zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3285 kedy: 30. Júl , 2009, 11:37:42 » |
|
co z toho ked hra picoviny zahras taku picovinu? tak drz picu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #3286 kedy: 30. Júl , 2009, 11:50:22 » |
|
zahras taku picovinu? tak drz picu Je to nadupany gitarista co sa tyka techniky s tym suhlasim...ale nejake logicke melodie alebo frazy tam nepocujem teda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3287 kedy: 30. Júl , 2009, 11:57:28 » |
|
Je to nadupany gitarista co sa tyka techniky s tym suhlasim...ale nejake logicke melodie alebo frazy tam nepocujem teda a to je niekde napoisane ze to tam musi byt? neviem mne sa to paci to mi staci a dokonca si skromne myslim ze to aj ma melodiu len trochu rychlejsiu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
Pride den, ta zabijem nozom!
|
|
« Odpoveď #3288 kedy: 30. Júl , 2009, 12:03:49 » |
|
a to je niekde napoisane ze to tam musi byt? neviem mne sa to paci to mi staci a dokonca si skromne myslim ze to aj ma melodiu len trochu rychlejsiu Nie nie to ked je gitarista dobry a ma techniku a rychlost tak je automaticky robot bez feelingu a hra nemelodicky
|
|
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #3289 kedy: 30. Júl , 2009, 12:12:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3290 kedy: 30. Júl , 2009, 12:53:37 » |
|
Je to nadupany gitarista co sa tyka techniky s tym suhlasim...ale nejake logicke melodie alebo frazy tam nepocujem teda no ja si tiez myslim ze je asi jediny co z tychto rychlikov hra k veci aj a pestro.. pripomina mi trocha malmsteena, len sa mi to prijemnejsie pocuva, lebo zaner je mi blizsi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
Pride den, ta zabijem nozom!
|
|
« Odpoveď #3291 kedy: 30. Júl , 2009, 12:59:25 » |
|
no ja si tiez myslim ze je asi jediny co z tychto rychlikov hra k veci aj a pestro.. pripomina mi trocha malmsteena, len sa mi to prijemnejsie pocuva, lebo zaner je mi blizsi
Mne pripomina toho malmsteena aj vyzorovo trochu
|
|
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3292 kedy: 30. Júl , 2009, 13:26:20 » |
|
jj ma take netupirovane vlasy, brucho, tvar, ruky, nohy, pozy, pohyby hlavy, manzelku, deti a ine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3293 kedy: 30. Júl , 2009, 13:30:28 » |
|
jj ma take netupirovane vlasy, brucho, tvar, ruky, nohy, pozy, pohyby hlavy, manzelku, deti a ine
A penis si kde nechal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #3294 kedy: 30. Júl , 2009, 15:44:24 » |
|
zahras taku picovinu? tak drz picu a ty sa v tom odkedy vyznas ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3295 kedy: 31. Júl , 2009, 09:38:38 » |
|
A dokonca hra na hiwatte, poznam ho uz dlho, ale vzdy si ho rad vypocujem genialny je chlapik.
Hej? To sa mi potom este viacej pozdava.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3297 kedy: 06. August , 2009, 13:20:05 » |
|
Mne sa to celkom lubi, take 70s fusionovite trochu. Ma stary LP Deluxe zrejme s DiMarzio distortionmi nejakymi prefrezovanymi z minihumbuckerov. Na tych Lespooloch zo zaciatku 70s sa strasne fajn hra, maju podla mna najlepsie profily krkov, pomerne tenucke, rychle a pohodlne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #3298 kedy: 06. August , 2009, 13:21:47 » |
|
Mne sa to celkom lubi, take 70s fusionovite trochu. Ma stary LP Deluxe zrejme s DiMarzio distortionmi nejakymi prefrezovanymi z minihumbuckerov. Na tych Lespooloch zo zaciatku 70s sa strasne fajn hra, maju podla mna najlepsie profily krkov, pomerne tenucke, rychle a pohodlne.
Riesil som cisto hru nie gitaru ani zvuk, podlla mna to je nemelodicke a nerytmicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #3299 kedy: 06. August , 2009, 13:22:52 » |
|
Ludia mam tu nieco na polemiku...Co si myslite o tomto???nechcem byt moc kriticky, ale podla mna uplne zle mne sa to paci..hra zaujimavo..nie tak obycajne..na babu je to skvele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|