Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 00:49:57
Strán: 1 ... 430 431 [432] 433 434 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1395964 krát)
0 užívateľov a 34 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6465 kedy: 13. Január , 2012, 15:14:54 »

Sak obycajna baba kks...  Nechajte ma vydýchať Chodte dnes vecer do centra v BA a takych tam bude...
« Posledná zmena: 13. Január , 2012, 15:15:15 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #6466 kedy: 13. Január , 2012, 15:55:40 »

v tom videu je 'vtipny' najma koment ze: "his rig is gone, he got robbed in rome."

takze video je neaktualne.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #6467 kedy: 13. Január , 2012, 22:12:40 »

v tom videu je 'vtipny' najma koment ze: "his rig is gone, he got robbed in rome."

takze video je neaktualne.

Govanovi zmizlo len par veci z pedalboardu a kable, z jeho "standardneho" rigu mu neslohli v podstate nic
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #6468 kedy: 14. Január , 2012, 00:19:35 »

to je blbost co pises... praveze skoro vsetko mu zobrali.. http://www.musicradar.com/totalguitar/guthrie-govans-gear-stolen-in-rome-520455
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #6469 kedy: 14. Január , 2012, 12:41:15 »

to je blbost co pises... praveze skoro vsetko mu zobrali.. http://www.musicradar.com/totalguitar/guthrie-govans-gear-stolen-in-rome-520455

ty si tatar, hento nie je govanov gear clovece, ked uz citas, citaj pozorne. hovorim ti, slohli mu par pedalov (tie tc-cka, atd co tam ma nizsie popisane). nezmizli mu ziadne ampy, gitary, ani "hlavny" board. inak samozrejme debata onicom, je ti to jasne ..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6470 kedy: 14. Január , 2012, 13:56:10 »

brat bol vcera v hlave 22 a hral tam tento maly.. som rad ze som nesiel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #6471 kedy: 15. Január , 2012, 03:34:17 »

ty si tatar, hento nie je govanov gear clovece, ked uz citas, citaj pozorne. hovorim ti, slohli mu par pedalov (tie tc-cka, atd co tam ma nizsie popisane). nezmizli mu ziadne ampy, gitary, ani "hlavny" board. inak samozrejme debata onicom, je ti to jasne ..

ty si tatar.. lebo is nepochopil ze taky talentovany clovek ma viacej kapiel...

pochop ze ked hra s The Aristocrats..tak ma takyto gear (suhr badger) to je trio...

on ale bol na turne svojej solovky  the Erotic Cakes .. a tam ma postavenu uplne inu kapelu.. tam hrava na brunetti .... okrem gitary mu ukradli vsetko keby si chcel vediet.. este aj videozaznamy z ktorych chceli urobit dvd... basakovi ukradli basu co na nu hraval 22 rokov....atd...

chcem to len uviest na pravu mieru... cital si pozorne....ale spojil si si zle 2 a 2 to je potom naozaj debata o nicom... ked sa rozpravame o roznych kapelach..... je ti to jasne
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6472 kedy: 15. Január , 2012, 08:36:41 »

uz ked ukradnu gear znamym gitaristom... tak to je v pici, najvacsej.  Smútim
Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #6473 kedy: 15. Január , 2012, 11:17:51 »

ty si tatar.. lebo is nepochopil ze taky talentovany clovek ma viacej kapiel...

pochop ze ked hra s The Aristocrats..tak ma takyto gear (suhr badger) to je trio...

on ale bol na turne svojej solovky  the Erotic Cakes .. a tam ma postavenu uplne inu kapelu.. tam hrava na brunetti .... okrem gitary mu ukradli vsetko keby si chcel vediet.. este aj videozaznamy z ktorych chceli urobit dvd... basakovi ukradli basu co na nu hraval 22 rokov....atd...

chcem to len uviest na pravu mieru... cital si pozorne....ale spojil si si zle 2 a 2 to je potom naozaj debata o nicom... ked sa rozpravame o roznych kapelach..... je ti to jasne

dlho som rozmyslal, ci vobec zivit tento nezmysel, ale kedze mam rad posledne slovo  Bavím sa skvele

bratu .. Govana sledujem od doby co vydal dosku, co je uz par rokov a nikdy nemal ani sa nechystal hravat na Brunetti. Ak sa nemylim, brunetti je talianska firma; v lete robil tour s klinikami po Eu, v ramci italie mu strcili pod nos ampy od brunetti ako reklamu (kedze ho maju aj ako endorse na webe), aby nemusel nosit svoj rig a kedze ako si velmi mudro poznamenal jeho hlavny a jediny rig ktory mu momentalne jazdi s Aristocrats je mimo, tak na tento koncert mu zas brunetti pozicalo aparat, kedze hrali tusim v rime. to, ze na nich hral, neznamena, ze je to jeho rig. takisto hraval niekedy koncerty na Port city a tiez to neboli jeho aparaty. Jemu slohli len cast pedalboardu, tu stupidnu tacku co vsade ukazuje, nic ine.

howq, koncim  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 15. Január , 2012, 11:18:35 od mn » Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #6474 kedy: 15. Január , 2012, 14:06:08 »

tiez to nechcem zivit.... ale pochop..ze teraz bol na turne s tymto a hraval na tom...jasne ze mu to brunetti dali a na tom album nenahraval... ale ukradli mu okrem gitary vsetko.. o tom sa tu pise.....sam to tak pise na svojom blogu...1000E je odmena za informaciu..... nikto nikdy nenapisal ze mu ukradli suhr badger.. ale ze mu ukradli gear...ak iba ten suhr aj s gitarou povazujes za heho gear tom potom  tak potom sa bavime o dvoch veciach...   ja mam tiez dve kapely a dva geary..a keby mi ukradli procesor a akustiku a repro..tiez poviem ze mi ukradli aparat.. nie len keby mi ukradli stack....

ak potrebujes mat posledne slovo tak mi este daco na to odpis.. ja uz nebudem aby si mal radost...
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #6475 kedy: 17. Január , 2012, 10:50:22 »

tipek tu uz bol spominany . ako popici technik

ale kukajte toto

jeho ampy  . hodi z okna . v skatuli sice . ale z druheho poschodia . je pokope . fakci jak divy a este aj  zvuk ma paradny

ma aj paradnu stranku kde ma popisane plno veci . o drevo .rezoch . konstrukcii ..blabla .http://www.frudua.com no parada
« Posledná zmena: 17. Január , 2012, 10:55:28 od brko » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #6476 kedy: 17. Január , 2012, 11:06:12 »

na ceskom basovom fore prave zacina maly hype okolo frudua, dobry pomer cena/spracovanie/zvuk. ak chce niekto komunikovat tak treba priamo s nimi, slovensky distributor podla realnych skusenosti nekomunikuje.
Zaznamenané

o-yep sro
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #6477 kedy: 20. Január , 2012, 22:28:31 »

cekujte sendreiovci na premiere filmu sherlock holmes ako pani!  Bavím sa skvele
nahrali tam s hansom zimmerom hudbu  :)
http://kultura.sme.sk/c/6223819/romski-muzikanti-sherlock-holmes-svet-nezachrani.html

Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #6478 kedy: 21. Január , 2012, 00:42:56 »

novy flip pre live zvukarov od Line6

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ORHgclJKKlw

http://line6.com/stagescape-m20d/
« Posledná zmena: 21. Január , 2012, 00:43:37 od bigbadbrad » Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #6479 kedy: 26. Január , 2012, 14:34:39 »

jazz q pralesni pisen  

ale ten karlik-pepikovsky popis k tomu .  oj karamba

Vladimír Padrůněk-bg,geniální basskytarista s celosvětově jedinečnou technikou pravé ruky,kdy tato "krouží" nad strunami nástroje celým předloktím a trsátkem "píchne" do právě potřebné struny...
Martin Kratochvíl-key,věčně usměvavý muž s tipickou "přehazovačkou" (jako vedoucí kapely musel na příkaz soudruhů signalisovat Padrůňkovi nástup sóla,chacha)...
František Francl-gt,jeho "samodomo" vyrobený Gibson Les Paul měl tak jedinečný (a nádherný) zvuk, že jste Františka okamžitě poznali, ať hrál kdekoliv...
Pavel Trnavský-ds,i Pavel si vyrobil nástroj sám, ovšem jeho kvalita byla tak bídná, že znehodnotil všechny nahrávvky Jazz Q Praha, kterých se zúčastnil. Bubny jsou ztočeny z hliníku, mechanika AMATI, blány REMO.
Pro zvukaře: pan zvukař Moc v té době nevěděl nic o microfonech "overhead" !! Za zmínku ještě stojí použité ECHO Roland...
PS: za Vladimírem Padrůňkem jsem projel celou republiku....byl to muzikant SVĚTOVÉ úrovně....Myslím, že Jaco (Pastorius) si mohl, klidně, řikat Padro...
« Posledná zmena: 27. Január , 2012, 10:23:02 od brko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 430 431 [432] 433 434 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 23 otázok.