Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 01:15:52
Strán: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1396329 krát)
0 užívateľov a 64 Hostí prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #6090 kedy: 03. Jún , 2011, 05:36:11 »

sory ale bluz je takaaaa nuda ze az

okrem canned heatu samozrejme  Bavím sa skvele
Pouzijem slavny citat jedneho slovenskeho death metalistu z renomovaneho a kultoveho metaloveho dokumentu "Metal heart"

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
PS: mne sa to paci  Žmurk
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #6091 kedy: 03. Jún , 2011, 08:17:27 »

Pouzijem slavny citat jedneho slovenskeho death metalistu z renomovaneho a kultoveho metaloveho dokumentu "Metal heart"

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
PS: mne sa to paci  Žmurk

ojoj. metal hearth nemam :D . a bluzu som sa napocuval viac nez pokokot . len to casom omrzi . C F G furt dookola dookola a pentatonicke honcovanie v kazdej jednej pesnicke . vravim ako to vnimam v globale ja . najdu sa aj vynimky
ale tak no . staci mi ist raz za 3 roky na koncert reneho lacka a mam vystarane s bluzom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #6092 kedy: 03. Jún , 2011, 08:22:30 »

ojoj. metal hearth nemam :D . a bluzu som sa napocuval viac nez pokokot . len to casom omrzi . C F G furt dookola dookola a pentatonicke honcovanie v kazdej jednej pesnicke . vravim ako to vnimam v globale ja . najdu sa aj vynimky
ale tak no . staci mi ist raz za 3 roky na koncert reneho lacka a mam vystarane s bluzom  Bavím sa skvele
Tak chod do kostola pocuvat pana farara  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6093 kedy: 03. Jún , 2011, 08:46:26 »

jaaaaaaaaaaaj...  Bavím sa skvele Nostalgia Palo, nostalgia.  Bavím sa skvele

to su kok*ti aj s tymi debatami.  ha ha ha
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6094 kedy: 03. Jún , 2011, 09:04:28 »

ja nemam rad taketo debaty v style ktory styl je kuul a ktory nie je ale nejak suhlasim.. blues je pre mna aspon najokliestenejsi zaner co asi poznam..vsetci od bb kinga, cez claptona cez bonamassu ho hraju uplne ze podobne...ta ista dvanastka nalinkovana len v inej tonine a do toho haukanie na gitare.. uiiiii uuaaaaaa v pentatonike.. jediny kto ma v bluesovych lickoch vie prekvapit je kotzen a aj to len preto lebo ma v tych songoch uplne ine harmonicke prvky a nedrzi sa tej struktury.. inak je to furt to iste dookola.. ja ked pocujem bluesovu dvanastku tak si musim dat dalsi xyzal na alergiu..
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #6095 kedy: 03. Jún , 2011, 10:16:42 »

ja nemam rad taketo debaty v style ktory styl je kuul a ktory nie je ale nejak suhlasim.. blues je pre mna aspon najokliestenejsi zaner co asi poznam..vsetci od bb kinga, cez claptona cez bonamassu ho hraju uplne ze podobne...ta ista dvanastka nalinkovana len v inej tonine a do toho haukanie na gitare.. uiiiii uuaaaaaa v pentatonike.. jediny kto ma v bluesovych lickoch vie prekvapit je kotzen a aj to len preto lebo ma v tych songoch uplne ine harmonicke prvky a nedrzi sa tej struktury.. inak je to furt to iste dookola.. ja ked pocujem bluesovu dvanastku tak si musim dat dalsi xyzal na alergiu..

ja z teba karol padam pod stol niekedy - to mas ako metal, pride teraz nejaky pan v rokoch a povie si, ze ten metal, to je zufalstvo, vsetci tam len deru gitary o dusu a nema to ani kusok invencie, v tom si ty prezenies hlavou stovku kapielu ktore hraju uplne skvelo a pomyslis si o nom svoje.

to co si napisal, je svedectvo, ze vies o dano style podla mna prabiedne malo, to nie je minus, alebo hanba, ale fakt. nemysli si, ze claptonovou laylaou a bonamassom sa povedalo vsetko co v bluese je a dalsia vec.;blues je podla minimalne rovako rozmanity a roznorody ako kazdy iny styl, to, ze tam ty vsade pocujes 12ku je podla mna uz deformacia. tak ako pride obmedzeny tipek k metalu a povie, ze ten metal to ti je dost otrepane, sama metalika, iron - a podobne odrhovacky

dalsia vec, kotzen nehra blues, ani nikdy nehral - je miliarda lepsich hudobnikov v danom style ako je on, ale zas treba sa v tom vediet obracat, treba to vediet pocuvat a treba hrabat hlbsie a nie len chodit po povrchu a odhadzovat lopatami bluesove 12ky. Samozrejme ako aj kazda inak muzika, aj pre mna ma blues odnoze, ktore nemam rad a tazko travim, taky klasicky delta blues, alebo v globale ten prison negro blues je pekna oddychovka niekde ku grilu s pivom v ruke, ale nie, ze si vecer vylozim nohy a pustim cdcko a idem mlaskat,

vela ludi si mysli, ze pozna blues, jazz a pritom sa niekedy smejem, lebo zufalo tapaju po povrchu s tromi notoricky obtocenymi interpretmi - a keby sme uz isli do extremu, tak ked si zhrniem, ake si tu a na fb napastoval linky na kokotiny za posledny tyzden, tak by som sa ako fanusik bluesu vobec nestaral o tvoj nazor, ale viem, ze nie si hluchy, ani hudobne obmedzeny, ani tatar, tak idem na teba pekne  :)

nemusi to nikomu sediet, preco aj, no nazor, ze tam niekto omiela dvanastku v celom style dookola tolerujem zle, lebo je to bullshit
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6096 kedy: 03. Jún , 2011, 10:24:41 »

usetrim ti cas.. za posledny tyzden som na svoj FB napastoval tieto 9takmer) hudobne linky:

http://www.kompot.sk/e-shop/tricka-t-shirts/ceskoslovensko/2586.html

Zdravíčko pripominas mi par tych jankuliakovych kamosov co si ma pridavali na FB a potom mi pisali o jazzakoch a ze jaky som j*ebnuty ze tam nejdem  Bavím sa skvele  hlavne ked nepocuvas blues a jazz tak sa nesmies vyjadrit k hudbe, lebo ty nic nevies, nic si nezazil, nevies co je to plac ciganky ked jej nedojdu socialne davky

zabudol som na jeden: http://www.topky.sk/cl/11/1276555/Sestram-ovisa-koza--coskoro-budu-vyzerat-ako-dochodkyne-
« Posledná zmena: 03. Jún , 2011, 10:26:06 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6097 kedy: 03. Jún , 2011, 10:35:49 »

... hlavne ked nepocuvas blues a jazz tak sa nesmies vyjadrit k hudbe, lebo ty nic nevies, nic si nezazil, nevies co je to plac ciganky ked jej nedojdu socialne davky
...
+1

lebo ty o tom hovno vies !   Bavím sa skvele
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #6098 kedy: 03. Jún , 2011, 10:57:50 »

ako, mne to je uprdele co pocuvas a jebem na to, ty dobre vies o com hovorim, tak to nemusis schovavat za tie pseudohumorne nadvecou pohlady Karol. ty dobre vies, ze sa nikde neohanam frazou ty nepocuvas, ty nevies, ale ruku na srdce - hovoriac a bluese, jazz, jazzrocku si podla mna uplne mimo, tak sa tu teraz nejdeme hrat, ze ti niekto krivdi a ta podcenuje.
ja som len reagoval na tu 12ku, co podla teba hraju vsetci dookola, uz som si sice zvykol na tie tvoje siahodlhe, polstranove traktaty castokrat o nicom, ale co je vela to je moc

:)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6099 kedy: 03. Jún , 2011, 12:14:30 »

no ved ja som stale este hovoril o tych bluesovych hracoch co hraju vyslovene tu 12tku dokola a potom tomu daju vlastny nazov pesnicky ze aha co som zlozil.. a ked sa zapocuva clovek tak je to ta ista dvanastka co hral gejza lakatos pred tyzdnom pod mostom a znelo mu to mozno aj lepsie :) nehovorim o nicom inom.. len o tom zaklade bluesu ktory hraju vsetci zial uplne rovnako.. zrejme sme sa nepochopili len :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6100 kedy: 03. Jún , 2011, 15:54:02 »

krasny lubozvucny song
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #6101 kedy: 03. Jún , 2011, 17:16:56 »

no ved ja som stale este hovoril o tych bluesovych hracoch co hraju vyslovene tu 12tku dokola a potom tomu daju vlastny nazov pesnicky ze aha co som zlozil.. a ked sa zapocuva clovek tak je to ta ista dvanastka co hral gejza lakatos pred tyzdnom pod mostom a znelo mu to mozno aj lepsie :) nehovorim o nicom inom.. len o tom zaklade bluesu ktory hraju vsetci zial uplne rovnako.. zrejme sme sa nepochopili len :)

jediny problem je v tom ze ho hraju vsetci uplne inak  Na zdravie!
Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #6102 kedy: 03. Jún , 2011, 17:54:10 »

krasny lubozvucny song

:D skoro som spadol zo stolicky ... :D
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6103 kedy: 03. Jún , 2011, 18:10:24 »

blues je pre mna aspon najokliestenejsi zaner co asi poznam..vsetci od bb kinga, cez claptona cez bonamassu ho hraju uplne ze podobne

Si ho moc asi nenapocuval ale nevadi. Este si mal zadelit, ze je prilis priamociary a pripomina Ti cernosske kopulacne pohyby ako typicky 70s jazzrock. Žmurk

Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #6104 kedy: 03. Jún , 2011, 18:50:07 »

Bacha na vec kamo! hej ved ty mas drzat s nami
bo tiez casto ryndas na neoriginalitu  Beeee
Zaznamenané

Strán: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 23 otázok.