Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 02:14:15
Strán: 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1396711 krát)
0 užívateľov a 49 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #5910 kedy: 25. Február , 2011, 20:52:44 »

TY kks!   ako ja guns moc nemusim ale tento typek ide pomaly na nerozoznanie

vyzera ze toho axla zozral  Popiskujem si
Zaznamenané
futox
pravidelný návštevník
Príspevkov: 451

« Odpoveď #5911 kedy: 25. Február , 2011, 22:25:39 »

perfektny je :) najst tu poriadneho spevaka s drive-om ako ma tento je ako hladat ihlu v kope sena.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #5912 kedy: 28. Február , 2011, 11:59:53 »

vcelku prijemny popik z toho Oasisu vznikol:

ako sa to volalo ? uz to video nejde
Zaznamenané

joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #5913 kedy: 28. Február , 2011, 13:45:41 »

ako sa to volalo ? uz to video nejde

beady eye - the roller

Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #5914 kedy: 28. Február , 2011, 15:30:23 »

beady eye - the roller

Liam mal trosku ine, vacsie reci. Ja som dost sklamany, obycajny popik, nic prevratne. Akurat momentalne uz nie je take kvantum gitaroviek ako zaciatkom celej tejto vlny, takze aspon nejaky pocin. Nie len same elektro vtakoviny...
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #5915 kedy: 28. Február , 2011, 15:39:23 »

Liam mal trosku ine, vacsie reci. Ja som dost sklamany, obycajny popik, nic prevratne. Akurat momentalne uz nie je take kvantum gitaroviek ako zaciatkom celej tejto vlny, takze aspon nejaky pocin. Nie len same elektro vtakoviny...

neviem ake mal liam reci. ale vramci toho brit poproku uplny standart. nic prevratne, to je jasne. no vzhladom na to ze Liamov pristup k hudbe mam dost rad tak som aj vdacny za to ze sa nesnazi o nejake extra "pokusne" pociny. drzi sa toho vlastneho vreca v ktorom je vazne dobry a to mne staci.
a ako sam hovoris, tejto jednoduchsej muzicky je teraz dost pomenej tak aspon nieco.
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #5916 kedy: 01. Marec , 2011, 08:56:01 »

neviem ake mal liam reci. ale vramci toho brit poproku uplny standart. nic prevratne, to je jasne. no vzhladom na to ze Liamov pristup k hudbe mam dost rad tak som aj vdacny za to ze sa nesnazi o nejake extra "pokusne" pociny. drzi sa toho vlastneho vreca v ktorom je vazne dobry a to mne staci.
a ako sam hovoris, tejto jednoduchsej muzicky je teraz dost pomenej tak aspon nieco.

Hovoril nieco v zmysle, ze to bude jeden z najlepsich albumov rock'n'rollu.  ?§!. Do auta a k uceniu to je prijemna muzicka.  :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #5917 kedy: 05. Marec , 2011, 20:49:53 »

Toto je aka herecka. Od Van Halena viac cvicila xsichty nez techniku :))

Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #5918 kedy: 07. Marec , 2011, 15:03:49 »

kto ma rad svk rap tak nech sa paci. docela dobre spravene  Zdravíčko

« Posledná zmena: 07. Marec , 2011, 15:05:47 od joey » Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5919 kedy: 07. Marec , 2011, 15:12:42 »

kto ma rad svk rap tak nech sa paci. docela dobre spravene  Zdravíčko

niekto konecne prejavuje realny nazor...  Zdravíčko
« Posledná zmena: 07. Marec , 2011, 15:13:04 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5920 kedy: 07. Marec , 2011, 15:33:25 »

ja sa priznam ze mam novu oblubenu slovensku kapelu..  a neni to komajota

http://www.emergenza.net/2/pop_video.asp?band=75995  

hrali na emergenze.. 18.6 su vo finale.. skoda ze nevedia spravit normalnu nahravku co by ich dobre vedela prezentovat..  maju songy spievane po ang aj po svk, spevak spieva jak pan, hudobnici super, vyzreta hudba,  pekne vystavane pesnicky, viacspevy, gradacia jak svina.. je to moj osobny favorit v tejto sutazi, mne osobne to evokuje nieco v style pink floyd meets incubus meets adult oriented rock meets spocks beard s elektronickymi samplami a trochou slovenskeho citenia.. toto konkretne video to sice nie uplne odraza, ale ja sam som sa v sobotu uz druhykrat posral zo spevaka lebo je neskutocny..
fakt je ze su taki vcelku makksi stylovo, sami o sebe tvrdia ze hraju popik, ale to ako hraju nazivo mi evokuje skor rock, tvrdsi sat im velmi sedi, ak nemate 18.6 co robit, dojdite na emergenzu ak nie kvoli sebe tak aspon kvoli nim.. ked som ich videl prvykrat dosiel som za nimi a chcel som ich normlane skoro az objat  Bavím sa skvele po 6 rokoch chodenia do randalu mam konecne pocit ze ma nieco velmi milo prekvapilo.. a myslim ze z ohlasov ludi co tam boli so mnou mozem povedat ze som nebol sam
« Posledná zmena: 07. Marec , 2011, 15:42:07 od kaolko » Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #5921 kedy: 07. Marec , 2011, 16:00:33 »

ja sa priznam ze mam novu oblubenu slovensku kapelu..  a neni to komajota

http://www.emergenza.net/2/pop_video.asp?band=75995  

hrali na emergenze.. 18.6 su vo finale.. skoda ze nevedia spravit normalnu nahravku co by ich dobre vedela prezentovat..  maju songy spievane po ang aj po svk, spevak spieva jak pan, hudobnici super, vyzreta hudba,  pekne vystavane pesnicky, viacspevy, gradacia jak svina.. je to moj osobny favorit v tejto sutazi, mne osobne to evokuje nieco v style pink floyd meets incubus meets adult oriented rock meets spocks beard s elektronickymi samplami a trochou slovenskeho citenia.. toto konkretne video to sice nie uplne odraza, ale ja sam som sa v sobotu uz druhykrat posral zo spevaka lebo je neskutocny..
fakt je ze su taki vcelku makksi stylovo, sami o sebe tvrdia ze hraju popik, ale to ako hraju nazivo mi evokuje skor rock, tvrdsi sat im velmi sedi, ak nemate 18.6 co robit, dojdite na emergenzu ak nie kvoli sebe tak aspon kvoli nim.. ked som ich videl prvykrat dosiel som za nimi a chcel som ich normlane skoro az objat  Bavím sa skvele po 6 rokoch chodenia do randalu mam konecne pocit ze ma nieco velmi milo prekvapilo.. a myslim ze z ohlasov ludi co tam boli so mnou mozem povedat ze som nebol sam

ja iba co sa toho klipu tyka:

inak fajn hudba
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #5922 kedy: 07. Marec , 2011, 19:53:23 »

kamarat Oliver nahral kratke solo. a ked som si zahral na jeho musicmane 7ckovom tak som skoro odpadol aka masina  Som metlak
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Duger
Hosť
« Odpoveď #5923 kedy: 07. Marec , 2011, 20:14:36 »

kamarat Oliver nahral kratke solo. a ked som si zahral na jeho musicmane 7ckovom tak som skoro odpadol aka masina  Som metlak

k tomu ako hra  Zdravíčko ... len by som chcel počuť niečo jeho vlastne..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5924 kedy: 07. Marec , 2011, 20:31:40 »

...a ked som si zahral na jeho musicmane 7ckovom tak som skoro odpadol aka masina  Som metlak
to uz dlho tvrdim. :) Velmi podareny nastroj.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.