Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 02:01:11
Strán: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1396551 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5355 kedy: 28. September , 2010, 17:45:45 »

tento je lepsi ako Malmsteen aj ako Rolling stones
+1 Len musim doplnit to ze aj ked sice pred 20 rokmi bol v mode shred tak teraz sa to pcha uz hore dole... uz nepoznam napriklad ani jednu metalcoreovu skupinu kde sa nehraju nejake sialene sola kde aj Rusty Cooley je uz slimak... a dalsia vec ze ked si to clovek zobere tak este donedavna ficali break downy.... od noveho roka uz 1000% kazda skupina bude zniet dzentovo jak aj vo videu s cernochom.... vzdy je co objavovat a okradat :D
« Posledná zmena: 28. September , 2010, 17:49:04 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #5356 kedy: 28. September , 2010, 17:55:44 »

Tak jasne ze je to slohnute.... vsak napr bez neandertalca by nebola hudba, bez hendrixa by nebol satriani, bez satrianiho by nebol hammet a tk dalej a dalej.... ale ja osobne vidim vnich obycajnych ludi, ktori si len hraju. A ja radsej uznavam neznamich dobrych ako mainstream  Na zdravie!

Hendrix robil pesnicky a hral nejaku muziku. Satriani mal Hendrixa rad, mal ho celkom slusne nasateho a pritom posunul latku gitarovej hry uplne niekde inde ako bola, ked hraval Hendrix... to je o vyvoji, inspiraciach... henti typci neviem ci aj maju nejaku muziku co ponahravali, ale tie domace videa su o com ? vsak tam hraju nachlp presne to iste a tak isto, ako dnes uz stari fotri z prelomu 80/90 tych rokov. co tam na nich chces "uznavat" ?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #5357 kedy: 28. September , 2010, 17:57:27 »

+1 Len musim doplnit to ze aj ked sice pred 20 rokmi bol v mode shred tak teraz sa to pcha uz hore dole... uz nepoznam napriklad ani jednu metalcoreovu skupinu kde sa nehraju nejake sialene sola kde aj Rusty Cooley je uz slimak... a dalsia vec ze ked si to clovek zobere tak este donedavna ficali break downy.... od noveho roka uz 1000% kazda skupina bude zniet dzentovo jak aj vo videu s cernochom.... vzdy je co objavovat a okradat :D

chapem co chces povedat, v podstate suhlasim, djentove prvky sa stali uplne cool a pomaly v modernom metale uz budu mat rovnake miesto ako breakdowny co ja velmy nemusim, ale s tym videom si netrafil. Danza vobec nehraju djent ani tak nezneju, je to cisty mathcore a to je uplne ina kapitola. Takisto vobec nehraju sola, je podstatny rozdiel hrat sola a hrat riff so shredovym prvkom
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5358 kedy: 28. September , 2010, 17:57:29 »

Nuda vsetko. Nejaky ozraty cernoch na 4 strunnej akustike s bluusikom od srdca by ma pobavil viac ako tito samohonci. Bleee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5359 kedy: 28. September , 2010, 17:57:54 »

Hendrix robil pesnicky a hral nejaku muziku. Satriani mal Hendrixa rad, mal ho celkom slusne nasateho a pritom posunul latku gitarovej hry uplne niekde inde ako bola, ked hraval Hendrix... to je o vyvoji, inspiraciach... henti typci neviem ci aj maju nejaku muziku co ponahravali, ale tie domace videa su o com ? vsak tam hraju nachlp presne to iste a tak isto, ako dnes uz stari fotri z prelomu 80/90 tych rokov. co tam na nich chces "uznavat" ?
1000 ludi 1000 chuti  Na zdravie! ja uznavam toto...
Zaznamenané

Im a little princess
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5360 kedy: 28. September , 2010, 18:00:52 »

1000 ludi 1000 chuti  Na zdravie! ja uznavam toto...

a co si moze pod tym clovek predstavit, ze "uznavam" ? akoze si ich fanusik, mas ich plagaty na stene, kupujes CDcka a chodis na koncerty ? ci ? :)
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5361 kedy: 28. September , 2010, 18:06:09 »

a co si moze pod tym clovek predstavit, ze "uznavam" ? akoze si ich fanusik, mas ich plagaty na stene, kupujes CDcka a chodis na koncerty ? ci ? :)
tha co som 15 rocny pubertak co od 14tich pocuva metal a mam plagaty?  Bavím sa skvele Myslel tym to ze radsej sledujem amaterov ako profikov... je to take underground. Pre niektorych to moze vyzerat ze okradanie alebo nech si to nazve hoci kto ako chce ale aj ked nieco je s niecim inspirovane tak neznamena ze je to kradez. Ja mam rad rychlu gitarovu hudbu a co teraz :D ja sa zato nehanbim...
Zaznamenané

Im a little princess
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5362 kedy: 28. September , 2010, 18:08:58 »

no vsak dobre. a hentych poznas z YT videi ci aj nejake albumy od nich si pocul ?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5363 kedy: 28. September , 2010, 18:11:26 »

no vsak dobre. a hentych poznas z YT videi ci aj nejake albumy od nich si pocul ?
Tak s Reecom a s Andym si pisem... ostatny si updatuju na youtube pridavaju veci takze som v obraze :D a albumy mam ak chces XD
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5364 kedy: 28. September , 2010, 19:21:19 »

ti gitaristi hraju uplne vyborne.. a mudry clovek/gitarista si z toho vezme nieco pre seba.. a nevidim problem v tom preco by niekto musel zakonite vzhliadat len k SRV, malmsteenovi, satrianimu a pod a nie normalnym beznym ludom.. niekedy mi to da ovela viac nez nejaky chlpaty kkt co zazil hlavnu slavu v 83tom a robi prave instruktazne video kde 45minut z 52 rozprava o tom aku ma popici zmaknutu techniku  a jaksi mam kupit jedho instruktazne dvd ak sa chcem dozvediet viac..  
veci sa vzdy najviac posuvali v undergrounde, ten vymedzoval hranice..
 hlavne ked ti dinosauri sa ani jeden nijakym sposobom nesnazili prekrocit svoj vlastny tien.. mam pocit ze satriani aj vai hraju uplne rovnako dobre na prvom aj na poslednom albume.. len zvuk je mozno iny a pesnicky sa menia.. ale svojim sposobom sa neposunuli nikto...  vezmime si priklad periphery - kapela co teraz ledva vydala prvy skoro album a ludia na to cakali po celom svete.. a to su neznami typci co este hovno dokazali no uz teraz su vzorom pre take mnozstvo ludi, ze sami zacali udavat akysi trend resp smerovanie.. a tak to podla mna bude v buducnosti.. stari gitaristi co mali stary styl sa nebudu posuvat dalej, hranice budu posuvat jendoduchi ludia v undergrounde..
.. mnohym z vas to tu nic nepovie lebo proste vase mozgy su nastavene inak (to neberte ako urazku tak to proste je pre niekoho je to len 'jebot do bicich a kila na 8icke') .. niektori ludia nedokazu pochopit komplexnost istych hudobnych zanrov a preto budu vzdy vyhladavat 'pesnicky s peknym refrenom ktore si pustia v autokine aby mohli oprcat frajerku ..prote palii bude vzdy nemat rad smouly, metal, pop a vlastne asi vsetko :D, progacovi sa nebude pacit highgain, mne sa nebude pacit nejaky kokotek zo 70teho co nevedel udret nerozladene kilo atd atd.. v tom je to fajn.. kazdy si nieco najde..  mne sa pacia hlavne dobri hudobnici.. co ti v Yugiho linku jednoznacne su.. takze nevidim problem su to ppci gitaristi a kebyze hram ako ktorykolvek z nich tak rano vstavam s lepsim pocitom

vas Kuko
« Posledná zmena: 28. September , 2010, 19:21:42 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5365 kedy: 28. September , 2010, 19:27:31 »

mne sa pacia hlavne dobri hudobnici.. co ti v Yugiho linku jednoznacne su.. takze nevidim problem su to ppci gitaristi a kebyze hram ako ktorykolvek z nich tak rano vstavam s lepsim pocitom

To su gitaristi, nie hudobnici.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5366 kedy: 28. September , 2010, 19:30:45 »

aky je rozdiel medzi gitaristom a hudobnikom? lebo som myslel ze gitarista je podmnozina mnoziny 'hudobnici'
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5367 kedy: 28. September , 2010, 19:31:14 »

ti gitaristi hraju uplne vyborne.. a mudry clovek/gitarista si z toho vezme nieco pre seba.. a nevidim problem v tom preco by niekto musel zakonite vzhliadat len k SRV, malmsteenovi, satrianimu a pod a nie normalnym beznym ludom.. niekedy mi to da ovela viac nez nejaky chlpaty kkt co zazil hlavnu slavu v 83tom a robi prave instruktazne video kde 45minut z 52 rozprava o tom aku ma popici zmaknutu techniku  a jaksi mam kupit jedho instruktazne dvd ak sa chcem dozvediet viac..  
veci sa vzdy najviac posuvali v undergrounde, ten vymedzoval hranice..
 hlavne ked ti dinosauri sa ani jeden nijakym sposobom nesnazili prekrocit svoj vlastny tien.. mam pocit ze satriani aj vai hraju uplne rovnako dobre na prvom aj na poslednom albume.. len zvuk je mozno iny a pesnicky sa menia.. ale svojim sposobom sa neposunuli nikto...  vezmime si priklad periphery - kapela co teraz ledva vydala prvy skoro album a ludia na to cakali po celom svete.. a to su neznami typci co este hovno dokazali no uz teraz su vzorom pre take mnozstvo ludi, ze sami zacali udavat akysi trend resp smerovanie.. a tak to podla mna bude v buducnosti.. stari gitaristi co mali stary styl sa nebudu posuvat dalej, hranice budu posuvat jendoduchi ludia v undergrounde..
.. mnohym z vas to tu nic nepovie lebo proste vase mozgy su nastavene inak (to neberte ako urazku tak to proste je pre niekoho je to len 'jebot do bicich a kila na 8icke') .. niektori ludia nedokazu pochopit komplexnost istych hudobnych zanrov a preto budu vzdy vyhladavat 'pesnicky s peknym refrenom ktore si pustia v autokine aby mohli oprcat frajerku ..prote palii bude vzdy nemat rad smouly, metal, pop a vlastne asi vsetko :D, progacovi sa nebude pacit highgain, mne sa nebude pacit nejaky kokotek zo 70teho co nevedel udret nerozladene kilo atd atd.. v tom je to fajn.. kazdy si nieco najde..  mne sa pacia hlavne dobri hudobnici.. co ti v Yugiho linku jednoznacne su.. takze nevidim problem su to ppci gitaristi a kebyze hram ako ktorykolvek z nich tak rano vstavam s lepsim pocitom

vas Kuko
Pocas citania toho textu nahore si kazdy povinne pusti toto
Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5368 kedy: 28. September , 2010, 19:32:35 »

To je zasa tvoj pohlad na vec.

Hudobnik - snad kazdy s talentom a zmyslom pre tvorbu, kreativitu, atd...
gitarista, bubenik, ... - delenie hudobnika.

To vyssie spomenute je vsak teoreticka rovina.

A teraz: Radsej by som bol hudobnikom, nez gitaristom - kvoli harmoniam, kreativite, atd... :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5369 kedy: 28. September , 2010, 19:33:39 »

aky je rozdiel medzi gitaristom a hudobnikom? lebo som myslel ze gitarista je podmnozina mnoziny 'hudobnici'

Gitarista je ten, kto hra sam, do podkladu, jamuje v skusobni a pod. Napriklad Ty aj ja. :)
Hudobnik je ten, kto vie navyse komponovat, ma invenciu, predstavivost.

Tito typci zatial nic okrem samoucelneho predvazania neukazali, len na to som chcel poukazat. Ano, hrat vedia. To vie ale milion dalsich. Preto mi pridu nezaujimavi...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.