mr. redwine
|
|
« Odpoveď #7065 kedy: 04. August , 2016, 10:45:27 » |
|
...ked majsti hraju obycajnu pesnicku na par akordov inak Kotzenov spev mi strasne pripomina Steve Winwooda z davnych cias, ajked Kotzen ma o nieco nissie posadeny hlas
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #7066 kedy: 04. August , 2016, 13:34:06 » |
|
nemozem si pomoct, ale mne ta prva polka z toho prveho videa prisla dost nedobra; bubenik to divne zenie dopredu a brejkuje jak o zivot a basak tam vysisva nejake kokotiny na divnom skreslenom zvuku = rytmika nula bodov a spievajuci gitarista ma sam nedokaze presvedcit, preco by som to mal dopocuvat dokonca ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #7067 kedy: 04. August , 2016, 20:18:24 » |
|
bubenik to divne zenie dopredu a brejkuje jak o zivot a basak tam vysisva nejake kokotiny na divnom skreslenom zvuku
...vsak som napisal: ...ked majstri hraju obycajnu pesnicku na par akordov ...je ale tazko predstavitelne, ze by napr. taky "exibicionosta" ako Sheehan hral na koncerte nejak inak ako je mu uz roky vlastne, myslim ze sa odneho priamo toto ocakava a preto ho japonci tak "zeru"
|
|
« Posledná zmena: 04. August , 2016, 20:20:30 od mr. redwine »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #7068 kedy: 04. August , 2016, 20:29:41 » |
|
chlapci nej....be vam ? sak pani sa bavia a co ? nikto tu z nas nepohra kotzena a ani nezaspieva, sheehena komentovat je ako ist na D1 130km/h a hovorit si, preco ja nemozem na LeMans. Videl som ich nedavno v Londyne a tazko sa to rozdychava...bezte cvicit alebo pretahovat polovicky, potom bude mozno viac ako jeden koncert do roka pre kamosov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #7069 kedy: 04. August , 2016, 20:41:32 » |
|
...klud Robo, nikto sa tu s nikym neporovnava ...my sa natom tiez len bavime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #7070 kedy: 04. August , 2016, 21:10:27 » |
|
Julo, toto je kamen urazu. Ja som kludny, ale strasne ma bavi, ked amateri pouzivaju vznesene hudobne vyrazy ako timing, groove, riffy, ako by mal bicman ktory s DT dobil vsetky rockove mety, precitovat riffy...nikto tu nezahra ani cover od Status Quo poriadne no vsetci su majstry...strasne ma bavi, ako niektori pouzivaju oblubeny Griglakov slogan, tato muzika je v poriadku, alebo ine veci. Tento piesok je strasne malicky a hraci ba nom este mensi. Pridem do krcmy, chlapci obleceni ako traktoristi, vsade Summer of 69 a Kabat..ja su klidnej doktore, to sme klidni :-) ja mam sviii ;-)))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7071 kedy: 04. August , 2016, 21:11:14 » |
|
Mna vobec nezaujima, kto je kto. Mna zaujima muzika a ked raz niekto onanuje donekonecna a jebe sa Kotzenovi do sola jak naposledny v MMC, ci kde, tak mam v pake aj celeho Sheehana. Kamos bol na tom koncerte a odisiel aj s partiou, lebo vraj tak bol Sheehan nahlas z podia a tak nevkusne hral, ze to kamosa prestalo bavit. S Vaiom mu to slo vyborne, tam mi padla sanka, ale s Kotzenom sa mi tato kombinacia nepaci. Vobec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #7072 kedy: 04. August , 2016, 21:42:57 » |
|
ja ho mam tiez radsej s Vaiom ale toto mi pride zivocisnejsiee a paci sa mi to viac. S Vaiom bol super Eat em all album..ja som odisiel v Prahe z Vaia po 2 pesnickach, nuda, nuda...tato kapela ma bavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7073 kedy: 04. August , 2016, 21:46:03 » |
|
ja ho mam tiez radsej s Vaiom ale toto mi pride zivocisnejsiee a paci sa mi to viac. S Vaiom bol super Eat em all album..ja som odisiel v Prahe z Vaia po 2 pesnickach, nuda, nuda...tato kapela ma bavi
No vidis - cize vec vkusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #7074 kedy: 04. August , 2016, 21:57:18 » |
|
jasneee, jak vsetko...ja len cim som starsi, som pokornejsi a nehodnotim ludi co dokazali nieco, co sa mne nepodarilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7075 kedy: 04. August , 2016, 22:02:01 » |
|
jasneee, jak vsetko...ja len cim som starsi, som pokornejsi a nehodnotim ludi co dokazali nieco, co sa mne nepodarilo Vkus a pokora su dost odlisne veci. Ja to zas beriem 50:50. Vazim si danych muzikantov za to, co maju za sebou, ale ak v sucastnosti hraju pre mna nie zaujimavu muziku, tak nebudem nasilu pisat, ze popici, super. Proste to prve video je rytmicky nie moc OK a nepovedz, ze nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|