proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5070 kedy: 14. August , 2010, 11:21:55 » |
|
To inak suhlasim, ale nie su tam tie spaceioidne zvuky, ktore s odstupom casu lezu na nervy. Aspon mne.
Co ja viem, caro doby podla mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5071 kedy: 14. August , 2010, 11:25:41 » |
|
2Udy: Ja som to pocul ako som uz pisal prvykrat az po revolucii s tym heroinom a tusim sama kapela hovori, ze to tam je od zaciatku, akuratze...
... vtedy každý rozprával ....... šak vieš,jak to v tej "porevolučnej" dobe bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5072 kedy: 14. August , 2010, 12:10:49 » |
|
Ked už sa tu spomínal modry effect,tak jedna moja oblubená " Boty"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #5073 kedy: 14. August , 2010, 12:43:23 » |
|
Tažký racknroll,tele rulez najhorsia kapela, aj za mladi, aj za stara. strasna nuda, prazdno. ani mu to bohvieako nezneje, ani im to bohviako neslape, videl som ich na jednom festivale a ledva som sa dockal, kym skoncili. cele zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5074 kedy: 14. August , 2010, 12:44:50 » |
|
no,tu Řiha pekne drbká ten spev tu je to lepšie detto, a este aj falesny spev, na to ze to neni live.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5075 kedy: 14. August , 2010, 12:46:01 » |
|
no a už sa cítiš lepšie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5076 kedy: 14. August , 2010, 12:49:02 » |
|
ne, este nakopem fruscianteho a oplujem jcm900
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5077 kedy: 14. August , 2010, 12:58:07 » |
|
najhorsia kapela, aj za mladi, aj za stara. strasna nuda, prazdno. ani mu to bohvieako nezneje, ani im to bohviako neslape, videl som ich na jednom festivale a ledva som sa dockal, kym skoncili. cele zle.
no,ja som bol na Katakoch naposledy v 1978 ?, amfik narvaný,maršále vyhulené,nálada skvelá,publikum spievalo/falešne/,policajti strážili,skratka v tej dobe zážitok/ no ale to sa vtedy neriešil zvuk ampov,snímače gitar,ujdutý bendík o 5 centov,zvukár kok.... atd./ . A teraz si tiež občas pustím dáke staré LP-čko. EDIT. Opravujem,ešte som bol na nich aj v 80-tych,tour po LP Rock de luxe.
|
|
« Posledná zmena: 14. August , 2010, 13:08:03 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5078 kedy: 14. August , 2010, 13:33:44 » |
|
ne, este nakopem fruscianteho a oplujem jcm900 Len im daj.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5079 kedy: 14. August , 2010, 13:35:33 » |
|
no,ja som bol na Katakoch naposledy v 1978 ?, amfik narvaný,maršále vyhulené,nálada skvelá,publikum spievalo/falešne/,policajti strážili,skratka v tej dobe zážitok/
Pokial by bol volny trh s platnami a otvorene hranice, tak by ludia chodili asi na nieco ine. Takto boli Katapult ako jednooky medzi slepymi...
|
|
« Posledná zmena: 14. August , 2010, 13:35:56 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jibbarocks
|
|
« Odpoveď #5080 kedy: 14. August , 2010, 16:26:29 » |
|
Ten elan ze nevie hrat a Raz nevie spievat- podla mna ma peknu ,nezamenitelnu farbu hlasu. A Balaz tiez dobry gitarista.Ja by som ich neprirovanaval k Elanu. Elan je Elan.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5081 kedy: 14. August , 2010, 17:02:30 » |
|
hlas može mat pekný,to mu nikto neberie...
a aj fešák bol za mlada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5082 kedy: 14. August , 2010, 17:48:50 » |
|
to myslíš ironicky nie? dosť fail tento príspevok hlas može mat pekný,to mu nikto neberie... ty chces naznacit, ze Elan nevedel hrat na nastroje ? ze Balaz nebol slusny gitarista a Raz nebol slusny spevak ? ze tam nemali slusnych bubenikov ? ... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5083 kedy: 14. August , 2010, 20:02:41 » |
|
a nemyslím si že keby bol balaáž nejaký extra tak by mu gitaru točili iný muzikanti,mna nikdy nejako nehuril a kolkože trackov mu natočili iní muzikanti? hudba Elanu nebola založená na ohurovaní gitarovymi solami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5084 kedy: 15. August , 2010, 11:39:22 » |
|
nemyslel som, ze sa budem niekedy zrovna Elanu zastavat, ale ich skladby su notoricky zname, na albumoch mali kopec sol, peknych, v kontexte skladieb a aj konkretnej doby dost na urovni. v casoch, ked hravali desiatky, mozno stovky koncertov rocne tak im to slapalo nazivo velmi dobre. a nikdy im nechodili hostovat na podia alebo do studia ini muzikanti miesto nich...
ze dnes su uz "legenda", hraju 1 koncert za 2 roky, nenahravaju a poslednu skusku co mali si uz nepamataju, tak je ina vec ze si volavaju na hrania Totha ako gitaroveho robotnika, ale to z nich este nerobi muzikantskych nimandov... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|