21:46:04 » |
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #3164 kedy: 18. Jún , 2009, 21:47:57 » |
|
Ked sa naučiš hrat jako g. more tak ja ti ju kupim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|