udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #3540 kedy: 28. September , 2009, 20:13:48 » |
|
O.K. chlapci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3541 kedy: 28. September , 2009, 20:26:24 » |
|
udry, ale ono je to naozaj nazor a povedal by som, ze vystizny kratky, suverejny.
nazor - jednotne cislo ako potom mozes pouzit su ako mnozne cislo ked uz, tak je verejny. aj ked zmysel to nema ziaden, lebo hocijaky nazor je verejny, ked je prezentovany na internete
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2009, 20:26:53 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3542 kedy: 28. September , 2009, 20:29:52 » |
|
nazor - jednotne cislo ako potom mozes pouzit su ako mnozne cislo ked uz, tak je verejny. aj ked zmysel to nema ziaden, lebo hocijaky nazor je verejny, ked je prezentovany na internete http://sk.wikipedia.org/wiki/Suverenita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3543 kedy: 28. September , 2009, 20:31:12 » |
|
ano, a teraz si este raz precitaj, ako to napisal, ja som sa s tym iba trochu pohral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #3544 kedy: 28. September , 2009, 20:36:13 » |
|
ano, a teraz si este raz precitaj, ako to napisal, ja som sa s tym iba trochu pohral Teraz si to precitaj este raz ty a potom sa priznas, ze si napisal riadnu picovinu.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3545 kedy: 28. September , 2009, 20:38:04 » |
|
Teraz si to precitaj este raz ty a potom sa priznas, ze si napisal riadnu picovinu. bababa ...nic to nemeni na tom, ze sa pise suverenny a nie suverejny aj ked samozrejme, nechcem tu byt za suterena
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2009, 20:38:31 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #3546 kedy: 28. September , 2009, 20:40:02 » |
|
bababa ...nic to nemeni na tom, ze sa pise suverenny a nie suverejny aj ked samozrejme, nechcem tu byt za suterena Tak to je pravda, ale bolo to irelevantne/dobre som to napisal? / rozoberat tak jasne napisanu vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3547 kedy: 28. September , 2009, 20:40:40 » |
|
je suverenita.. nie suverejnita.. neni tu taky smileik co si plieska po cele?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #3548 kedy: 28. September , 2009, 20:44:23 » |
|
je suverenita.. nie suverejnita.. neni tu taky smileik co si plieska po cele?
zrazu tu je kazdy z jazykovedneho ustavu L.Stura, Budem prvy co dostane pokutu za porusovanie jazykoveho zakona? Neda mi este nerypnut si, kaolko opatrne s tym plieskanim, aby ti zuby nevybilo.
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2009, 21:28:55 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #3549 kedy: 28. September , 2009, 21:57:16 » |
|
Ano. Boze... Bijete sa vsetci o toho Pagea jak o vlastne deti... Ty vypisujes na profikov ine kokotiny a neberiem Ti to. Mas rad Pagea ? Ok. Ty, ale ja ho nemam rad a je kokotik. sa podpisujem pod toto. to ako JP je nejaká modla alebo čo? iba ďalší podpriemerný gitarista, čo spravil dieru do sveta a ukázal, že netreba cvičiť just kidding.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #3550 kedy: 28. September , 2009, 22:01:12 » |
|
ja by som povedal, ze je hovado, ze hentak ide hrat pred tolkych ludi a na druhej strane je desny frajer a pankac, ze hentak ide hrat pred tolkych ludi a za to ma rozhodne vsetok moj obdiv
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #3551 kedy: 28. September , 2009, 22:13:24 » |
|
Ty vypisujes na profikov ine kokotiny a neberiem Ti to. Mas rad Pagea ? Ok. Ty, ale ja ho nemam rad a je kokotik. tak.. uz si to udrymu za toho petrucciho vratil , je to fifty fifty a mozes spat s kludnym svedomim to johnzo: pre nikoho nie je page modla...ja ho napriklad mam velmi rad a taktiez ma fascinuje ako hrozne dokazal zahrat live...preto ho rad pocuvam na albumoch a podarenych lajvkach a nevzrusujem sa na tych nepodarenych (aj ked je ich uctyhodny pocet:)) ale vobec mi nevadi ze sa ty nad tym vzrusujes ved pohodka nehnevaj sa za to moje podpichnutie
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2009, 22:17:35 od much »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #3552 kedy: 29. September , 2009, 06:28:20 » |
|
šak to JA lepšie hrám. čo je na tomto chujkovi také na pojebanie sa vlastne?
Džíííííííííííízs krajst .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3553 kedy: 29. September , 2009, 09:28:15 » |
|
O.K. chlapci. Neodchadzaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #3554 kedy: 29. September , 2009, 10:26:19 » |
|
Wow, husty pop folk Danielle ate sandwich - Rich Girl (A Hall and Oates cover), lepsie ako original
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|