Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 00:09:56
Strán: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1395814 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #5055 kedy: 14. August , 2010, 10:45:28 »

To uz ked cesky pivny rock, tak radsej toto, tito aspon vedeli hrat. :)

až na to,že to neni pivný rock  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5056 kedy: 14. August , 2010, 10:46:59 »

až na to,že to neni pivný rock  :)

No tato pesnicka podla mna je. Si viem predstavit, ako sa na tom peknom sole odbavovali manicky v krcmach. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #5057 kedy: 14. August , 2010, 10:49:33 »

No tato pesnicka podla mna je. Si viem predstavit, ako sa na tom peknom sole odbavovali manicky v krcmach. Bavím sa skvele
tie sa skor odbavovali pri pohlade na Pavla V.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5058 kedy: 14. August , 2010, 10:50:49 »

Na com inak hral to solo neviete dakto? Fajn zvuk, tipujem nejake SGcko a Marshallik stary.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5059 kedy: 14. August , 2010, 10:54:08 »

Ma ale serie na tychto niektorych zopar schopnejsich ceskych kapelach, ze hocikedy potom zadru toto:

?§!.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #5060 kedy: 14. August , 2010, 10:56:34 »

Na com inak hral to solo neviete dakto? Fajn zvuk, tipujem nejake SGcko a Marshallik stary.
na tomto  
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5061 kedy: 14. August , 2010, 11:00:19 »

na tomto  

Aha, 70s SGcko, Vadim ma podobne z tych rokov.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #5062 kedy: 14. August , 2010, 11:03:25 »

Add Progres 2. Tusim toto je presne pesnicka, co ked som ju po revolucii pocul, tak som padol do kolien, ze co sa tu hralo. Tam co bliakaju lalala, tak tam bubenik spieva dost slusny text, co samozrejme nemohlo ist na placku, kedze refren konci... "Nám vládne král, má jméno Heroin."
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5063 kedy: 14. August , 2010, 11:05:31 »

Tam co bliakaju lalala, tak tam bubenik spieva dost slusny text, co samozrejme nemohlo ist na placku, kedze refren konci... "Nám vládne král, má jméno Heroin."

Ano, z pochopitelnych dovodov im to komanci zatrhli.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5064 kedy: 14. August , 2010, 11:10:00 »

Toto este bola fajn kapela s klavesakom z Blue Effectu. Album Slunecni Hodiny (1981). Akurat mi na cs. rockovej muzike z tychto rokov vadia tie disco tendencie, ktore vsade cpali. Aj na tomto albume ich miestami prilis citit.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #5065 kedy: 14. August , 2010, 11:11:54 »

Add Progres 2. Tusim toto je presne pesnicka, co ked som ju po revolucii pocul, tak som padol do kolien, ze co sa tu hralo. Tam co bliakaju lalala, tak tam bubenik spieva dost slusny text, co samozrejme nemohlo ist na placku, kedze refren konci... "Nám vládne král, má jméno Heroin."
No jo,to všetci po prevrate hovorili, ....    lenže povodne sa spievalo  ".....má jméno Hieronym /Bosch/ " a kedže to znelo podobne ako heroín,tak to komanči nepustili a muselo sa aj na LP spievat ááááááááááááááááá
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #5066 kedy: 14. August , 2010, 11:13:29 »

- ak by nahodou niekto nepoznal... inak1: inak ten riff, keby zlozila anglicka kapela, tak to vsetci coveruju o dusu... inak2: to solicko od Vanu paradicka, plati to iste o nom  Zdravíčko

A na zaver trosku kontoroverzie pri vsetkej ucte ku Collegiu a Fermate... song z mozno najlepsieho ceskoslovenskeho albumu  Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #5067 kedy: 14. August , 2010, 11:17:06 »

-
tento text  /s tým Heroín-/bol prespievaný až po prevrate/ revolucii  Na zdravie!  alebo je to dáka stará/ povodná verzia,ktora bola niekde "ukrytá v sukromnom archíve"  
« Posledná zmena: 14. August , 2010, 12:42:22 od udry » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5068 kedy: 14. August , 2010, 11:17:23 »

- ak by nahodou niekto nepoznal... inak1: inak ten riff, keby zlozila anglicka kapela, tak to vsetci coveruju o dusu... inak2: to solicko od Vanu paradicka, plati to iste o nom  Zdravíčko

Tato novsia verzia je inak o dost horsia podla mna, aj zvukovo aj hranim.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #5069 kedy: 14. August , 2010, 11:19:03 »

Tato novsia verzia je inak o dost horsia podla mna, aj zvukovo aj hranim.

To inak suhlasim, ale nie su tam tie spaceioidne zvuky, ktore s odstupom casu lezu na nervy. Aspon mne.

2Udy: Ja som to pocul ako som uz pisal prvykrat az po revolucii s tym heroinom a tusim sama kapela hovori, ze to tam je od zaciatku, akuratze...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.139 sekund, 23 otázok.