spyros
|
|
« Odpoveď #5700 kedy: 29. December , 2010, 14:25:11 » |
|
neda sa ich brat vazne .. za prve: BAND: DEFILER SONG: CRYOMANCER ALBUM: PANGAEA (jak world of warcraft) a za druhe vzyeraju ze maju 14 rokov a su vegetariani Na to ti len jedno napisem. I WANNA SEE YOU CRY BITCH! 0 az 25 sekunda je najlepsia metalova pasaz v klipe, co som kedy videl v tomto roku a v spojeni s vizualom spevaka zabijacka kombinacia. Ten vizual ich dostava nad priemer ostatnych metalistov ala "Aha, Duncovia!" PS: Inak tam vidim ValveKing a zvuk a video maju lepsi jak 99% CS kapeliek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5701 kedy: 29. December , 2010, 15:25:00 » |
|
Tak tak, klip je zaklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5702 kedy: 29. December , 2010, 15:26:27 » |
|
Na to ti len jedno napisem. I WANNA SEE YOU CRY BITCH!
0 az 25 sekunda je najlepsia metalova pasaz v klipe, co som kedy videl v tomto roku a v spojeni s vizualom spevaka zabijacka kombinacia. Ten vizual ich dostava nad priemer ostatnych metalistov ala "Aha, Duncovia!"
PS: Inak tam vidim ValveKing a zvuk a video maju lepsi jak 99% CS kapeliek.
Ak sa ti paci tento zvuk, tak potom mas co dohanat... Je to jak lacny plugin.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #5703 kedy: 29. December , 2010, 15:47:58 » |
|
Ak sa ti paci tento zvuk, tak potom mas co dohanat... Je to jak lacny plugin. To je ten plugin, co s nim nahravate v Presove vsetko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5705 kedy: 29. December , 2010, 16:19:59 » |
|
co sa vam nezda, mne sa to paci - asi prva vec tohto rangu - dobry zvuk; dobry growl (skoda, ze mu ho neverim); az na tie deti a infantilnu story, dobre urobeny klip; slape to
na margo zvuku gitar - znie to ako vsetky tie nove moderne metalove veci na nete, takze nevidim dovod sa vzrusovat
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5706 kedy: 29. December , 2010, 16:21:29 » |
|
Ak sa ti paci tento zvuk, tak potom mas co dohanat... Je to jak lacny plugin. ved to znie presne ako kazdy druhy, moderny metal rubajuci zufalec na Axefx
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5707 kedy: 29. December , 2010, 16:26:32 » |
|
ved to znie presne ako kazdy druhy, moderny metal rubajuci zufalec na Axefx
Jasne. To je velmi vseobecne pomenovane. Nevadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5708 kedy: 31. December , 2010, 10:51:17 » |
|
Vyborne kombo, vyborny zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5709 kedy: 03. Január , 2011, 16:40:38 » |
|
Tokyo Police Club - Bambi
V pohodke kapelka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5710 kedy: 04. Január , 2011, 16:20:31 » |
|
Pekna skladba, chlapec ma dobry ton, paci sa mi vibrato. Inak ta skladba nejak dycha, dobry pocit ide z toho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5711 kedy: 04. Január , 2011, 16:32:05 » |
|
Pekna skladba, chlapec ma dobry ton, paci sa mi vibrato. Inak ta skladba nejak dycha, dobry pocit ide z toho. prisham ze som ie melodie uz pocul aspon 10 krat u DT :D a je to typicky sikmacke.. kazdy takyto song co si pustim znie uplne rovnako.. jak z animecka ked sa postavy objimaju a dookola nich akoze ide kamera smerom nahor.. potom jeb jeb zablesky divnych farieb.. a tie ich jebnute ocka nakreslene a Hokaidoo Onanidooo Han! Nehaj-si-hooo. inak zda sa mi to alebo si na zaciatku fakt mozem kludne spievat spirit carries on? :D:D:D
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2011, 16:35:55 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5712 kedy: 04. Január , 2011, 16:34:30 » |
|
Pekna skladba, chlapec ma dobry ton, paci sa mi vibrato. Inak ta skladba nejak dycha, dobry pocit ide z toho. parada, mne sa to paci; aj zvuk tam ma velmi pekny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|