Branko
|
|
« Odpoveď #5025 kedy: 12. August , 2010, 11:11:54 » |
|
...Nikto nevie, akú ukážku si sem dal.
Kazdy normalny myslim pochopi, ze ide o krabicku. A kedze o nej neviem nic blizsie, tak aspon takto. Jak keby niekoho zabil jeden klik na odkaz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #5026 kedy: 12. August , 2010, 11:12:04 » |
|
Vsak a co mam napisat k tomu ? Chapem, ak ide o nejakeho interpreta. Ale toto je obycajna krabicka, ku ktorej neviem, co mam napisat, nez to, co som napisal. ja som najprv myslel, ze to myslis nejaku krabicku od cigariet
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5027 kedy: 12. August , 2010, 11:13:05 » |
|
ja som najprv myslel, ze to myslis nejaku krabicku od cigariet Ty niesi v poriadku, cize teba som nemyslel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5028 kedy: 12. August , 2010, 11:14:23 » |
|
Ale OK, Pitu. Ked budem vediet o hocicom blizsie a budem to tu sem davat, tak skusim prv popozerat na nete a napisem strucne info o co sa jedna, aby nahodou niekomu nezobralo par predplatenych MB za net.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5029 kedy: 12. August , 2010, 11:19:07 » |
|
Kazdy normalny myslim pochopi, ze ide o krabicku. A kedze o nej neviem nic blizsie, tak aspon takto. Jak keby niekoho zabil jeden klik na odkaz. link na vyrobcu napr? ja mam bloknuty youtube v robote, tak neviem, ci sa mi kvoli tomu oplati pozriet si to cez mobil alebo ci sa snazit zapamatat si, ze by som si mal nieco pozriet doma..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #5030 kedy: 12. August , 2010, 11:30:04 » |
|
Ale OK, Pitu. Ked budem vediet o hocicom blizsie a budem to tu sem davat, tak skusim prv popozerat na nete a napisem strucne info o co sa jedna, aby nahodou niekomu nezobralo par predplatenych MB za net. možno ti to nedochádza, ale tvoje príspevky postrádajú akúkoľvek informačnú hodnotu. Keď už si dáš námahu sem hodiť nejaký link z youtubu, aspoň doplň ten popis, čo je k tomu tam. Nech tu ľudia vidia, na čo klikajú. Dúfam, že je to pochopiteľné, koniec debaty o tom. Inak máš nabudúce rovno ban. Snaž sa aj ty, nech to tu nejako vyzerá, ak už chceš na niečo zaujímavé upozorniť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5033 kedy: 12. August , 2010, 11:42:51 » |
|
Hriesnici.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #5034 kedy: 12. August , 2010, 11:43:48 » |
|
Velka Ti vdaka, brat moj ! zmenil som ten link v prispevku - na tom opravenom je ta Tvoja skladba. a durovi vancikovi posli nejake eurase nech neskoduje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #5035 kedy: 12. August , 2010, 16:57:53 » |
|
...konecne dobra slovenska raegge pesnicka !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
futox
|
|
« Odpoveď #5036 kedy: 12. August , 2010, 17:02:51 » |
|
...konecne dobra slovenska raegge pesnicka ! toto som pocul tusim na exprese :D konecne normalna pesnicka stej kraviny :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5037 kedy: 12. August , 2010, 21:26:34 » |
|
nechápeš?? Napíš, o akú krabičku sa jedná, či ide o test alebo čo.. Nikto nevie, akú ukážku si sem dal.
načo v tejto téme vypisovat dáke komenty? šak jeden klik mi povie viac ako 5 riadkov dákeho komentára
|
|
« Posledná zmena: 12. August , 2010, 21:30:28 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5038 kedy: 12. August , 2010, 21:59:00 » |
|
načo v tejto téme vypisovat dáke komenty? šak jeden klik mi povie viac ako 5 riadkov dákeho komentára tak uz len z toho principu, ze niekto moze mat podobny problem v praci ako ja ja mam bloknuty youtube v robote, tak neviem, ci sa mi kvoli tomu oplati pozriet si to cez mobil alebo ci sa snazit zapamatat si, ze by som si mal nieco pozriet doma.
|
|
« Posledná zmena: 12. August , 2010, 22:13:23 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|