kaolko
|
|
« Odpoveď #3885 kedy: 18. December , 2009, 15:05:16 » |
|
keby tam nemajú speváka čo spieva jak priateľka ked je v sprche tak je to v pohode nechcel by som mat tvoje priatelku pod sprchou :D:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #3886 kedy: 18. December , 2009, 15:07:39 » |
|
ten spevak je vyborny, stokrat lepšie než tie ukrochkane silene growlingy od začiatku do konca...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3887 kedy: 18. December , 2009, 15:08:06 » |
|
ten spevak je vyborny, stokrat lepšie než tie ukrochkane silene growlingy od začiatku do konca... Opat suhlas !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #3888 kedy: 18. December , 2009, 15:10:16 » |
|
ten spevak je vyborny, stokrat lepšie než tie ukrochkane silene growlingy od začiatku do konca... opäť nesúhlas, je veľmi komický si dovolím povedať. šak nehovorím, že treba len growlovať/screamovať, ale proste hento sú 80ta léta, iron maide, chlpaté hrude a rozťahaná riť.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3889 kedy: 18. December , 2009, 15:11:09 » |
|
opäť nesúhlas, je veľmi komický si dovolím povedať. šak nehovorím, že treba len growlovať/screamovať, ale proste hento sú 80ta léta, iron maide, chlpaté hrude a rozťahaná riť.
Co ti jebe Uplne paradne to je. Skor by som povedal, ze treba zahodit predsudky voci tejto kapele...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #3890 kedy: 18. December , 2009, 15:11:34 » |
|
ten spev tam sedi jak rit na serbel , bez neho by to nebolo ono
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3892 kedy: 18. December , 2009, 15:20:07 » |
|
ja si tam nechcem a ani neviem predstavit inyspev.. toto je presne taky ten ppci melodicky spev co sa prechadza medzi screamom, cistym spevom, falzetovymi vyskami, miestami az ako Bellamy zneje ked zadeli.. pre mna je aj s basakom to naj co tam maju.. gitaristov nahradis hocikedy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3893 kedy: 18. December , 2009, 15:32:30 » |
|
..basak vyzera ako Govan, ten je okay , bubenika som si ani nevsimol, vokal ma irituje a vytaca, gitary su standardne technicke a nudne. Dalsia americka kapielka co sa tvari, ze robi dieru do sveta s tuctovym, okopcenym a naivnym materialom. "O rok" nebude ani zmienka o nej .. Najskor je to len postreh nezainteresovaneho, mne taka hudba nikdy nic nepovedala a asi ani nepovie, vo svojom zanri su mozno supr no nemozem si pomoct, mne to pride naivne a komicke; ako muzika pre nasranych teenagerov s teplou vecerou a popucami pri posteli. Ak to niekto z Vas realne zerie, potom beriem, ale ja im neverim ani notu. Chces metal ? daj si SYL, ti chlapci maju gule a tim to aj verim. Tak, a teraz ma zozerte nasrani teenageri s teplou vecerou (len tak na okraj, poznam tu kapelu uz dost dlho)
|
|
« Posledná zmena: 18. December , 2009, 15:36:34 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3894 kedy: 18. December , 2009, 15:39:37 » |
|
nie nie jedina dobra metalova kapela je devildriver
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3895 kedy: 18. December , 2009, 15:43:09 » |
|
nie nie jedina dobra metalova kapela je devildriver Ale ved bud trochu nad vecou, ak som sa Ta dotkol, mrzi ma to Ale uznaj, cielova skupina takejto muziky nie je zrovna 50+ Fakt/ pravdu, ze to na mna tak posobi mi vziat, ani popriet nemozes. Je to predsa forum, vyjadril som nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3896 kedy: 18. December , 2009, 15:44:13 » |
|
Ale ved bud trochu nad vecou, ak som sa Ta dotkol, mrzi ma to Ale uznaj, cielova skupina takejto muziky nie je zrovna 50+ Fakt/ pravdu, ze to na mna tak posobi mi vziat, ani popriet nemozes. Je to predsa forum, vyjadril som nazor nie nebudem nad vecou toto je dolezite pre moj zivot
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #3898 kedy: 18. December , 2009, 15:46:13 » |
|
nie nebudem nad vecou toto je dolezite pre moj zivot tak v ramci otuzovania tvojej rezistencie Ti zadelim este jedenkrat pomocnu ruku .. Devildriver je totalne najvacsia zloba Predchodca Roadrunner ich drzal v archive z 80's, ale zabudli na nich, tak ich vytiahli az teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3899 kedy: 18. December , 2009, 15:46:53 » |
|
kanada.. a o protest the hero neni zmienka v nasich koncinach uz ani dnes to je len nahoda ze na to niekto zas po roku natrafil a dal sem link, neviem ci som to tu nedaval ja tak 2 roky dozadu.. ono, je to taka kapela ze vytiahneme, porozpravame o tom aki su, zalozime a potom niekto vytiahne znova (kapelu..)
|
|
« Posledná zmena: 18. December , 2009, 15:49:14 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|