Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 01:01:44
Strán: 1 ... 466 467 [468] 469 470 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1396121 krát)
0 užívateľov a 66 Hostí prehliada túto tému.
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #7005 kedy: 29. Máj , 2015, 20:00:32 »

kamos mi posunul nejakych gitaristov, tak sem dam tych co ma zaujali a nevidel som ich tu

Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #7006 kedy: 04. Jún , 2015, 22:55:34 »

nahrada za Weather report pre 21. storocie
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #7007 kedy: 04. Jún , 2015, 23:18:17 »

nahrada za Weather report pre 21. storocie

je to super, len takych jazzrock / fusion formacii je milion, ci ? Weather report boli unikat vo svojej dobe, priekopnicka kapela, hento z toho linku je sice dobra kapela, ale ... ... hraju tu istu hudbu, ako hravali kapely v tych 70tych ...  Neviem
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7008 kedy: 05. Jún , 2015, 07:23:10 »

Hej, len s cim "novym" uz dnes prides v jazzrocku/fusion?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #7009 kedy: 05. Jún , 2015, 07:26:54 »

snarky puppy su super, budu aj v BA. jasne ze neprinasaju nic nove, na druhej strane si to pustim radsej ako mnoho starych kapiel, mozno aj radsej ako weather report, uz len pre (pre mna) prijemnejsi zvuk a cele je to take sviezejsie.
Zaznamenané

o-yep sro
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #7010 kedy: 05. Jún , 2015, 08:09:32 »

vsetko super, len z tych cervenych sluachatiek mi je uz na grc  Bleee
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #7011 kedy: 05. Jún , 2015, 12:00:19 »

... budu aj v BA. ...

kedy? kukal som tour dates a najblisie su vo viedni
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2177

« Odpoveď #7012 kedy: 05. Jún , 2015, 12:10:54 »

kedy? kukal som tour dates a najblisie su vo viedni
Na jeseň, BJD.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #7013 kedy: 05. Jún , 2015, 13:11:19 »

coby sa nesdalo. ked si predstavis, ako siroky je pojem "jazz" a tak isto aj "rock", tak pod pojmom jazzrock sa da hrat tak velmi sirokospektralna hudba... skoda je, ze dnes sa pojmom "jazzrock" mysli cosi hudobny zaner, skatulka s nejakymi prvkami a povinnymi jazdami... ale takto to tie povodne priekopnicke kapely v 70tych nebrali......
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #7014 kedy: 10. Jún , 2015, 23:54:58 »

Na jeseň, BJD.

Urcite chodte, videl som ich v NYC a je to obrovsky fun. Regulerny zur tato partia
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #7015 kedy: 11. Jún , 2015, 08:16:56 »

s cimkolvek...  :) chcem tym povedat, ze treba burat bariery, primat do kapiel nove nastroje, technologie, experimentovat... hlavne sa nekonzervovat v tych starych formach
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7016 kedy: 11. Jún , 2015, 08:25:17 »

s cimkolvek...  :) chcem tym povedat, ze treba burat bariery, primat do kapiel nove nastroje, technologie, experimentovat... hlavne sa nekonzervovat v tych starych formach

Daj nejaku ukazku.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #7017 kedy: 11. Jún , 2015, 08:39:28 »

Hej hej hej...  Je to frajer

Osobne teraz dost ficim na tomto chlapcovi: https://www.youtube.com/channel/UCEOscF8yei7DjDEHDc2FRuQ

Toto ma bavi najviac z tohto jazzfusionatd... sveta, nez tito prestajlovani panaci s cervenymi sluchadlami. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7018 kedy: 11. Jún , 2015, 09:17:33 »

Hej hej hej...  Je to frajer

Osobne teraz dost ficim na tomto chlapcovi: https://www.youtube.com/channel/UCEOscF8yei7DjDEHDc2FRuQ

Toto ma bavi najviac z tohto jazzfusionatd... sveta, nez tito prestajlovani panaci s cervenymi sluchadlami. :)

Dobri su, len ja v tejto skatulke ozaj malokedy pocujem nieco noveho, vacsinou ide len o zmenu zvuku a par novsich zvukov, takyto funky/jazzrock som uz pocul ozaj x-krat od 70s az doteraz. Mam pocit, ze aj preto isiel celkovo tento zaner (skatulka) dost do ustrania, lebo sa viacmenej vycerpal. 
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #7019 kedy: 11. Jún , 2015, 09:34:20 »

Dobri su, len ja v tejto skatulke ozaj malokedy pocujem nieco noveho, vacsinou ide len o zmenu zvuku a par novsich zvukov, takyto funky/jazzrock som uz pocul ozaj x-krat od 70s az doteraz. Mam pocit, ze aj preto isiel celkovo tento zaner (skatulka) dost do ustrania, lebo sa viacmenej vycerpal. 

Ale vsak podobne to je s hocijakym zanrom.  :) Co je nove vlastne? Skrillex?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 466 467 [468] 469 470 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.